COVER ME LIKE A BLANKET. MESS UP MY BED WITH ME. KICK OFF THE COVERS.

Idag har vi skrivit tenta! Det känns rätt okej, men frågan är ju om jag fattat rätt eller helt fel! haha! Det märks helt enkelt framåt mitten av sommaren när våra slöa examinatörer rättat klart! Skulle dock vara skönt att naila den här tentan så man slipper omtentan som är i September! Då om något lär man ju ha glömt allting!

Efter tentan gick jag och lunchade tillsammans med Malin, Klara och Lisa! Satt och stekte i solen på en uteservering och bara blajjade på om allt mellan himmel och jord! Hade gärna stannat kvar och grillat med tjejerna ikväll, men jag var så sjukt trött i huvudet så jag behövde åka hem! Nu har jag duschat och piggnat till lite, så jag ska försöka hitta på något annat ikväll, koppla bort skolan ordentligt! För imorgon drar vi igång med sista fördjupningsarbetet som ska vara på 15-20 sidor! Det har vi två veckor på oss att skriva innan det är SOMMARLOV! Göddigt :)

Puss

ÄVEN OM ETT SEKEL GÅR SÅ SKA JAG ALLTID VÄNTA PÅ VÅR TUR

Nu ska jag äntligen ta tag i att uppdatera här igen! Det blir så sällan nuförtiden, när man inte riktigt känner för att blogga. Så en liten recap om min helg kan vi ta!

I fredags kom världens bästa överraskning till mig, Erik. Vi bestämde oss för att ta en lugn myskväll, så vi gjorde hemmagjorda räkmackor som blev dögoda, dom borde anställa oss på något fik någonstans så att alla kan få smaka på dom ;) haha! Sen tittade vi på film, Zombieland! Skrattade så jag fick lite magknip på vissa ställen, sjukt rolig film! Den borde ni se! Så käkade vi vattenmelon och bara myste framför tvn tills vi somnade :) Han är bäst :)

Igår tog vi först en lång sovmorgon innan frulle och löst häng innan Erik åkte hem igen. Sen var jag borta hos Sandra en sväng och lånade hennes trippeltång, gick bort till Ninni och hämtade mina kjolar och kikade på bebismagen igen! Så himla fin är hon, lilla Ninniplutten med magen! Sen förfestade jag tillsammans med Sandra, Matti och Kristine men hade ingen lust att gå ut, så när alla andra drog ut gick jag och Sandra och käkade en kebabtallrik innan vi gick hem och sov :)

Idag ska jag plugga plugga plugga!! Imorgon är det tenta 8-12. SÅ DÅ FÅR NI GÄRNA TÄNKA PÅ MIG. Tack.


SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT


En helg fylld med kärlek. Fredagskvällen tillsammans med Lydia, Millan och Jojjo! Grilla, dricka vin, cruisa, spela kubb och alfapet. Lördagen fylld med sol, Lydia, stek och en himla massa människor och glädje. Natten och söndagsmorgonen tillsammans med han som har hjärtat i sin hand. Söndagen med mamma, syskon och morföräldrar och min bästa vän på en balkong där solen aldrig går ner. Kvällen med Sandra och ett glatt gäng på Höganloft med utsikt över det som är våran lilla lilla värld.

Denna helgen, helt och fullt spenderad med människor av guld kommer jag leva på hela veckan. Tack ♥


I COULD WALK TO THE RAINBOW END, BUT NEVER FIND A BETTER FRIEND.

Min bästa vän i hela världen var hos mig igår. Min fina fina tjej. Vi gick en promenad, åt en glass, sen drack vi te och åt skorpor för glatta livet framför Grey's Anatomy och bara pratade av oss en massa skit. Hon gör en dålig dag så himla mycket ljusare med sin blotta närvaro :)

Det här inlägget är lite tillägnat henne (eller typ helt och fullt egentligen). Ibland när man tänker efter känns det lite konstigt att man kan träffa sin andra halva när man är 13 år och är en liten skitunge, och sen hålla ihop år efter år utan att tröttna. Snart 8 år har vi varit varandras halvor, och många år till ska det bli (så länge vi båda andas). Vi har gått igenom det mesta tillsammans, alltifrån små värdsliga problem, till händelser som fått hjärtat att gå sönder och världen hamna i obalans ett tag.
När vi var yngre var våran livsplan att ALLTID stå vid varandras sida. Alltid bo i samma stad, aldrig mer än gångavstånd till varandra. När tiden går inser man att den planen inte riktigt fungerar i praktiken, tyvärr. Men istället lär man sig att man kan stå vid varandras sidor trots långa avstånd och olika framtidsplaner. Men en sak är säker. Den dagen vi skaffar hus och familj, ska våra hus byggas i samma område, våra barn ska växa upp med varandra och vi ska dricka kaffe på varandras altaner på sommaren.

Lydia&Rebecca 31 december 2005




THE WAY YOU LOVE ME MAKES ME LOOSE CONTROL




Älskar förresten msn-konversationer med Klara om kvällarna.. hehe

TELL ME WHY WE'RE TALKING WHEN WE DANCE SO GOOD

 

Började dagen med en brunch på Gotteriet tillsammans med Alexandra, himla gott som vanligt! Körde på en Skagentoast idag, gott som tusan! Sen gick vi på stan en sväng, innan hon åkte hem igen och jag la mig och lanade några avsnitt av One tree hill :) Är sånt himla tråkigt väder idag så man känner ju bara för att ligga inne och kika på film hela dagen och kvällen!

