AND I WISH THAT WITHOUT ME YOU'D BE SPENDING THE REST OF YOUR NIGHTS AWAKE

Sådärja! Nu ska jag vara officiellt tillbaka i bloggsvängen! Tentaplugget är över, och så är även tentan! Skrev mellan 8-10.15 imorse och jag kan lova att jag har inte en aning om detta kommer gå vägen. Fruktansvärt onöjd är jag, men vad ska man göra nu. Nu är det bara att hoppas på det bästa, blir det omtenta så får jag ta den smällen då!

Sov sjukt dåligt inatt också! Vaknade hela tiden och surade ihop över att jag vaknade upp ur asabra drömmar! Det var ju inte alls kul att vakna och sen inte kunna hoppa in i den drömmen jö! Så jag tog mig en liten tupplur nu på eftermiddagen.. men det går ju inte att sova när det är så himla ljust, så efter en timma hoppade jag upp igen, klämde i mig 3 kakor och satte mig här.

Vill åka till älskade Klara som fyller 20 idag! Måste fundera lite på det, jag är alldeles för trött egentligen, men vill ju fira min brutta!

Nu ska jag kolla på Antons film igen, finns ingenting som får mig på så bra humör som att se Anton dansa! haha! Kan se filmen om och om och om och om... aah ni fattar :D Puss

I WISH THAT WITHOUT ME YOUR HEART WOULD BREAK.

Jag har varit väldigt dålig på att skriva här de senaste dagarna! Rätt tråkigt, men jag har väl helt enkelt inte haft någon fantasi!
I helgen kom älskade finaste bästis hem efter 2 månader på resande fot! Så fruktanssvärt skönt att ha henne hemma igen att jag ringer henne flera gånger om dagen bara för att jag kan! Och i lördagsnatt låg vi och pratade till klockan 6.00 på morgonen innan vi somnade!

Sitter förövrigt och pluggar nu. Läser Bernta och lyssnar på musik. Det är bara 22 timmar tills jag sitter och ska skriva min första salstenta. Så jag får nog plugga vidare nu.

Wish me luck.

I WISH I WAS THE LAST THING ON YOUR MIND BEFORE YOU WENT TO SLEEP

(först och främst. vill bara nämna hur lyckligt lottad jag är som har världens finaste människor i mitt liv)


Annars då? Har varit väldigt seg i huvudet idag faktiskt.. Sov med världens bästa, men imorse var det ändå segt att vakna.. försökte vakna till med kaffe hos Sandra, lite sockerkick/glädjekick i skolan.. men ändå har jag varit seg som snor! Det hjälpte ju kanske inte med att vi hade ett matematik-seminarium på eftermiddagen heller.. haha! Jag var så fruktansvärt o-produktiv där kände jag!

Kom hem vid 16.30 iallafall, lagade till lite mat! Kyckling (oväntat?! haha), pommes och beasås! Sjukt gott när man inte ätit sen typ 8.00 imorse! Nu har jag druckit lite kaffe och småpluggar lite! Responsar på B3's arbete och nöter in Berntas bok i benmärgen! Inte kul alls.

En kul grej föresten! Imorgon rullar det in pengar ;) Härligt må jag säga!

:*

I WANT YOU TO NEED ME LIKE THE AIR YOU BREATH

 

Hannah la upp en bild på facebook som hon tog när vi lunchade på Gotteriet i fredags! Jag tycker fortfarande min handled ser helt miffad ut Hannah! Världens dunderklump ju! Haha

Men över till annat! På min lediga dag idag har jag tvättat, städat, lagat mat + lunchlåda till imorgon, diskat, pluggat, promenerat och gjort situps! Är rätt nöjd med prestationen för dagen faktiskt! Nu är frågan om det kommer finnas någon ork över till skolan imorgon.. haha! Jag får ta igen mig imorgon eftermiddag :)

Puss :*

OM DU HÖR NÅGON ROPA SÅ ÄR DET JAG. JAG OCH DEN LILLA FLICKAN INOM MIG. HAND I HAND STÅR VI HÄR OCH ROPAR. PÅ DIG. HON I FINA FLÄTOR, JAG I STORA SKOR.

Godmorgon alla solstrålar!
Idag är jag ledig minsann, riktigt skönt på en måndag! Men så undrar jag hur stora oddsen är att jag vaknar 05.49 en ledig dag och är pigg? Haha!! Jag som brukar kunna sova överallt, närsomhelst och hursomhelst..! Låg iallafall kvar i sängen till 06.30, sen gick jag upp, bryggde kaffe, lagade gröt, gick ut med soporna, bokade tvättid... Har alltså gjort mer med mitt liv på 1 timma än på dom 12 timmar jag var vaken igår! Härligt.

Nu sitter jag mätt i magen och med en kopp kaffe i handen framför Vakna med the Voice! Solen skiner in genom fönstret.. livet känns härligt idag!

