SO I'LL TAKE THESE BROKEN WINGS AND LEARN TO FLY AGAIN, LEARN TO LIVE SO FREE



Idag skulle vi ta kort på massa onödiga saker! Jag och Malin sitter på föreläsning och hamnade nästan längst bak! Då kan man passa på att ta kort och snacka strunt istället!



Här är föreläsaren! Hon hade jättesnygg utväxt, utväxten var vit, och resten av håret var gult! Det fnissade vi lite åt!



I pausen lekte jag lite med Lisa och Havana som inte alls ville vara med på kort! Men det tvingade jag dom till sen! Havana är världens bästa snopp och Lisa har gröna kalsonger!



Jag tog kort på mig själv sen också. Asasnygg var jag idag för jag försov mig och orkade inte göra nått mer än att klä på mig och gå till tåget!



Vi målade också! När föreläsaren började prata om nått helt ovärt gav vi upp antecknandet och hade roligt istället. Det var lite roligt när alla började packa ihop sina grejer när hon fortfarande pratade.. haha



Sen väntade vi på bussen! Martin, Elina och Havana står här! Dom var skittråkiga allihopa som inte ville vara med på bild, Havana försöker tillochmed smita!

Nu ska jag snart ner och slänga in min rena tvätt i torktumlaren!

:*

AND YOU CAN SEE MY HEART BEATING. YOU CAN SE IT THROUGH MY CHEST



Nu har jag inte bloggat på hur länge som helst! Har saknat min lilla blogg lite, så nu ska jag skriva ett långt inlägg om allt jag har haft för mig sen sist!

I torsdags var det ju åvve-invigningen och Kravall! En helt sjukt rolig kväll! Började vid 16.00 med Malin, Elin och Sandra! Sen drog vi vidare till invigningen där vi hävde i oss fulvin och lekte och tävlade i en massa lekar och skitade ner våra overaller ordentligt! Sen vart det mellanfest i Ryd och sen dansade vi i flera timmar på Kravallen! Det var bäst musik hela kvällen, gamla godingar och schlagerhits! Super!

Sen åkte jag ju till min Hannah i fredags! Hade en lugn och mysig fredagskväll, sen på lördagen gick vi omkring på stan hela dagen, jag spenderade lite pengar på ett par vinterstövlar så att jag slipper frysa om tårna i vinter! Tråkiga pengar men jag är supernöjd med stövlarna, dom kommer slitas med hälsan! Sen gick vi hem och fixade oss och sen drog vi vidare till Tove och drack för glatta livet! Hannahs kompisar var hur trevliga och roliga som helst, var kul att träffa dom! Himla bra tjejer den bunten! Sen gick vi ut och festade och dansade till klockan 02.00! Sen hade jag, Hannah och Elin ett jäkla äventyr när vi skulle hitta hem, vi gick vilse runt i hela jäkla västerås, fulla som idioter i 12 centimeters klackar stapplade vi runt i över en timma innan vi äntligen kom hem! Snacka om att vi hade ont i fötterna när vi kom hem.. jag somnade på soffan på en halv sekund, men sjukt nöjd med min kväll!

Idag har vi vart lite småsega och bakis, det var himla segt att åka över 3 timmars tåg hem.. men jag kom hem ändå, och har haft en himla bra helg! Tack alla!

Imorgon ska jag börja den skriftliga delen i kursen i skolan.. enligt ryktena ska den vara sjukt jobbig och tung, men jag hoppas att jag kan klämma in lite socialt liv på kvällarna ändå!

Nu ska jag nog snart sova eller nått! Pussssss

:*

STÄNG DIN DÖRR, VI HAR NÅTT ATT REDA UT

Na na na, nu sitter vi i våran grupp på NH och ska egentligen göra klart vårat grupparbete.. men det är mer facebookande som gäller faktiskt. Elina ligger som en liten boll här bredvid mig och vill sova, Lisa och Havana är ute på äventyr och tittar hur stökigt Havana har det hemma. Sandra skriver lite, Klara spelar spel på sin mobil och Kristin sitter och kikar. Och jag bloggar! Höhö. Nu ska Elina visa mig trailern för hennes favoritfilm "Beverly Hills Chihuahua". Den är tydligen jättekul, för jag har redan skrattat åt hennes beskrivningar av filmen.

