I'MA PICK THE WORLD UP AND I'MA DROP IT ON YOUR FUCKING HEAD.

Just nu sitter jag och väntar på min andra halva, min lilla Lyddi! Vi ska ha en liten myskväll ikväll, bara snacka skit och skratta och äta :) Sånt där som vi gör bäst!



I helgen kommer jag väl mest hänga hemma hos mamma, längtar efter henne och mina syskon så grymt mycket! Så imorgon åker jag hemåt, sen får vi se om det blir en sväng till Linköping på lördag för att träffa Lisa och Malin som jag saknar som röööv. Det är det enda tråkiga med VFU, att jag inte träffar gänget varje dag (saknar dig med Klarababy, men dig får jag ju inte träffa på lördag, vi msn-dejtar efter helgen istället, blink blink). Sen på söndag ska jag hem mot Aneby igen eftersom att jag fyller år på måndag! Så ska hem och få födelsedagsmiddag och paket (hoppas jag?!) och bli firad :)

Nu kommer nog skruttan vilken minut som helst :)

Puss :*

YOU CAN'T BRING ME DOWN, NOT TODAY OR ANY OTHER DAY.

Är så äckligt jävla arg just nu.

Så. Jävla. Arg.

Så nu vet ni det.

HÄLSA FRÅN DITT EX



Oväntat att det typ bara är bilder på oss när det är vi som har en kamera. Haha. Linslusarna nr 1, 2 och 3!
Innan kvällen drog igång sa vi "Det här ska bli en bra kväll, utan drama, utan dålig fylla, det ska bara bli så jävla kul!" Haha..... säg aldrig så igen. Kvällen innehöll fan allting man kan tänka sig, muckande, spyor, drama.. haha men såklart, även jävligt roliga stunder, mycket skratt, bra musik och en massa bra folk! Haha. Men vi tre som bestämde att vi skulle hålla koll på varandra under hela kvällen försvann alla åt olika håll och alla droppade in i min lägenhet var för sig... haha. Jävligt spexig kväll faktiskt!

WHERE'S THAT SHINY CAR? DID IT EVER GET YOU FAR?

Jag vet inte hur många gånger jag satt mig ner för att blogga lite men sen bara raderat allt för att jag inte orkat skriva något intressant. Men nu ska jag fasen skriva, jag har ju en skara trogna bloggläsare så ni måste ju få något att läsa, och något litet levnadstecken ifrån mig, såhär en gång i veckan typ :)

Igår fick vi våran dygnstenta, och samtidigt som den ramlade in i mailen traskade min Lyddi in genom dörren! Då kanske ni tänker att åh vad mycket hon fick gjort på tentan när Lydia är där, och då svarar jag HAH! Tänk för att jag fick det! Lydia läste Solo och jag skrev tenta, och i pauserna snackade vi skit. Hon spred liksom lite kraft och ork till att palla skriva tentan genom att bara vara här! Nice kan jag tycka :)

Nu ska jag snart ge mig ut på stan, skriva ut och posta min tenta, gå på systemet, sola lite .. kanske kika i lite affärer efter något snyggt ... FÖR IKVÄLL ÄR DET FUCKING HOFFMAESTRO!!!!!

Ses i dimman!

Puss

IS SOMEONE GETTING THE BEST OF YOU?

Gud vad jag hatar att vara sjuk. Blir helt slut av att göra ingenting, nässpray hjälper inte, svullna körtlar i hela bodyn, jag hostar sönder min hals och mina lungor och har bara allmänt ont i hela kroppen. Hur kul är det då? Va va va? Speciellt när jag har VFU-dagar nu också! Taskig timing kan man ju säga. Jag som ska festa och äta sushi på lördag med! Åååååååh. Lite så känner jag.

Ligger i soffan och glor på Idol och tuggar på grönsaker med dipp, men känner ju inte hur fan det smakar, fräscht. Skulle kunna ligga och tugga på en skosula och de skulle väl smaka typ likadant.
Gud vad bitter jag låter.

Har iaf haft Millan och Lydia här som sjuksällskap ikväll. Mina fina tjejer som livade upp tillvaron lite, tråkigt att dom åkte hem dock.

Puss

THAT WAS NOTHING BUT A BROKEN HEART TALKING BABY

 

Sjukt seg föreläsning idag, som tur är finns det en godisautomat precis utanför T1 där jag och Klara gick loss idag! Fick ragg vid automaten med, haha bäst. Jag är glad att jag har min fina Klarababy!

Snart säger jag upp min lägenhet också ... och blir kombo med Lisa vid årsskiftet typ. LÄNGTAR!
Ville bara säga de! Sjukt bra dag idag.