I LOOK AT MY HANDS AND FEEL SAD 'CAUSE THE SPACES BETWEEN MY FINGERS ARE RIGHT WHERE YOURS FIT PERFECTLY

Söndagar är alltid så tråkiga! Ingenting att göra, och speciellt inte nu när det regnar utomhus så att jag har inte heller någon stor lust att gå ut för att hälsa på någon! Borde plugga egentligen, men någon dag i veckan får man faktiskt blunda för böckerna tycker jag! Jag är ju ledig imorgon så det får helt enkelt skjutas upp till morgondagen!

Igår spontanföljde jag med Alexandra till en förfest och sen vidare till Babar för att dansa lite. Jag var i stort sett nykter och det enda roliga var väl att träffa människor. Satt mest bara och pratade och väntade på att få gå hem till min säng! (egentligen ville jag hem till världens bästa famn, men i andra hand duger min säng också ;p)

:*

WE'LL DIG YOU A DEEP HOLE

Nu är jag hemma i Aneby för att fira storebror som fyller 22 på måndag! Det betyder att det bjuds på mammas hemmagjorda smörgåstårta och ett antal chokladmuffins och kaffe! Det betyder också att mormor och morfar kommer dit. Jag funderar på hur jag ska pumpa dom på pengar idag, och har kommit fram till en del förslag som får mig att verka i stort behov av pengar:

1. Lassa upp ett stort lass med smörgåstårta och skyffla i mig med motiveringen "som student vet man aldrig när man får känna mättnadskänsla nästa gång"
2. Samla ihop alla brödsmulor i en liten påse och sucka "så kanske jag äntligen kan få i mig lite till frukost.."
3. (eftersom mormor hatar rökning) Kedjeröka och säga att det minskar hungerskänslan
4. Be att de inte ska hälla ut sista slurken kaffe ur kopparna för det kan jag dricka imorgon
5. Dyka upp otvättad och i skitiga kläder, sucka och säga "schampoo och tvättmedel är så dyrt för en student"

..


(en stackars student som inte behöver pengar till mat, men däremot till nöjen)

SLEEPING WITH GHOSTS

Alltså .. jag vet inte riktigt vad som är fel med mig idag? Jag har ätit så sjukt mkt, har inte varit hungrig men så fruktansvärt sugen på något hela tiden, så jag har smällt i mig både det ena och det andra för att försöka hitta något som stillar suget.. men det går fasen inte. Så nu så har jag istället sinnessjukt ont i magen och mår jätteilla, för jag brukar aldrig kunna äta såhär mycket och ofta! Förhoppningsvis lägger sig dethär suget över natten så jag slipper gå bärsärkargång i skolan imorgon efter något att stoppa i mig ;p

Nu ska jag iallafall kika klart på Halv åtta hos mig (vilket förövrigt inte gör suget mindre) och sen duscha, och sen sova för imorgon börjar vi klockan 08.00 vilket betyder 06.30 tåget.. blää

:*

SHE LIVES IN A FAIRYTALE SOMEWHERE TO FAR FOR US TO FIND, FORGOTTEN THE TASTE AND SMELL OF THE WORLD THAT SHE LEFT BEHIND.

Godmorgon alla glada fina!
Idag vaknade jag upp i Österbymo som så många gånger förr, satte mig på bussen mot Tranås och tänkte sen åka vidare till Linköping för en dag med plugg! Men sen när jag satt på bussen ringde Klara och sa att vi bestämt att vara lediga idag, och det smset hade visst inte kommit fram till mig. Lite synd att jag redan åkt ifrån Ömo då, hade varit skönt att vara kvar, men nu kan jag ju spendera även denna dag med en massa plugg så det var väl bra egentligen! Kom hem nyss, så nu sitter jag och tittar på nyheterna och väntar på att kaffet ska bli klart! Ska bre mig några knäckemackor också, det är sånt man får leva på sista veckan innan CSN! Haha! Fast knäckebrö äter jag jämt ändå iofs, typ det godaste jag vet.

Och Lisa, Klart som fasen du ska med på Muse i sommar! Absolut! Det hade vi ju redan bestämt, att nästa gång dom kommer drar vi dit tillsammans! :D Och Remember Me tittar vi på tillsammans också tycker jag, så kan vi gråta ikapp! haha!

Puss :*

SÄNGEN KÄNNS SÅ STOR HÄR UTAN DIG

WA A A A A A A! SÅHÄR glad blev jag när jag kikade in på Aftonbladet idag! Såg att MUSE troligtvis kommer till Sverige i Juli och ska spela, och jag ska helt klart dit! Vi såg dom spela på Hovet i Oktober och det är seriöst något av det absolut bästa jag har sett och hört, någonsin! Finns inte en chans att jag kommer missa att se dom om dom kommer hit igen!

Förövrigt, nu ska jag sitta och skriva så fingrarna blöder i några timmar innan jag åker till Erik. Kom visst på mig själv att lova honom obegränsat med massage och rygg-klining igår, hur tänkte jag där? Nä, han får hur mycket rygg-klining som helst (seriöst, finns det inte ett bättre ord för det där? någon som vet?)

Nej. Back to work! Häller upp kaffet, stänger av tv'n och inget jävla facebook.