Fast vi får vara lite opruduktiva för vi har inte så mycket kvar att göra! Så vi kommer nog fixa att vara lediga imorgon (skönt!) och hela kvällen ikväll kommer jag vara ledig! Men då kommer ju frågan upp vad jag ska göra hela eftermiddagen och kvällen ikväll? Ska nog faktiskt ge mig på att LAGA MAT och äta lite, för ovanlighetens skull. Så om någon är sugen på att joina är det helt okej!

Jaaaa, på fredag ska jag till Hannah äntligen! Biljetterna är inte bokade än, ska köra på en sista minuten på fredag, sen stannar jag nog tills på söndag! Ska bli skönt att åka iväg en sväng, det var längesen!

:*

NÄR PANIKEN BRYTER UT LER DU SVAGT OCH VISKAR TILL MIG; DU ÄR VÄRD ATT DÖ FÖR

Jag blev sugen på att leta upp en massa lastgamla bilder att kika lite på, men kom på sen att datorn jag hade hemma i Aneby krashade någongång så alla bilder från tidigt 2000-tal till 2006 försvann. Himla tråkigt, men hittade några bilder ifrån min mörkhåriga tid :)


Jag och Erik på Sebbes 18-årsfest! Erik var nykter och jag var dyngrak men det ser tvärtom ut :)


Sommar hos Lina 2007. Lydia ramlar, jag vet inte riktigt vad jag gör, Abbi är gömd, och Alma och Lovisa är med i posen!


Jag och Lovisa på Håkan Hellström 2006! Svartsminkade och jag är svarthårig! Våra älskade palestinasjalar är på också, dom var mer gråsvarta en svartvita till slut!


Jag och Lydia på Johannas 18-årsfest 2007! Svarthårig..


Vintern 2007. Alma och jag spelar spel med Millan, Lydia och Lovisa tror jag! Och äter såklart!



.. och på tal om att äta! Bilder där jag äter finns sen långt tillbaka ;) Här mölar jag in en hel BigMc ser det ut som!


Jag, Millan, Lovisa och Ellen på Abbis 18-års dag tror jag!


2007! Jag, Millan och Abbi hade nog tråkigt..


Det här var när vi varit på Kosta va? Eller? Hmm


Nyår! 2007? Alltså, nada koll har jag ju! Lydia, jag, Agge och Millan :)





HOLD ME, TELL ME EVERYTHING'S OK. TELL ME THERE'S A WAY TO BEAT THE MONSTER.

Usch, inatt ramlade min katt ner från balkongen.. Hittade henne imiorse nere i källartrappen helt skakig och slö, så sen dess har jag varit så fruktansvärt orolig för henne, skulle aldrig förlåtit mig själv om hon vart jätteskadad bara för att jag lät balkongdörren vara öppen inatt för att få in lite luft. Men som tur är börjar hon piggna till nu, hon har ätit lite och vart lite mer som vanligt. Och ögat som var lite blodigt har jag rengjort så nu ser hon med det igen! Så skönt, nu kan jag slappna av igen!

Sen tror jag denhär himla höst/vinter-deppen håller på nu igen, det slår liksom aldrig fel! Jag är alltid lite konstig såhär års, lättirriterad och tråkig. Vissa dagar märks det inte alls, men som igår när jag inte sovit ordentligt och var jättetrött kom surisen i mig fram, jag ville bara gå och lägga mig typ.
Men idag är jag som vanligt igen, det är ett jäkla svängande dethär! Haha. Ska nog sätta igång en film och äta lite Ben&Jerry's Cookie Dough! Mums!



Mitt lilla hjärta ♥♥

WHENEVER I FEEL YOUR MEMORY IS BREAKING MY HEART, I'LL PRETEND I'M OKAY WITH IT ALL. ACT LIKE THERES NOTHING WRONG.

Mah! Varför tackade jag ja till att jobba inatt? Jag som är världens tröttaste människa kommer ju aldrig palla att vara vaken till klockan 7.00 imorgon?! Kunde dom inte behövt en imorgon på dagen eller något istället.. Hmm. Visst jag vill jobba, för jag behöver verkligen pengarna och det ska bli skönt att få jobba lite igen efter att ha vart ifrån jobbet sen i mitten av Augusti! Men att börja med en natt känns riktigt tungt! Får se hur detta kommer gå! Kommer ju iallafall att hinka i mig kaffe!