IKVÄLL SKA JAG BLI FULL FÖR KÄRLEKENS SKULL




Drar och festar tillsammans med fint folk.
Take care!

THE REASON TO START OVER NEW.



Idag har jag varit ledig från skolan. Softade hemma hela dagen, pluggade lite.. sen åkte jag och handlade lite med mamma, Carolina, Andreas och Astrid. Sen hoppade jag och Alexandra på tåget till Linköping för att äta fin mat och dricka gott vin! Det var himla mysigt :)
Imorgon blir det utgång i Linköping tillsammans med finaste Lisa och Malin! Jävlar vad taggad jag är, hoppas på en finemangkväll!
Nu ska jag kika vidare på Kungarna av Tylösand och sen sova!

Puss godingar :*

DON'T TELL ME I'M NOT WORTH FIGHTING FOR.

Sometimes pain becomes such a hugh part of your life that you expect it to always be there. Because you can't remember a time in your life when it wasnt. But then one day you feel something else. Something that feels wrong, only because it is so unfamiliar. And in that moment you realize: You are happy.

 

 



LOVE WAS JUST SOMETHING YOU FOUND TO ADD TO YOUR COLLECTION

 

Hade en så tokbra dag igår tillsammans med kvinnfolket i världens finaste familj. Min syster som är en av mina bästa vänner, mamma som är min bästa vän och minstingsyster som får mitt hjärta att smälta varje gång jag träffar henne. Vi åkte till Jönköping för att bränna pengar.. och det kan jag ju erkänna att jag gjorde. Kom hem med en ny mobil, nya kläder och ett ton grejer ifrån IKEA. Och mätt efter ett McDonalds-besök. Jag och Carolina gick och drog dåliga skämt och så såg vi en ifrån Lars-Kristerz som vi funderade på att ta ett idol-foto med. Men vi stog över. Kändes lite soo last year liksom. haha.

Festade sen på kvällen, blev övertalad att dra bort till Jonna och hålla igång lite, sen blev det utgång på Babar. Jag hade så kul att jag inte märkte att klockan gick, så helt plötsligt bara stängdes musiken av och det var dags för fyllekäk. Haha. Bra kväll :)

Puss :*


THESE CASTLE WALLS JUST LEAD ME TO DISPEAR.

 

Idag slänger vi in en facelook istället för helkroppsbilder. Nu sitter jag och väntar på att lilla Emilia ska komma hit igen så att vi kan äta och slöa lite! Eller jag tror att det är planen iaf, vi får se! Vi kör på lite impuls. Imorgon hoppas jag på att få träffa mami och syskon lite, var lite planer på om de skulle komma hit ikväll, men verkar inte bli så.. så jag får väl dra mig mot Aneby imorgon kanske! Imorgon lär det ju bli fest i Linkan, med mina fan-fucking-tastiska b-rudar Klara, Lisa och Havana! Sen drar vi vidare mot mellanfest osv osv. Bara förkylningen lugnat sig några kilo tills imorgon!

Jag fick ett sms nyss som gjorde att tyngden i hjärtat lättade några kilo. ÄNTLIGEN. Är nog det enda jag har att säga. Vi vet inte hur det kommer bli nu, men jag tror friheten är det viktigaste. Lättnaden. Vi kommer alltid ha ett sår i hjärtat av dethär, men med styrkan vi byggt upp tillsammans kommer det inte alltid göra lika ont. Hoppas jag.

 

Puss :*


SÅ NÄRA FÅR INGEN GÅ


Att vara nykter fadder igår gick himla bra, trots att puben och rock-sensation var utomhus och det regnade så hade vi riktigt kul! Jag var snuskigt trött framåt natten dock, och frös så jag inte visste vart jag skulle ta vägen, så jag tror jag somnade på 2 sekunder på madrassen hemma hos Klara inatt! Idag åkte jag hem med 10.30 tåget, pluggade lite, gick och solade en stund och sen har jag pluggat igen. Blä. Ni får gärna hålla tummarna imorgon mellan 8-12 när jag skriver tenta, så jag slipper den sen :)

Puss :*

NEVER KNEW HOW MUCH I NEEDED YOU, NEVER THOUGHT YOU'D LEAVE UNTIL YOU WENT.

Morning comes and morning goes with no regret
And evening brings the memories I can't forget
Empty rooms that echo as I climb the stairs
And empty clothes that drape and fall on empty chairs

And I wonder if you know

That I never understood
That although you said you'd go
Until you did I never thought you would




RSS 2.0