Muse's scenchow i Oktober, och vad som skulle bli ett kort på mig och Lydia men Kalle förstörde!

:*

AND MAYBE SOMEDAY WE WILL TALK AND NOT JUST SPEAK

Alltså jag måste nog se Alice in Wonderland! Jag har ju snart lyssnat sönder skicka Almost Alice som är soundtrack-skivan! Sjukt bra artister och grymma låtar, så det lär nog bli att se den filmen snart! Så tänker jag se Remember Me också, den tror jag är fan-fucking-tastiskt bra!

Annars då? Jovars. Eller? Jag somnade i soffan förut framför mitt favvo-program Vem vet mest. Förstår inte vad som hände med mig, all kraft i min kropp bara försvann, orkade knappt ta mig från köket till soffan, sen slocknade jag och sov bort en halvtimma ungefär.. vaknade lagom till Halv åtta hos mig, det var ju ganska perfa!

Funderar på en dusch nu och sen somna framför en film. Pallar inte riktigt mer nu känner jag.

:*

I'M NOT CALLING FOR A SECOND CHANCE, I'M SCREAMING AT THE TOP OF MY VOICE

Jag och Lydia har en liten teori som vi lever i. Vi har aldrig brutit något ben i kroppen, eller haft någon slags allvarlig åkomma i hela vårat liv, så därför tror vi att den dagen det händer oss något, så smäller det rejält. Det är ett väldigt knäppt sätt att tänka, men så jobbar vi. (Fast självklart hoppas vi ju inte direkt på det, vi är bara realistiska och tror att en människa kan liksom inte leva hela sitt liv utan att halvt slå ijhäl sig någon gång.)
Jag tror att jag lever lite efter den teorin i vardagen också, att allt kan liksom inte vara super hela tiden. Som idag, jag vaknade på superhumör, var jättepigg, glad. Vi hade en kanonbra föreläsning med en sjukt bra föreläsare, och våran grupp fick grymt mycket gjort på bara några timmar. Då tänker jag ju automatiskt att såhär bra kan liksom inte en dag flyta på hela tiden. Så jag väntar på att allt ska skita sig. Men jag ska vara positiv! Anton skickade en rolig film till mig och Klara på facebook, jag fnissade som fan för mig själv, så den här dagen kanske fortsätter helt okej ändå?

Nu ska jag sluta negga, än så länge har ju dagen varit bra, så det är bara att försöka fortsätta i samma spår! Jag ska iallafall plugga ganska hårt nu, ska bara slänga igång en balja kaffe för jag känner att det är huvudvärk på gång!

Puss :*

JAG VET ATT ALLTING KOMMER ORDNA SIG, OM JAG FÅR SOMNA BREDVID DIG

Jag har blivit lite kär i Magnus Weideskog. Bara så ni vet.

godnattpuss

WAS THIS OVER BEFORE? BEFORE IT EVER BEGAN?

Nu är snart veckans första dag slut den också! Har haft en helt okej bra måndag trots en del irritation. Haha! Ömos busschafför, den ökända Stevo tyckte att mina solglajjer var skitsnygga sa han och då sa jag att hans var inte dumma dom heller! "nej dom är faktiskt moderna" svarade han! Haha.

Hade föreläsning om Fysik idag, fruktansvärt tråkigt, men fina Klara och Malin gjorde så att dom timmarna gick dom också! Imorgon har vi föreläsning om Biologi .. eller om det var Kemi? Äckligt tråkigt iallafall, HATAR naturvetenskapliga ämnen..

Jag har seriöst ingen inspiration att skriva idag.. har ringt och pratat med Matilda som fyller 20 idag (Grattis igen söstra mi!). Henne saknar jag lite. Jag saknar många människor i mitt liv! Men Hannah kommer på fredag, Lydia nästa fredag, och Matilda åker jag nog och hälsar på någon helg ganska snart!

Nää jag kollar vidare på Vänner nu.

Puss :*

THOUGT I LOVED YOU ONCE, DIDNT I?

Min mobilkamera har signat ut igen, den är lite knasig. Funkar ibland och ibland inte! Som sagt så ska jag nog inte ha en mobil med tanke på att all teknologi jag får tag i fuckar upp! Lite sorgligt.. haha!
Igårkväll hade vi lite filmkväll-mys hemma hos mig! Millan, Jojjo och Oskar var här och tittade på Trubbel i paradiset, lite melodifestival och käkade godis! Det var mysigt! Dock var jag sjukt trött, så somnade som ett litet barn när dom åkt hem!

Ikväll ska jag åka till Erik och sova där, tydligen var det filmkväll hos Oskar som gällde också, en krigsfilm tydligen.. inte min kopp te, men vad gör man inte! Haha! Börjar inte förrän 13.00 imorgon, så då kan man passa på att sova hos Erik. Slipper åka 06.55 bussen därifrån också, blir sovmorgon! Gött!