Blir ju inget mer bloggande förräns imorgon eftermiddag nu tror jag inte, om jag inte pallar med ett inlägg imorgonbitti när jag slutat! Det får vi se! Snart kommer mamma och hämtar mig, hon ska se till att jag äter nått innan jag börjar jobba för jag har bara druckit tre koppar kaffe idag, endast. Börjar känna hur det kurrar i magen nu faktiskt! Men innan dess ska jag hämta min torra och rena tvätt ur tumlaren, strax före halv! PÅ TAL OM DET!! När jag skulle ner i tvättstugan förut släcktes helt plötsligt lamporna i trapphuset, vilket medför att jag inte ser trappstegen och MISSAR TRAPPSTEGET och ramlar. På nervägen också. Det var inte skönt, men som tur var fick jag tag i trappräcket mitt i paniken så jag slog mig inte så farligt! Så nu trycker jag på lampknappen på varenda våning för att de inte ska släckas ....

THE VIEW IS BEAUTIFUL AND OURS ALONE TONIGHT. UNDERNEATH THE STARS.

Jag har en liten fixar-dag här hemma! Har varit och solat så nu är jag brun och fin! Och har tagit en lång dusch, pallat med att raka benen, måla naglarna, smörjt in mig med världens mest god-luktande kräm! Och vart sådär allmänt fixig av mig! Känner inte av sprutan så mycket längre, bara när jag rör vänster-armen för mycket! Så därför får höger jobba hårdare! Höhö!

Sen funderar jag på om jag skulle springa ner och se om tvättstugan är ledig ikväll.. för jag har lite tvätt som skulle vara skön att bli av med! Så jag ska nog spurta ner i tvättstugan, kommer jag inte tillbaka har källarmonstret tagit mig.....

SOULMATE DRY YOUR EYE, 'CAUSE SOULMATES NEVER DIE





Igår på förmiddagen hade jag tråkigt när jag väntade på Millan.. så jag körde en snabb ommöblering i mitt vardagsrum! Blev faktiskt mycket bättre än innan om jag får säga det själv!

Idag är jag lite hängig deluxe efter sprutan, trött, ont i huvudet och stel i armen.. men whattahekk, jag har kaffe, cocacola och godis hemma så det gör inget! Däremot köpte jag en film igår, den där The Proposal! Alla säger att den är asarolig, men jag får inte igång den i min dvd! ALLA andra filmer funkar, men just denna liksom.. startas men sen blir de svart? Hmm..

:*

MOST NIGHTS I HARDLY SLEEP, DON'T TAKE WHAT YOU DONT NEED FROM ME.

Kanske ska slänga ihop dagens blogg-inlägg? Sitter här och tittar på Singing Bee Celeb, har fruktansvärt tråkigt så skrattar järnet åt dom när dom sjunger fel. Men sitter också och stör mig på Mi Ridell som ju kan sjunga på riktigt, då ska hon inte vara med där ju! Jag vill bara höra en massa fel&falsk-sång ju! Na na na.

Jag och Sandra tog svinis-vaccinet idag! Stod i kö i en dryg timma, hypernerviga! När jag hade en sådär 4 personer framför mig kände jag nästan för att kräkas, så mycket hatar jag sprutor! Är lite fundersam över hur jag lyckats pierca mig när jag hatar nålar så mycket.. Sprutan gjorde SKITONT kan jag tala om också. Antagligen för att jag spände mig, för Sandra kände inte alls så mycket sa hon.. Men jag fick jätteont och tyckte jättesynd om mig själv (för det är ju inte typ 100 000 andra som tagit sprutan.. ). Men nu så går jag ju iallafall och väntar på att få vaccin-sjukan, som troligtvis kommer komma imorgon! Men det får bli morgondagens problem, tänker nog ändå bara ta det lugnt med Idol och förhoppningsvis sällskap och mat imorgonväll!




P.S. Jesus och Gud! Jag önskar mig en sak. Att min cam ska fungera igen! (Sen önskar jag mig 25.000 i månaden i 25 år eller liknande också så jag slipper leva på csn, men är det för mycket begärt är jag nöjd med camen ett tag iallafall tills vi gör en ny deal. Puss)


:*




I'TS LIKE WISHING FOR RAIN WHEN I STAND IN THE DESERT

NA NA NA, jag är hos Sandra, orkar inte blogga idag för jag har inget att skriva. Idag blev jag våldgästad av Erik och Oskar som åt mat och somnade i min soffa, sen körde jag iväg dom och åkte hit för att nu ska vi titta på Grey's och äta godis. Imorgon ska jag gå på stan med Millut, roligt! Me like. Nu ska jag hoppa lite på Sandra.