Har återupptäckt mina gamla favoriter Wakey!Wakey! idag också! War Sweater spelades på repeat i mina högtalare för några månader sen, nu är det Dance so good som spelas hela tiden.. Så fint, så fint..

puss




THIS TIME BABY, I'LL BE BULLETPROOF





Sådärja. Första dagen på helgen/lovet. Gick upp tidigt som attan (typ 6.30) och var ute och sprang/gick. Nu jäklar ska det bli fart på min kondition! Sen duschade jag en sväng, käkade frulle och drack kaffe framför Malou och Efter Tio! Nu har jag storstädat min lya (därav dammsugaren som syns lite bakom mig på bilden).

Ikväll blir det nog en sväng till Aneby och häng med folket där!

Puss


I KEEP YOU WITH ME IN MY HEART, YOU MAKES IT EASIER WHEN LIFES GET HARD

 

Idag var det shortsdagen! Vi hade en himla tur med vädret faktiskt, det har varit soligt och fint hela dagen, solen brände på ryggarna när vi var ute i solskenet! Fikade tillsammans med mina b-rudar Klara, Lisa och Havana på förmiddagen, sen hade klassen ett asasegt men ändå roligt seminarium mellan 13-16. Nu är jag hemma och är jättetrött.. orkar nog inte med något ansträngande, så det blir lugnt! Jag har förresten tagit helg nu!

 

Puss


JUST WANNA BE THE ONE WHO MAKES YOU SMILE

Hade ett himla överskott av spring i bena förut, så jag begav mig ut på en liten powerwalk! Stannade till hos Sandra på en kaffekopp, sen joggade jag hemåt! Jag måste verkligen få igång min kondition igen! Powerwalka kan jag göra hur länge som helst, men springturer gör mig halvt död! Efter löpningen hem från Sandra ville jag ju bara lägga mig och dö en skvätt! Men lite duktig känner jag mig allt :)

Imorgon är det seminarium och dejt med mina b-rudar i Linköping, sen är det "lov" ända tills på måndag! F-ucking U-nderbart!

Puss

MAYBE YOU ALL WOULD CONSIDER IT A JOKE IF I SAY THAT I HATE MYSELF, BUT NOW AND THEN WHEN I LOOK INTO THE MIRROR ALL I SEE IS A BIG MISTAKE


(hur man roar sig under en 4 timmars föreläsning/utbildning inför fadderskapet under nolle-p 2010, fina vänner, onödiga kort och kexchoklad)


Jag har haft en så jäkla bra helg. Åkte till Kalmar och min "extrafamilj" i fredags tillsammans med mamma och minsta lillasyster. Där hade vi en lugn fredagskväll, åt mat och drack vin, sen låg jag och Matilda och surrade halva natten. Lördagen spenderades tillsammans med Samuel och våra mammor på stan, där jag hittade en döfin klänning och Samuel ett par blåa chinos.. men vi fick båda vänta tills nästa csn-peng för inköp av det ;) Sen tog jag tåget hem, åkte tåg i alldeles för många timmar, men åkte 1:a klass, så jag åkte som en liten prinsessa!

Sen igår kom Erik, vi tog en lugn kväll, drack lite vin och öl och tittade på någon film jag aldrig riktigt hängde med i.. men mysigt var det! Idag skulle jag kliva upp vid 7.30 för att åka på fadderutbildning (det var inte alls kul att stiga upp så tidigt en söndag, speciellt inte när jag hade världens varmaste och mysiga karl i sängen) men upp kom jag iaf!

Fadderutbildningen kändes sjukt onödig, men tillsammans med mina p-ärlor hade vi himla kul ändå, har saknat dom som satan nu under VFU:n.. mina b-rudar och g-rabbar :)

Nu ska jag sova, är trött som en liten skit!

PUSS

I MISS YOU MORE THAN I THOUGHT I COULD..



Nu är det bara 3 dagar kvar på praktiken. Känns lite tråkigt på ett sätt, jag kommer sakna alla härliga ungar.. men det ska bli skönt att gå tillbaka till mitt normala liv där inte hela dagarna försvinner på jobb :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, kind of need it.

Puss

I'LL WAIT FOR THE DAY, YOU WILL SEE, YOU CAN'T SAY NO TO ME

Den här helgen har varit helt smockad med jobb, så jag har inte direkt haft tid för bloggen. Jobbade natten mellan fredag-lördag, 14.45-21.00 i lördags och 7.30-15.00 igår! Blev cirkus 7 timmars sömn på hela helgen, men jag lärde ju mig att det går att fungera helt normalt utan sömn också! haha! Det var iallafall riktigt kul att jobba igen, mitt jobb är verkligen toppen.

Idag har det vart praktik igen, det är också roligt att ha, även om det är en aning tröttsamt för huvudet! Nu ska jag vila fötterna lite, och sen kanske det blir en liten powerwalk. Hoppas på att Lyddet kommer in och gosar senare :)

Puss


RSS 2.0