Annars då? Jag har rätt tråkigt, har duschat och fixat mig, trodde det skulle ta längre tid än det gjorde, så nu har jag 2 timmar att döda innan jag beger mig mot bussen! Kanske ska laga mat och äta lite om jag orkar? Man skulle ha en liten kock som man kunde plocka fram varje gång man blir hungrig så att man slipper fixa mat själv. Det suger ju faktiskt lite. Hatar att laga mat till mig själv, man känner sig så sorglig när man lagar en portion och sen sitter helt ensam och tuggar i sig. Haha!
Nej nu ska jag nog ta och ringa lite samtal för att få tiden att gå, det brukar fungera!

Puss :*

YOU MADE UP THE OTHER HALF OF ME

Nu plågar jag alla med en lista igen! Men det är för att jag hittade den när jag slumpade runt bland bloggar, och jag väntar på att Millan och Jojjo ska komma hit! Och det är ju ingen som är tvingad att läsa! Haha! Ikväll ska vi bara mysa här hemma, jag har fått erbjudande från alla möjliga håll om att festa ikväll, och visst är det lockande, absolut, men ibland måste man lägga band på sig själv och säga nej! Jag vet ju att om jag skulle festa skulle jag bränna massa pengar och ha ångest imorgon! Sen kan det vara skönt att slippa vara bakis imorgon om det blir så att jag åker till Österbymo en sväng!
Nu ska jag slänga på mig lite kläder så jag kan åka och handla med brudarna strax!



Hur ser din drömkille/tjej ut, om det bara gäller utseendet?
- Jag svarar såhär; Han ska ha ögon som lyser när han tittar på mig, hår som jag älskar att dra fingrarna igenom, och jag ska känna mig liten när han håller om mig. Det är mina krav.
Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - Mig själv
Vilken är den senaste filmen du sett? - Tittade på Twilight idag för femtioelfte gången
Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: "Du är inte sugen på att komma till Lkpg ikväll? Puss"
Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Beror på vad jag vill personen
När såg du senast din mamma? - En vecka sen
När vaknade du idag? - Runt 9-tiden
Vilken är din favoritplats? - Varsomhelst bara jag har vänner omkring mig
Vilken plats föredrar du minst? - Typ kyrkogårdar
Vart tror du att du befinner dig om tio år? - Då har jag jobbat några år, lever med en karl och har barn
Hur stor är din säng? - 105 cm, där sover man trångt!
Vad sover du i? - Trosor
Hur många kuddar har du i sängen? - 2
Var har du bott/bor? - Aneby & Tranås
Tycker du om kinamat? - Friterad kyckling & sötsur sås!
Tycker du om kaffe? - skulle inte leva utan mitt kaffe!
Vad dricker du helst till frukost? - Kaffe
Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - Nej
Vill du ha barn? - Ja
Har du någonsin åkt ambulans? - Som nyfödd, men inte sen dess
Föredrar du havet eller en bassäng? - Bassäng
Är du cool? - Nej, jag är rätt vanlig. haha
Kan du rulla med tungan? - Eh, va? Hur?
Vem är den roligaste människan du känner? - Oj.. jag känner många roliga!
Vad har du för ringsignal? - Mando Diao - Mean street
Vilken var den senaste boken du läste? - Bernta - Vad är kunskap?
Har du haft sex under de senaste två månaderna? - Ja
När var du i kyrkan senast? - Det har jag nog inte varit sen i somras!
Hur många hål har du? - Hahah, är det meningen att det ska va en snuskig fråga?
Gillar du någon just nu? - Jag gillar alla!
Röka eller snusa? - Röka
Har du pojkvän/flickvän? - Nej
Vad är ditt mobil nummer? - Trodde ni va? Haha
Vad ska du göra ikväll? - Mysa med Millan och Jojjo
Har du några syskon? - 3 bröder och 2 systrar, dom bästa!

JAG VILL HA DIG FÖR MIG SJÄLV I EN TAXI PÅ VÄG HEM GENOM NATTRAFIKEN

Jag vill ha dej trots allt.
Jag vill ha dej ändå.
Jag vill ha dej utan sans.
Jag vill ha dej just nu,
utan väntetid,
utan förklaringar och helst utan dans.


HOW CAN A LIGHT THAT BURNED SO BRIGHTLY SUDDENLY BURN SO PALE?

Sådärja, nu var det helg igen! Lördag tillochmed! Det blir en lugn helg för min del faktiskt, ingen fest här inte! Jag har inte råd att gå ut någonstans om jag ska klara mig 2 veckor tills pengarna rullar in! Så det blir en lugn kväll ikväll igen med mys och film/melodifestivalen!
Har nyss varit ute och gått en sväng i det SJUKT SKÖNA VÄDRET! Jag hade på mig skinnjacka, converse och solglasögon och gick min vanliga runda, och jag blev VARM av att gå! Första gången på riktigt läänge som jag inte frysit så jag skakat när jag är utomhus. Grymt härligt! Gjorde några situps när jag ändå var igång också (när jag kom hem alltså, inte mitt ute på gatan), det kanske är beach 2010 som gör sig påmind? Haha!