:*


THOUGH YOU'RE STILL WITH ME, I'VE BEEN ALONE ALL ALONG



Det är dåligt med bilder på min blogg känner jag, min dumma cam har ju slutat fungera! Den kom igång igen nån dag efter festen men sen la den av igen... och jag har verkligen försökt med allt för att få igång den! Den funkar liksom att cama med på msn och så, men själva programmet man tar bilder i fungerar verkligen inte. Det är grymt irriterande! Så jag tog helt enkelt kort på Sandra på tåget idag när hon satt och pluggade lite. Och smsade med mig som satt mittimot gjorde hon också, det brukar vi göra för att fördriva tiden på tåget!
Det var en lång dag i skolan idag, dock skulle jag egentligen ha grupparbete till klockan 16.45, men vi blev klara himla snabbt så jag kunde hinna med 16.30 tåget hem! Himla skönt att inte komma hem och nästan bara hinna med att gå och lägga sig! Dock kändes inte dagen så lång ändå, vi hade jättekul hela dagen! Eller föreläsningen var väl inte så hejdundrans lajbans, men med Malin vid min sida att snacka skit med gick den också. Sen så har jag världens bästa klass nu också, lovin it!

Men som sagt, nu är jag ju hemma! Ska nog svänga ihop nått att äta innan jag slår följe på Sandras promenad och bosätter mig i hennes soffa för tv-kväll!

Jaaa, förresten, nu innan jul drar det ju ihop sig för massa fest också ju! Nästa vecka, den 26/11 är det Åvve-invigning, den 3/12 är det julfests-finsittning och den 4/12 har vi små E.T-s våran tackfest för våra grymma faddrar från Nolle-P! Och denna helgens lördag blir det också en Linkanfest hos Malin eller Agge, feels good! Funderar på om man kanske skulle flytta till Linkan för att slippa planerandet av att åka fram och tillbaka och ordna sovplats och sånt.. hmm.

Nu ringde Sandra så nu ska jag prata lite med henne! hehe

:*

JAG VILL HA DIG HÄR PÅ RIKTIGT INATT OCH SUGA LIV UR DIN HALSPULSÅDER

Jag hatar, hatar, hatar, hatar, hatar, hatar, hatar att vara ensam. Jag brukade tycka att det var skönt med "egen-tid", tid att bara vara med sig själv och tänka. Nu är tystnaden och egen-tiden det värsta jag vet. Det kryper i mig och jag blir liksom arg på mig själv som inte kan njuta av det, utan ska förstöra allt med funderingar. Det är nu man borde bo i kollektiv eller i studentkorridor, där man aldrig är ensam.

Men för att skriva om något annat.. fick min första elräkning idag! Det var ju också en upplevelse såattsäga. Låg på nått omkring 700 kr.. ska nog släcka lamporna lite oftare! Hehe.

Är det bara jag som tycker synd om Morgan i Ullared förresten? Jag blir ju tårögd när jag tittar på honom, han verkar ju så uppgiven och tragisk stackarn.. Är liksom på Ge-kås på sin lediga dag, stackaren kan ju liksom inte ha ett liv utanför jobbet.

:*

YOU KNOW THAT I LOVE YOU SO, I LOVE YOU ENOUGH TO LET YOU GO

Efter ett långt telefonsamtal med Lydia idag på eftermiddagen bestämde jag mig för att åka till Aneby. Det gick liksom inte att vara kvar här, väggarna kröp liksom närmare och närmare, jag kunde inte fokusera på någonting utan ville bara slå på något. Eller någon. Jättehårt så att jag skulle få ut allting. Så jag ringde mamma och sa att jag behövde komma ifrån, tänka på annat, så som den supermamma hon är hämtade hon mig så att jag fick ha en myskväll tillsammans med Lydia, Lovisa, Simon, Martin och Henke! Vi åt pizza, tittade på Filip och Fredrik och spelade kort. Det blev en bra kväll av en dålig dag till slut som tur var!

Men nu är jag hemma igen, med min lilla katt som ligger här och försöker tugga på mitt halsband. Jag älskar min katt, men maken till efterbliven kisse får man leta efter faktiskt. Hon är iallafall mysig när hon ligger still och myser och sover!
Nu måste jag sova, imorgon ska jag till banken innan jag åker mot skolan för att börja ett nytt tema på TVÄS1! Ska bli skönt att fokusera på skola i en vecka igen, även om jag säkert redan imorgon kommer längta till helgen så vet jag att jag mår bättre när jag har nått att fokusera på och slipper tänka för mycket!

