IT HAS ALWAYS BEEN YOU.


Du. Du. Du. Du

Jag har visst haft ett litet blogguppehåll över hela sommaren har jag märkt! Sista inlägget skrev jag ju innan sommarjobbet ens drog igång, så det är ju ett bra tag sedan!
Hela sommaren har ju gått, det var en bra sommar. Mycket jobb, mycket umgänge med alla bästa. Sen kunde ju vädret vart bra mycket bättre, men man kan ju inte få allt. Jag fick ju vad jag önskade mig allra mest iallafall. Min Erik. Så jag är glad.
Jag började högskolan med, den 17:e augusti registrerade jag mig för 4.5 års högskolestudier för att till slut komma ut som en behörig högstadielärare! Det är redan massor att göra, men jag känner att det är nu eller aldrig. Drar jag inte igång med att plugga blir det aldrig av! Så jag är igång, och änsålänge trivs jag himla bra! Så jag hoppas att det kommer fortsätta kännas såhär bra, även om det kommer bli tufft ibland!

Sen flyttade jag ju hemifrån med. Den 15:e augusti tror jag! Blev lite delsbo/sambo med Erik! Älskar min lägenhet, men jag hatar att Erik jobbar hemma i Österbymo så att han knappt är hos mig på veckorna när jag är ensam. Men det blir bättre framöver, kommer nog kännas lite mer som sambos när jag inte längre har nolle-veckorna och han bor hemma hos "oss" mer. Wii.

Ska nog bli mer och mer uppdatering här på bloggen framöver, tänkte slänga in lite bilder ifrån sommarens äventyr, nolle-p veckorna och sånt.. När jag får tid och internet hemma i lägenheten!
Tills dess har ni min facebook att kolla in, där finns det lite mer livstecken ifrån mig!

RSS 2.0