(Förövrigt är det värsta jag vet att inte kunna vara alla till lags! Jag får dåligt samvete över precis allting, över att jag inte kan vara på flera ställen samtidigt, jag får dåligt samvete över att jag sätter min egen vilja och mitt välmående framför andras viljor nuförtiden.. och det suger. Men man måste faktiskt vara självisk ibland för att må bra i sig själv. Det får jag höra rätt ofta när jag psykbryter över att jag inte räcker till.)

Meeen nog om det, det var bara en liten parentes. Idag är det en bra dag, solen skiner, jag är på bra humör egentligen och vill bara krama alla människor jag älskar! Vill gå ut i solen igen, hoppa och skutta lite, men det får vänta tills det inte är halt ute längre ;) Vill ju inte ramla och slå ijhäl mig direkt!

PUSS

HEAVEN, WHAT THE HELL IS HEAVEN? IS THERE A HOME FOR THE HOMELESS? IS THERE HOPE FOR THE HOPELESS?

Nu har jag nog inte mycket kvar på min loggbok! Hoppas jag iallafall.. har ordbajsat som bara den, så ska bara slänga in lite mer blajj sen så får det räcka! Kan ju plugga lite hos Klara ikväll också, ska ta med mig datorn dit! På tal om det kommer det ju inte bli så himla kul att släpa med mig datorn, kläder till redovisningen imorgon och allt annat en tjej måste ha med sig när hon sover borta, ända bort till stationen! Kommer ju dö lite av ryggskott känner jag redan nu! Tur att det går bussar upp till Ryd kan jag ju tycka iallafall ;)

Jag ska spela så jäkla mycket guitar hero hos Klara ikväll, sjukt längesen jag spelade det känner jag! Ska se om takterna fortfarande sitter i ... Haha!
Imorgon blir det en lång dag i skolan, börjar redovisningsseminariet vid 8.00, sen har vi inte våran projekthandledning förrän 15.30! Blää. Men då hinner vi ju skriva på vårat arbete på död-timmarna där emellan och förhoppningsvis vara lediga på fredag! Vore ju GÖTT liksom!

Nu ska jag ställa mig i solen på balkongen en stund innan jag återgår till min loggbok! Sen ska jag packa och åka mot Linköpingtown!

PUSS :*

JAG STÅR FRAMFÖR SPEGELN OCH JAG VILL FÖRÄNDRA ALLT OCH ALLT SOM JAG SER I DEN

 

DYNGRAUK-tröjan och jeansshortsen är på, hemma/plugg-outfit gånget 1000 kan man säga! Dyngrauk-t-ischan bytte jag till mig i lördags på Suntrip! Det är Antons egentligen men eftersom att han ville ha mitt blomhalsband och jag ville a t-ischan så gjorde vi ett snabbt byte mitt på Kårallens dansgolv! Så jäkla skön tröja är det iallafall, jag skulle kunna stoppa in hela min kropp i den, stor och myysig!

Jag bloggar faktiskt nu för att jag inte kommer någonvart med min loggbok! Fast egentligen är det bara att ordbajsa som fan, det är ju "egna reflektioner" så det är ju inte så svårt egentligen. Men jag undrar vart fasen min hjärna håller hus idag! Den är på villovägar kan jag lova! Inte kul!

Men jag måste iallafall bli klar, för vid 14.30-15.00 tiden är det dags att gå mot Gotteriet för att luncha, och sen ska jag ju åka till Linköping ju! Så jag har 3-4 timmar på mig att skriva klart.. borde ju funka om jag sätter igång på riktigt! Så nu kör vi! De e bare å åk som vi säger.


PUSS

I DIDN'T WANT US TO BURN OUT, I DIDN'T COME HERE TO HOLD YOU, NOW I CAN'T STOP

Ikväll har jag pratat med min älskade Hannahunderbaragullsvettstjärt! Hon kommer hem nästa fredag och jag är så himla glad över det! Kommer bli en GRYM vecka, helgen är Hannah hemma och i veckan efter kommer bästis Lydia äntigen hem! Känner bara glädje just nu, det känns bra!
Imorgon är vi lediga, men det kommer att bli en dag fylld med plugg ala loggboksskrivande, sen ska jag äta lunch ute, och sen åker jag till Linköpings one and only MAYHEM! Det är spelkväll som gäller i Ryds Mayhem, jag är taggad!!

Nu ska jag kika lite på Cougar Town och sen krypa ner i sängen :)

:*

DÄR STOD JU DU SOM ALLTID SKULLE VARA MIN




Idag har det varit en sån himla fin vårdag ute! Riktigt skönt och ljummet i solskenet, har kört på tunna leggings, converse och skinnjacka idag! Nu vill vi att all snö ska smälta bort också så det blir riktiga vårkänslor!
Jag och Klara har spånat på planer för sommaren redan, vi ska skriva en lista full med Sommar 2010-planer som vi ska hinna med! Det är en hel del vi tänker göra, kommer bli en så jäkla bra sommar! Ska spendera all min lediga tid i solen tillsammans med mitt folk! LÄNGTAR så jäkla dant! Ska bli skönt att inte plugga på 8 veckor också ;)

Vi har även bestämt oss för att lära oss Lorentz & M.Sakarias - Mayhem texten, HELT UTANTILL! Haha, den är så jäkla svår, dom rappar ju på låtsasspråk.. Schpränki liksom, vad vill dom mena med det? Världens bästa pepplåt är det iallafall! M

Nu ska jag tillbaka till mitt loggboksskrivande, som är så jääääkla tråkigt så jag dör lite inombords! Blä!