:*

YOU BLEED JUST TO KNOW YOU'RE ALIVE

Nu känner jag bara för att skriva en massa, men jag kan inte komma på något att skriva. Inget som behöver läggas ut här iallafall! Så får väl bli lite ordbajsing helt enkelt! Funderar på att plugga in min iPod i öronen och bege mig ut på en långpromenad.. känns som att det behövs lite, innan jag kan kvala in i Biggest loser 2010!
Idag har jag vart totalt orkeslös, har känt mig bakis trots att jag inte alls är det. Har druckit en kanna kaffe bara, har inte ens orkat ställa mig och göra en macka ens. Men det beror på uppgivenheten, och har nog inte med gårdagens dans att göra!

Jag borde ju verkligen fräsa utåt och gå en sväng, men nu börjar det ju bli mörkt .. usch.

:*

WE RAN OUT OF TIME

Haha. Jag var helt inne på att ha en nykter hemmakväll ikväll! Först var planerna att vi skulle åka till Aneby för att dricka lite vin, men eftersom det är dåligt att hitta skjuts dit och hem en lördagskväll så bestämde jag och Bax att vi skulle stanna här hemma, se en film, äta lite mat och bara ta det lugnt. Men när vi ätit våran mat, tittat på våran film och ätit lite godis.. gissa vad vi kände då? Helt sjukt danssugna blev vi helt plötsligt! Så vi drog iväg ett sms till Sandra, våldgästade deras fest, spik nyktra och drog sen ut på Babar där vi dansade röva av oss! Så jäkla kul hade vi faktiskt, en massa roligt folk var ute och det är vi ovana vid här i T-town! Inte alls samma vanliga folk som brukar vara ute, så det var ju lite spännande! Men iallafall, jag och Bax har nu enats om att nyktra spontanutgångar är roligare än planerade fylle-utgångar!

Nu ska jag nog snart hoppa i sängen, det är en dag imorgon med! En söndag helt utan bakfylla, hur bra som helst ju!
Godnatt ♥

:*

ACKNOWLEDGE ME NOW OR LOOSE ME FOREVER

Idag kände jag att jag har sett alla One Tree Hill avsnitt 35 gånger var. Så vad gör jag då? Jo, jag sätter igång med att titta på O.C ifrån början igen! Jag kan nog officiellt erkänna att jag inte har något liv vissa dagar...

Igår åt jag och Lydia upp ett paket glass tillsammans på mindre än 15 minuter, och satt samtidigt och tänkte så det knakade på en skådespelare som vi hatar, men vi kunde verkligen inte komma på vad han hette eller vilka filmer han varit med i! Så, ni som känner oss, HJÄLP OSS! Kan ni komma på en skådespelare som spelar i  komedier och tycker att han är jätterolig, men som bara blir jobbig att se på? Det är inte Mr.Bean, men lite i den jobbiga stilen kan man säga... Pliiiiiis help!

Nu väntar jag på att mamma ska fika klart med sina kompisar så att hon kan komma hit och åka och handla lite med mig! Ska fylla kylskåpet och skafferiet lite, och en hårfärg ska slinka med också tänkte jag.. 4 cm utväxt är inte okej!

:*


FOOLS IN LOVE. ARE THERE ANY CREATURES MORE PATHETIC?



Nej. Nu går jag och leker med min bästis istället. Här blir man ju deprimerad ju!

:*

THE CURE IS PLAYING, SO WERE IS MY KISS?

Nu ligger jag här i min soffa tillsammans med Kat och tittar på Idol! Pratar med Sandrish på msn, väntar på att Lydia ska ringa och dricker vatten. Jätteroligt faktiskt.. hmm.. Tråkig fredagskväll helt enkelt. Så det här inlägget kommer att bli lika tråkigt som min kväll antar jag!
Nu har Erik sjungit på idol, en asadålig låt. Robbie Williams - Bodies. Han som kan sjunga helt sjukt grymt kan ju välja en bra låt iallafall. Idioooota


Nu ska jag rota i skafferiet efter nått gott.


