I MAY BE WEAK BUT IM NEVER DEFEATED AND I'LL KEEP BELIEVING IN CLOUDS WITH THAT SWEET SILVER LINING

 

Fullt upp. Men har unnat mig shopping och lunch tillsammans med Alexandra och Sandra idag. Sen har jag råpluggat resten av dagen. Imorgon är jag i Linkan hela dagen, skola 8-15, sen troligtvis vakt på Rock-Sensation om inte Malin kan ta mitt pass så att jag kan fortsätta plugga till tentan.. Hoppas nästan på det, jag oorkar inte vara vakt. Även om det säkert är roligt! Vi får se helt enkelt :)

 


NO ONE'S GONNA LOVE YOU MORE THAN I DO



Världens bästaste video, ever. ♥

I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW


 

Jag börjar undra hur mycket sömn min kropp egentligen behöver. Jag skulle kunna sova dygnen runt om jag inte var tvungen att stiga upp om dagarna. Fast jag kanske sover dåligt, jag kommer ju ihåg varenda dröm jag drömmer, jag vaknar med jobbiga känslor i kroppen flera gånger varje natt.. så det kanske är därför min kropp vill sova 7-8 timmar till varje morgon. Who knows.

Nu ska jag iallafall snart till skolan, har seminarium 13-15 och sen lite gruppträff 15-16. Och innan seminariet börjar ska jag hinna äta något och ha en dejt med mina people. Jag har bestämt mig för att idag är en bra dag.
"It feels bad now, but it's gonna get better."

 

... och Emelie ... jag håller tummarna för att idag är dagen när lilla miraklet kommer! Alla tummar och tår!

 

Puss ♥


IT FEELS BAD NOW BUT IT'S GONNA GET BETTER SOMEDAY

Det blev aldrig något festande igår, Lydia kom hit och vi åt tacos och mös framför tvn istället. Bra val av mig kände jag, hade inte pallat att festa.. Som jag och Lisa pratade om, vi börjar känna oss töntigt gamla som typ aldrig orkar festa längre .. Kul att känna så när man är 21 (och jag har inte ens fyllt än ....) och livet typ precis börjat! Men men, we'll come around I guess! Tills dess kör vi på ett nyktert liv!

Idag har jag inte gjort många knop. Pluggat lite inför tentan på fredag, legat i sängen och tittat på Remember me.. som förövrigt var tokbra. Sen tog en kort promenad och lämnade tillbaka filmen och sen låg jag i solariet och svettades i 20 min. Skämmer bort mig själv lite, det måste man för själens skull :)

Nu sitter jag och slötittar lite på Bridget Jones Dagbok, har druckit mitt favorit-te och har tända ljus omkring mig .. Försöker mysa till det lite, går dock sådär kan jag erkänna.

Imorgon ska jag faktiskt SKIPPA att ha på mig fadder-tishan och åvven, jag ska bara på mina egna lektioner och inte ha något med Nollans aktiviteter att göra .. det ska bli så SKÖNT att faktiskt gå i riktiga kläder igen, om det än dock bara är för imorgon ... haha.

Slutbluddrat för ikväll, har bara skrivit en jäkla massa onödigt. So Enyoy :)

THERE'S ALWAYS A PLACE IN ME THAT YOU CAN CALL HOME

 

Jag har gått på stan idag i hopp om att hitta lite nya kläder, nu när jag faktiskt har råd att unna mig något nytt.. men då självklart så hade jag varken det rätta shopping-suget, och så fanns det ingenting som mina ögon fastnade för! Skittråkigt kände jag. Igår panik-köpte jag iaf en toppen-tröja för att jag skulle slippa frysa! På HM's killavdelning drog jag åt mig första bästa tjocktröja, love it! Grymt skön!