:*

JAG ÄR HELLRE BLIND ÄN SER MITT LIV UTAN DIG

När Klara fick höra att jag hade tråkigt slängde hon till mig en lista jag kunde roa mig med och lägga ut här, så här är den! Sjukt lång och full med onödig fakta, men kan väl roa någon säkert! Haha!

ALLMÄNT...
Namn: Rebecca Maria Carlbom
Piercingar: Tungan och bröstvårtan, 8 i öronen även om det inte är piercings
Tatueringar: "Alis Volat Propriis" och vingar på ryggen, mellan skuldrorna
Längd: 163 cm står det i mitt pass, så är väl nått i den stilen!
Skostorlek: 37 oftast, men det varierar lite ibland!
Hårfärg: Blond! (är väl mörkblond egentligen, har inte sett min naturliga hårfärg på åratal!)
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, jag vill bo i Linköping! Fast jag är nöjd med mitt boende nu också, men det kommer bli flytt till Linköping snart!
Tänker du på självmord: Nej, skulle inte falla mig in eftersom jag vet hur hårt det drabbar alla som älskar en.
Tycker andra att du är attraktiv: Haha, det borde väl "andra" svara på eller?
Vilket shampoo använder du: GLOW, rosa flaskorna
Vilken parfym använder du: Just nu är den slut, men brukar vara Alyssa Ashley - Fizzy
Vad är du rädd för: Väldigt mycket, mörker, djur, insekter, döden osv.
Gillar du att tvätta: Nä, men jag gillar när kläderna är rena!
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja, jag gillar den skräcken blandat med friheten man känner!


Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Det är ett måste när man smäller i sig pommes!
Är du glad nu: Ja, jag är rätt nöjd och glad! Lite rastlös bara..
Var du glad igår: Japp!
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Japp
Vad dansar du till: Allting! Haha, bara det är lite drag i't
Stockholm är: Så sjukt stressande!
Göteborg är: en stad jag skulle kunna tänka mig att bo i!
Kan du sjunga: Sjunger jävligt bra om jag får säga det själv.. höhö
Mer värt än guld: Kärlek.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti isåfall
Ett land jag helst vill besöka: Typ hela världen!
Ska bli skoj: Att ha bild/lek i skolan imorgon! Oseriöst någon? haha
Ska inte bli skoj: Att inte ha något sommarlov mer än en enda vecka!
Sparar till: Jag är student? Vi sparar inte?
Väntar på: Att någon maträtt ska laga sig själv så jag slipper
Pålägg som gäller: Skinka! Eller makrill. GOTT
Dagens dryck: Kaffe!
Är du seriös? Nej. Bara när jag måste!
Vad är du allergisk mot: Jag tål precis allting!
Var har du ont: Just nu har jag lite träningsvärk (?!) sen all dans i lördags..
Använder du hårspray: Jämt! Är en liten hårspray-oholic
Kan du stå på händer: Haha jag är säkert för svag i armarna för det!
Favorit serie: One Tree Hill såklart
Vad har du gjort idag: Hängt på Ryds Allé 20 C och grupparbetat och skrattat som en idiot, gått en sväng och bara hängt lite löst här hemma.
Var det kul: "Det var väldigt kul, men framför allt var det roligt!"
Hur tidigt stiger du upp: Beror på hur dags jag börjar skolan! Tidigast vid 05.30.
Gillar du att slåss: Jag gillar att slåss på skoj även om jag jämt förlorar!
Vad ska du göra ikväll: Ingenting!

ANTAL...
Gånger du varit kär: 1.
Gånger ditt namn varit med i tidningen:
Det håller jag faktiskt inte räkningen på, men det är en del gånger!
Ärr du har på kroppen: Typ skitmånga. Varav 2 stycken är i ansiktet, Mamma sa alltid att dom växer bort med åren när jag hatade dom när jag var yngre, yeah sure liksom.. fast nu är dom liksom en del av mig..

FAVORIT..
Mat:
Kyckling i alla dess former!
Låt: Åh herregud, jag kan verkligen inte välja en favoritlåt.. Helt jäkla omöjligt, jag är en musik-knarkare!
Sak att göra: Kramas
Sport: Fotboll. Att titta på, LIVE, inte på Tv.
Dryck: Coca Cola och Kaffe
Kläder: Shorts och linne, sommarkläder är alltid en favorit!
Film: Finding Neverland
Bil: Haha.. Eeeh noll koll.