:*

IT TAKES MORE THAN FUCKING SOMEONE TO KEEP YOURSELF WARM

Idag är det freedag! Och det är den första helgen på hur länge som helst som jag inte har en enda plan för vad jag ska göra! Känns himla konstigt och ovanligt.. men kan ju vara bra att ha en lugn helg rakt igenom, skönt liksom.
Har gått en svänga på stan idag med Sandra, skulle leta efter svarta band som vi ska sy på som revärer på våra student-åvvar, men vi hittade inga bra. Så vi gick mest omkring och kikade och sen så tog vi en kaffe på Gottet tillsammans med Alex! Nu så är jag hemma igen, fryser massa om tårna! Så ligger nermyst under täcket och värmer mig lite!

Men jaha.. ikväll blir det väl Idol, frågan är bara med vem/vilka och vart. Men det löser sig alltid, som alltid! Klockan är ju bara 16.30!

:*

I KNOW WHAT YOU WANT IS TO FIGURE THIS OUT, AND GOD KNOWS I DO TOO.



Hittad på argalappen.se. Skrattar till varje gång jag läser den. Liksom .... va? Haha. Någon måste ju alltså ha bajsat i någons skor ...


JAG SKREV MITT NAMN I VATTNET, SÅ ATT DU VET VART JAG FINNS

Nu har det ju vart sådär lite dåligt med inlägg här igen! Matilda påminde mig om att jag kanske borde uppdatera lite, när hon sa förut att hon faktiskt läste min blogg! Så nu tar jag tag i det!

Igår mådde jag helt sjukt dåligt, åkte till skolan för att gå på föreläsning och seminarium, men efter föreläsningen var jag tvungen att åka hem för jag mådde illa, var helt borta i huvudet och jättetrött. Så jag åkte hem och låg och halvsov i 5 timmar, sen kändes det bättre igen (och som tur var sa Lisa och Havana idag att seminariet igår varit helt värdelöst och att jag skulle vara glad för att jag inte var där, så det kändes skönt). Sen åkte jag hem till Aneby och lekte lite med Lydia, Lovisa, Martin och Andreas. Eller lekte var väl en överdrift, vi drack te och låg som offer och tittade på Grey's Anatomy!
Inatt så sov Lydia hos mig med ju, det är så skönt att slippa sova ensam.. nu har jag haft sällskap 4 nätter av dom senaste 6, så kommer ju snart aldrig mer kunna sova själv!

Idag dåå.. Åkte till Linköping 9.45 för att vara shoppingsällskap åt Oskar som inte vågar gå på stan ensam! (man up dude, btw) hehe. Drog runt på stan, sen ringde Sandra och hade slutat så vi tog en lunch på Donken (mitt och Sandras favorit-place). Sen åkte dom hem till Tranås och jag drog upp till Campus.. där vi hade redovisning på vårat examinerade moment i Tema Muntlig Kommunikation! Höll ett tal på 5 minuter, sen var de klart! Nu är jag alltså klar med första temat i TVÄS1. Så himla skönt! Nu är det helg, för imorgon är det ledigt! 

Nehe, jaha. Jag kanske ska återgå till mitt Biggest Loser tittande! Det är ju slut snart, så måste ju se vem dom röstar ut! Nu har jag iallafall uppdaterat en hel uppsats här ju!

:*

I'M A CREEP. I'M A WIERDO, WHAT THE HELL AM I DOING HERE?

Jag har verkligen inte gjort många knop idag! Druckit kaffe, pratat i telefon, slötittat på tv och lyssnat på gamla idol-låtar på youtube! Bra jobbat Rebecca. Men nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen, fixa mig, besöka apoteket, träffa Jessika för en promenad och kaffedrickande och sen hänga hos Sandra ikväll! Mi Lajki!

Nehe .. om jag kanske skulle ta duschen nu då..

 

:*


DU BÄR MIN LUFT I DINA BRÖST

Det blev inte mycket bloggande igår, jag kom hem och la mig i soffan under en filt, och sen så fick jag besök! Erik kom och skruvade lite i väggarna och sen lagade vi mat! Eller han gjorde väl det mesta, ett litet kycklingexperiment och rotgrönsaker i ugnen! Gott blev det iallafall! Vi tittade på fotbollsgalan, busade med katten och sen sov vi. Den stackarn gick upp vid 5.30 för att åka till jobbet, och jag sov visst till klockan 11.00. Passar visst på när jag är ledig!

Nu ska jag dricka lite kaffe och äta frukost, plugga lite.. helt enkelt ta tag i mitt lilla liv. Fast det är ju Sjunde Himlen nu på tv, det måste jag ju nästan se..