Ikväll vet jag inte sjutton vad jag ska göra. Har lite fest-förslag, men då måste jag tagga till och börja fixa mig inför det, och jag har inte riktigt hittat tagget än! Försöker med lite party-musik så vi får väl se! :)

 




I L O V E Y O U

Det är ett år sen jag började plugga vidare och läsa till lärare. Det är ett av de bästa valen jag har gjort i mitt liv. Förutom att jag utbildar mig och kommer bli en lärare i framtiden har det medfört så mycket mer. Jag har träffat så mycket nya människor, alla sorter, från alla Sveriges hörn. Jag hade aldrig lärt känna dom annars. Nu undrar jag hur sjutton jag levde mitt liv utan dessa? De blev några av mina närmaste och bästa vänner på så kort tid, och jag som alltid har haft svårt att lita på och öppna mig för nya människor kan prata med dom om allting. Och sen att vi har samma humor, skrattar åt samma saker, stör oss på samma saker och har så jävla roligt ihop är ett plus ;) Så tack till mig själv för att jag tog steget till att plugga. Och tack till er för att ni är så in i helvetes bra!


WHEN A HEART BREAKS, IT DON'T BREAK EVEN.



Jag drömmer om dig hela tiden. Jag saknar oss. Jag saknar allt med dig.



WHEN I GET OLDER, I WILL BE STRONGER

 

Jag ville nog bara säga att jag har haft en sjukt bra dag och mått himla bra, och det behövde jag verkligen. Just nu är det nästan så att jag önskar att jag vore student för resten av mitt liv! Kanske berodde det på vädret, kanske på mina härliga fadder-kollegor, kanske på våran härliga nolle-grupp... vad vet jag, stämningen har varit riktigt härlig och jag tror att årets nolle-p blir kalas!

 

Jag ser förresten ut sådär hela dagarna nu, för att alla ska se att jag är fadder! Våran sjukt snygga åvve, min röda fadder-tisha och ett fadder-pannband i håret. Allt i olika nyanser av rött, underbart matchat, men vad gör det? :D

 

PUSS




I'M A LITTLE BIT LOST WITHOUT YOU, AND I'M A BLOODY BIG MESS INSIDE.

 

Äckliga jävla dag. Lite så känner jag just nu. Har typ noll kronor i mitt liv och får inte pengar förräns tidigast torsdag. Så det kommer ju bli himla intressant att se hur jag fixar 4 dagar fyllda med tågåkning och äta-ute med nada cash? Spännande.

Nu måste jag äta, är så fruktansvärt hungrig. Men har ingen lust att laga något för jag vill ha mat NU. Inte om 30 minuter typ. Haha, fan vad bitter jag låter just nu. Men det blir så när jag är hungrig som en röv!

 


I NEVER THOUGHT THAT WE'D THROW IT ALL AWAY



Fadderutbildning idag, vi fick våra snygga Fadder-tishor! Haha det hade blivit något fel med storlekarna så alla tishor var typ assmå.. Jag är glad att min passade ändå, hade ju vart lagom snyggt om tishan typ hade blivit en magtröja ... hehe!
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske hänger med Sandra och är chaufför, är så satans seg så det lär ju inte bli något mer ansträngande än det! Mår illa gör jag också. Känner mig sådär lite halvrolig idag. Därav lallar jag omkring i mysbyxor och nya tishan.

And I'm a little bit lost without you
And I'm a bloody big mess inside
And I'm a little bit lost without you
This aint a love song this is goodbye


Jag älskar förresten Scouting for Girls - This aint a love song. BÄST.

PUSS

YOU CAN GO ANYWHERE YOU WISH CAUSE I'LL BE THERE WHEREVER YOU ARE MY DARLING

Ikväll ska jag till Linköping. Träffa mina finaste igen, mina guldkorn som jag inte träffat på hela sommaren. Ska sova på Klaras currysoffa, festa med studenter som ickestudenter och bara leva mitt liv! På måndag drar nolle-p igång, vi faddrar ska minsann se till så att nollorna kommer in i Linköping ordentligt! Ska lalla omkring i min skiiitsnygga åvve i två veckor och svettas i en fadder-tröja!



Såhär glada och härliga ska jag och Klara bli ikväll! Den här kvällen bondade vi seriöst med ALLT och ALLA, satt inne på tjejtoan och pratade med varenda brud som kom in. Sen ramlade jag i hg's trappa, gick vilse i Ryd och vaknade tillsammans med Klara och Lisa, bakis som idioter, men nöjda och glada med livet.

Puss :*

RSS 2.0