SENASTE..
Film du hyrde:
Hyrde 3 st förra helgen, men nu kommer jag ju inte ihåg vilka...
Film du köpte: The Proposal
Låten du lyssnade på: Eldkvarn - Fulla för kärlekens skull
Låten du hade på hjärnan: Lorentz & M. Sakarias - Mayhem
Låten du laddade ner: Katy Perry - Thinking of you när jag ville ha den på min iPod
Personen du ringde: Sandra!
TV program du tittade på: One Tree Hill på dvd
Personen du tänkte på: Erik
Bok du läste: Räknas studentlitteratur? Olga Dysthe - Det flerstämmiga klassrummet? Haha! Annars var det Kristin Hannah - Vad som än händer.
Personen du fick mail av: LOTTA ALEMYR, hahahah
Personen du fick brev av: Försäkringskassan? Haha
Personen du fick sms av: Erik
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Julafton tror jag, fast inte ens då var "hela" familjen samlad.

IT TAKES MORE THAN FUCKING SOMEONE TO KEEP YOURSELF WARM




Sådär mina vänner, då är ännu en vecka slut! En vecka in i Mars redan.. Jag körde på våga-vägra-vintern idag eftersom det faktiskt är MARS. Så när jag och Alexandra gav oss ut till Bredstorp för att titta på grabbarnas fotbollsmatch hade jag på mig skinnjackan för första gången i år (visserligen med tre munktröjor under, men ändå!) Jag frös faktiskt inte alls. Det var fötterna som gjorde, trots två par strumpor. Men det kan ha berott på att mina vinterstövlar stannade kvar i Linköping inatt, så jag hade bara mina tygskor att tillhandahålla denna kväll! Kul var det iaf, grabbarna vann, och då är det alltid värt att titta!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, skola imorgon! Ses med gruppen runt 10-tiden på Ryds Allé, 20C! Antons place! Så är nog dags att mysa ner sig nu!

Puss :*


I KNOW THIS IS NOT WHAT I WANTED

Så här är humorn hemma i casa de Carlbom;

Marcus: Varför har du ett ärr i pannan?
Rebecca: Någon kastade en tvättmaskin på mig när jag var ute och sprang.
Carolina (spinner vidare): Ååååh jag hatar när det händer.
Rebecca: Mmm, skitjobbigt är det.

.....

Marcus: Vaddå? På riktigt?


Humornivån var låg hos mig och Carolina, och intelligensnivån hos Marcus var väl inte den högsta. haha.

IN YOUR ARMS THERE IS WERE I WANT TO BE

Inatt var fan inte en okej natt! Kunde absolut inte somna först, utan låg bara och vred på mig i flera timmar. Och sen när jag äntligen somnade drömde jag nog den äckligaste mardrömmen jag någonsin drömt! Vaknade med panik i kroppen och grät. Så jag fick tända alla lampor i hela lägenheten och sen låg jag som en liten boll under täcket och vågade inte ens blunda. Det är det värsta med att sova ensam efter att man sovit tryggt som ett litet barn i Eriks armar flera nätter. Det är lite konstigt att jag alltid drömmer mardrömmar när jag sover själv men aldrig när jag har sällskap? Det måste ju vara för att jag alltid, dumt nog, intalar mig själv att det kommer bli jobbigt att sova ensam. Inte okej iaf.


Men nu så ska jag försöka hitta på något jag kan ha på mig ikväll när det är Gotlandstema på Suntrip! Vi tänker ju i somriga banor så jag ska ha någon sommarklänning tänkte jag! Måste fixa nu, innan jag drar hem till familjen och firar älskade Carolinas 15-årsdag!
 


älsk!


HON FICK POJKAR KÖRA RÄTT IN I STEN, STICKA I VEN, BÖNA OCH BE. DOM GAV MIG ETT NAMN, KALLAS HÄRMED SJÄLVMORDSBLOND.

 

Längesen jag uppdaterade nu! Har haft lite annat för mig i veckan så bloggen har inte prioriterats! Men nu slänger jag in lite bilder på kvällens outfit! (fast jag har bytt från shorts till jeans nu, var inte helnöjd med ett par shorts som jag tappar hela tiden). Vet inte riktigt vad jag ska göra, det är fest i Linköping ikväll, men eftersom jag ska dit imorgon också blir det ett jäkla åkande fram och tillbaka hela helgen. Ska ju hem till Aneby imorgon på dagen också för att fira lillasyster som fyller år! Palla tåg och buss halva helgen liksom!
Måste fundera i några minuter!

Puss

DU HAR ETT SÄTT ATT BARA GLÖMMA NÄR PROBLEMEN TRÄNGER PÅ, ETT SÄTT ATT GÖMMA MIG FÖR STORMEN NÄR DU VILL OCH NÄR DU KAN

 

Idag har jag pluggat en del, eller iallafall läst artiklarna i den estetiska miljön i kompendiet. Ehh.. är det bara jag eller suger artiklarna lite? Haha. Ska skriva lite läslogg på skiten också så att man är förberedd för salstentan den 30/3.. usch det pirrar lite oroande i magen när jag tänker på den! Salstenta är inte rikigt min kopp te tror jag inte!