:*

I'LL HAVE YOU LUSTIN FOR ME, GO CRAZY, FACE IT

Maah, nu sitter jag i en av Key-husets datalabb, väntar på att Sandra ska bli klar med sitt tråkiga grupparbete så att vi kan få åka hem! Fast innan vi åker hem ska vi in till våran PA1-tutor och få tillbaka våra tentor SOM VI BÅDA BLEV GODKÄNDA PÅ! Känns så jäkla bra, godkänd på min första tenta liksom .. känns TOPPEN! Annars hade jag nästan gett upp det här! Men nu känns det bra igen, tenta-ångest-veckan var helt klart värt lyckan jag kände när jag blev godkänd!

Nu har jag det så tråkigt att jag biter sönder mina naglar, har liksom inget annat att göra. Har suttit här i 30 minuter nu sen Elin lämnade mig för sin säng!

Åt förövrigt asagod mat idag, Sandra tyckte vi skulle äta på pastavagnen idag som lite omväxling, så jag slog till på ris med kyckling & currysås! Maaah vad gott det var, sjukt mycket godare än lasagnen jag brukar äta här inne i Key...

Nej nu ska jag väl sluta skriva, ska mass-smsa Sandra och stressa henne lite, jag har tråkigt och ingen att sjunga för ju! Sandra älskar när jag sjunger!

:*

SOMETIMES I FEEL LIKE I'M NOT THAT STRONG




Sometimes I feel a little fragile

VAD SKA JAG SKRIVA FÖR ATT DU SKA BLI BERÖRD? OCH HUR HÖGT SKA JAG SKRIKA VARJE GÅNG JAG VILL BLI HÖRD?



Idag har vi vart hos mormor och morfar och firat morfar på fars dag! Jag och mina systrar tog ut hunden Dino på en promenad ner till sjön. Jag satt mest och kikade lite!



Här är jag med hunden ja, världens lurvigaste fulaste hund faktiskt.



Jag och minsta syster på vandring i skogen




Sen tvingade mamma och morfar ut oss i kylan IGEN för att lasta ved! Jag och Carolina tröttnade jättesnabbt, Carolina klättrade upp på taket och tog massa kort på mig istället, sen gick vi in och värmde oss framför en brasa!

Nu är jag hemma igen. Det är asatyst och ensamt här, vet inte riktigt vad jag ska hitta på! Jag gillar inte att vara ensam!

:*

HOW FAR CAN YOU SEND EMOTIONS? CAN YOU SPREAD IT ACROSS THE OCEAN?

L: Finns det något som vi kan göra sålänge?
E: Tjaa ... ni kan dansa!

hahahah. jag gillar min grupp. dom har samma låga humor som jag! Vet inte hur många gånger vi startade om "evas superkoll" för att se när hon säger "schwischa" och ordet "fiffigt" typ 5 gånger på samma minut. Ååh älska trött-humor. Höhö.

Nu ska jag ner och hämta min sista maskin tvätt som borde vara klar nu! Sen ska även den sorteras lite, sen så ska jag hänga löst, läsa igenom morgondagens redovisning lite.. och inte så mycket mer! Gootti!

:*

I'M SO SO SO SO OVER WAITING, I'M ON ONE KNEE, LOVER PLEASE. HOW CAN I PUT IT MORE SIMPLY?

Jag skickade ett sms till Lovisa imorse om att det här var en dag jag vaknat på fel sida och att det inte skulle förvåna mig om att jag skulle bli påkörd av en buss och dö. Jag hade väl inte riktigt rätt i att jag skulle dö, men min mobil gjorde iallafall. Splatt ner i asfalten när jag väntade på tåget hem ifrån Linköping, och displayen sprack. Så jag fick åka hem till Aneby och hämta storebrors gamla. Så nu har jag en telefon igen, men jag saknar min lilla Sony Ericsson. Jag och mobiler alltså, det funkar bara inte, lyckas ALLTID ta sönder dom precis när garantin gått ut. Lyckat!

Nu är jag iallafall hemma i Tranås igen, hungrig som en jävla ko, har bara druckit kaffe och ätit en kaka hos Sandra idag.. inte så smart! Så måste nog göra nått litet att äta, vilket också är sugit, hatar att laga mat bara åt mig själv. Totaly Worthless!

Ska nog lägga mig tidigt ikväll, har sovit jättedåligt inatt, vaknade flera gånger.. men imorgon ska jag åka till Linkan och göra grupparbete 7.45, så då måste jag ha sovit gott! Min nya klass förresten är jag totalt nöjd med, och mina nya grupparbetskompisar, super! Så det är väl det positiva jag har att säga idag!

:*

JAG VET VEM JAG ÄR NÄR JAG ÄR HOS DIG



Har jag en dålig dag kikar jag lite på den här grejen som hänger i min nyckelknippa. "världens bästa syster" står det. Den fick jag av min fina syster.




Rövigt trött har jag varit idag. Ögonen orkade knappt ens hålla sig öppna!

Har spelat yatzy med Lovisa idag. Låg på hennes golv, drack kaffe, tryckte i oss nutcreme och skrattade. Det är mys. Nu fryser jag och funderar på att krypa ner under täcket. Imorgon är det skola igen!

:*

DÅ ÄR DET DU SOM GÅR I SOLGLASÖGON OCH SAKNAR NÅN DU ALDRIG HAFT

Idag har jag mått väldigt knasigt.. har vart jättetrött, konstig i huvudet och ont i magen. Inte kul. Jag sov nog till ca 12.15 idag, hatar att sova så länge! Hela dagen bara försvinner.. men nu är jag iallafall vaken, lite piggare och tänkte åka hem till Lovisa för att spela lite yatzy! Sen ska jag väl hem och plugga lite igen.. not so funny!

Är lite fundersam över vad som hände med min dator på festen i lördags? Min webcam vill liksom inte starta sig sen dess.. lite konstigt, jag har försökt med allt möjligt nu! Himla surt.
Min katt rev mig förresten under ögat nyss. Svinigt ont gjorde det, men syns som tur är inte så mycket, känns desto värre!

Nej. Nu ska jag gå till bussen och åka hemåt.

:*


I'D LIKE TO MAKE MYSELF BELIEVE THAT PLANET EARTH TURNS SLOWLY

Nu har jag utfört några av de uppdrag jag hade för dagen. Nu hade jag tänkt genomföra ett till genom att gå ner och boka tvättstugan, för det börjar bli kris här i mitt hem, handdukarna är snart slut. Måste tvätta! Men då hoppas jag ju på att tvättstugan är ledig imorgon när jag inte behöver åka in till Linköping utan bara ska plugga hemma, så jag har ju lite tid att tvätta då liksom.. Så nu håller vi tummarna för att den är ledig imorgon!

Dagens student-middagstips; Pasta, tacofärs och paprika&chili kräm fräs! Mat för Gudarna om ni frågar mig. Och ett glas cocacola till det. Mumma säger jag bara. Bäst att äta nu innan jag blir illamående!

:*

I WANT YOU TO WANT ME. I NEED YOU TO NEED ME.



Igår var det fest, och såhär såg jag ut! Idag såg det ut som kriget när vi vaknade, flaskor, burkar och glas överallt och det luktade sådär jobbigt instängt som det gör dagen efter. Fy. Så när jag blev ensam drog jag igång och diskade lite, skurade golv och plockade undan det värsta och vädrade ur, så det iallafall går att leva här hemma. Sen sov jag igen, för det blev inte mycket sömn inatt! Sen plingade mamma på ringklocka och väckte mig, men när hon gått la jag mig igen. Funderar på att gå och lägga mig för natten alltså, helt död är jag. Men jag vill ju se Ensam Mamma Söker ikväll. En ensam becca söker lite sällskap också. Men inte vilket sällskap som helst dock.

:*

I WANT YOU TO WANT ME. I NEED YOU TO NEED ME.



Igår var det fest, och såhär såg jag ut! Idag såg det ut som kriget när vi vaknade, flaskor, burkar och glas överallt och det luktade sådär jobbigt instängt som det gör dagen efter. Fy. Så när jag blev ensam drog jag igång och diskade lite, skurade golv och plockade undan det värsta och vädrade ur, så det iallafall går att leva här hemma. Sen sov jag igen, för det blev inte mycket sömn inatt! Sen plingade mamma på ringklocka och väckte mig, men när hon gått la jag mig igen. Funderar på att gå och lägga mig för natten alltså, helt död är jag. Men jag vill ju se Ensam Mamma Söker ikväll. En ensam becca söker lite sällskap också. Men inte vilket sällskap som helst dock.

:*

RSS 2.0