På Torsdag kommer förresten min syster hit till mig och ska sova här! Hon är i Stockholm på praktik i riksdagen nu tisdag-torsdag så vi bestämde att när hon kommer hem på torsdag så sover hon hos mig och åker hem till Aneby på fredag förmiddag istället! Åh vad jag ska ta hand om henne! Min lilla lilla pluttsyster som fyller 15 på lördag! Känns knas att hon är 15 nu! Det var ju nyss jag var 15! Jeez, det är 6 år sen nu. Blä!

PUSS

HÄR LIGGER ÅNGEST OCH PRYLAR I DRIVOR, JAG UNNAR MIG SKIVOR, DOM HJÄLPER MOT LEDAN, PRECIS SOM DU

Inatt höll jag på att dö lite av skräck. Jag vaknade mitt i natten av att min dator startade sig själv, helt plöstligt började det liksom låta sådär som det gör när datorer startas och först fattade jag ingenting.. sen fattade jag att det var datorn. Men hur och varför gick den igång bara sådär? Den stod liksom UNDER min säng, sladden var inte i, och jag satte ju inte direkt igång den? Det var iallafall skitläskigt sådär mitt i natten när jag var ensam och allt!

Men nu så är jag inte rädd längre, nu kollar jag på Efter Tio, dricker kaffe och pluggar lite. Ha en bra dag alla mina kära!

Puss

THE DRUGS DONT WORK, THEY JUST MAKE YOU WORSE

The Verve - The drugs don't work
Saybia - The day after tomorrow
Matchbox Twenty - Push
Matchbox Twenty - How far we've come
The Smiths - The boy with the thorn in his side
The Veils - Under the folding branches

<3

DET ÄR VARNING FÖR RAS, GÅ SÅ FÖRSIKTIGT DU KAN, DINA ÖGON KAN KROSSA MIN VÄRLD SOM STENAR MOT GLAS



Nu har jag färgat mitt hår, druckit lite varmakoppen till kvällsmat och bara hängt löst resterande del av kvällen! Annars då? Jag har skrivit ett långt mail till min älskade Lydia idag, har kommit på att idag är det FRIKKIN BARA 3 VECKOR KVAR TILLS HON KOMMER HEM TILL MIG IGEN!!! Min älskade fina vän. Gud vad jag ska krama henne när hon kommer tillbaks!

Imorgon är det lite skola, vi ska tydligen ha bild. Haha! Har av andra som pluggat estetiska miljön innan oss att man tydligen får måla en färgtriangel? Vi kommer nog ha jävligt roligt om jag känner oss rätt. Blir nog bara inte färgtrianglar som vi målar... höhö.

Puss


DET ÄR VARNING FÖR RAS, GÅ SÅ FÖRSIKTIGT DU KAN, DINA ÖGON KAN KROSSA MIN VÄRLD SOM STENAR MOT GLAS



Nu har jag färgat mitt hår, druckit lite varmakoppen till kvällsmat och bara hängt löst resterande del av kvällen! Annars då? Jag har skrivit ett långt mail till min älskade Lydia idag, har kommit på att idag är det FRIKKIN BARA 3 VECKOR KVAR TILLS HON KOMMER HEM TILL MIG IGEN!!! Min älskade fina vän. Gud vad jag ska krama henne när hon kommer tillbaks!

Imorgon är det lite skola, vi ska tydligen ha bild. Haha! Har av andra som pluggat estetiska miljön innan oss att man tydligen får måla en färgtriangel? Vi kommer nog ha jävligt roligt om jag känner oss rätt. Blir nog bara inte färgtrianglar som vi målar... höhö.

Puss


IF YOU WANT MORE LOVE, WHY DON'T YOU SAY SO?

Jag tog en snabb sväng till Coop iställer för Willys. Det snöade mig rakt i ansiktet så jag pallade faktiskt inte gå till Willys, trots att Coop är så svinigt mycket dyrare att handla på.. Sen träffade jag på en granne utanför porten och vi stod en stund och pratade och kom fram till att nu är det faktiskt Mars och det får räcka med vinter nu. Haha. Söt tant det där.

Nu ska jag plugga lite, började ju en ny miljö idag, estetisk miljö! Så nu ska jag läsa en massa litteratur och vara förberedd för de kommande två veckorna!

Puss

I WANT YOU TO DO ME WITH A TOMMY-GUN BABY, WITH A TOMMY-GUN BABY.

Alltså. Fyfan vad bakfull jag blev inatt. Det var längesen jag mådde så sjukt illa så att jag trodde jag skulle spy upp varenda organ i min kropp. Jag var ju faktiskt väldigt pigg igår så jag var säkert fortfarande lite full, haha. Inatt var det fasen inte kul att leva (varsågod för den infon förresten, den bjuder jag på). Men nu så är jag piggelin igen, bara jäkligt rastlös! Ska nog gå till Willys och köpa lite mat och slingor så att jag blir av med lite utväxt äntligen! Men det snöar ju och har sig ute så jag drar mig ju verkligen för att gå ut! Kanske ska vänta ut snön lite, hoppas på att det slutar snart!

Fick förövrigt musiktipset Royal Republic - Tommy Gun igår! Den är snart sönderlyssnad, är helt insnöad på den låten nu! Grymt bra! Gillar videon också!

 

Puss


RSS 2.0