I WAS MADE FOR LOVIN YOU. (igen)

Jag skulle kunna skriva långa uppsatser om hur du får hela mig att pirra när vi pussas. Hur jag älskar att vakna bredvid dig och bli helt varm av att bara hålla dig i handen. Hur jag varje gång mobilen ringer eller klickar till hoppas att det är du som bara vill säga att du saknar mig, och att jag blir lite besviken när det inte är du. Jag saknar dig så fort du åker hem, för trots att jag tycker om att vara ensam tycker jag ännu mer om att vara i din närhet.

Men jag skriver ingen uppsats. Jag nöjer mig med att säga att jag är kär i dig. Massor.
Erik.

DU HAR MITT HJÄRTA I DINA HÄNDER

Jag försöker få hit min kamera och min mobilsladd till lägenheten så att det kan bli lite uppdatering här på bloggen igen! Kameran har ju varit sönder nästan ända sen jag köpte den, men nu får jag min brors iställlet, och mobilsladden är kvar hemma i huset i Aneby. Och att blogga utan bilder är sådär kul.

Är ute på VFU nu, första praktiken på universitetet. Riktigt kul att strosa runt bland en massa högstadieelever och inte vara elev själv!

Yeye. Ska äta lite mat nu, se på Idol, och sen blir det nog att sova relativt tidigt. Ringa baby lite också.

Puss

LOVE - IT'S A LITTLE THING WE MAKE

Idag blev jag väckt av att vaktmästaren ringde på dörren.. så det var snabbt på med några slags anständiga kläder för att inte öppna dörren helt näck. Han skulle äntligen fixa hatthyllan och lite grejs jag ringt om sen jag flyttade in som skulle fixas! Så nu är det klart, dock skulle han komma hit imorgon också och fixa diskhon i köket. Skönt att dom äntligen fått fingrarna ur .. :)

Soo... nu dricker jag kaffe! Lyssnar på Elin Sigvardsson och Lars Eriksson - Love. Sinnes bra låt! Måste snart slänga på lite smink och hoppa på tåget till skolan! Har föreläsning idag, 13.15-15.00.. Sen blir det hem och plugga. Inga stora planer för dagen alls.

Saknar baby. Hatar att sova utan hans armar runt mig, vill alltid höra honom andas bredvid mig.

I CAN'T REMEMBER LIFE WITHOUT HIM ..

Nu kan du sluta vara sjuk baby, för det är ensamt utan dig.

 

Kanske ska köra en liten genomgång av helgen? Fredagen spenderades först med tröstshopping för att Erik är sjuk .. så jag köpte nya gardiner, handdukar och en jättefin lykta. Försvann lite pengar, men det är sånt man fåt ta! Får helt enkelt ha en lugn vecka nu utan pengautsvävningar! :) Sen kom Lovisa hit och åt köttfärssås och skabbetti med mig! Sen åkte vi till Aneby för att umgås med Lydia, Millan och Abbi! Det var mysigt! Saknar verkligen mina tjejor ganska ofta! Jag åkte hem rätt tidigt sen för att titta till sjuklingen här hemma! Sen somnade jag och fredagen var slut!

Lördagen då.. var ju tänkt att ta en shoppingtripp till Linköping, men det blev ju inte så, så Erik låg mest i soffan och jag rännde runt och störde honom i hans feber ;) Sen på kvällen tänkte jag att jag kan ju inte bara sitta här och glo .. så jag slängde ihop en spontan-fest med Mimmi och Hanna, och drog sen ut på Babar! Hade inte för kul egentligen, men var roligt att snacka med allt folk man hittade ute i fyllan och villan! Meen, sen blev det lite för mycket innanför västen som man säger .. så jag drog hemåt, fick upp allt jag svalt ner under kvällen och somnade sen ganska gott ;)

Och min söndag! Har vart fruktansvärt tråkig! Haha! Har pluggat, men är inte klar alls .. och har tittat en himla massa på OTH, Biggest Loser, Top Model 12 och Ensam mamma söker! Snacka om att man har tråkigt när det enda jag gjort i stort sett är att titta på tv. Orkade inte ens laga mat, så värmde taco-paj som Mamma och Pappa skickade med mig hem i fredags för att mammas tacopaj är det godaste jag vet :)

 

Imorgon då, ska baby och jag vara hundvakt åt en liten chihuahua (har äntligen lärt mig hur det stavas!) och det ska bli så mysigt! Världens sötaste lilla Luna ju! Men hon kommer hit 8.00 imorgon så det blir tidigt! Men det är bra, för jag ska hinna plugga lite, fika med bästis och förhoppningsvis pussa lite på min karl. (även om han är sjuk, det är smällar man får ta ibland)

 


I FOUND A LIGHT IN THE TUNNEL AT THE END

Idag är det en "ledig" dag ifrån skolan. Inga seminarier eller föreläsningar! Men däremot är det plugga-hemma-dag! Så det håller jag mig sysselsatt med.. bland annat :) haha! Min självdiciplin är inte på topp idag känner jag! Tog en lång och härlig dusch, åt frukost .. och 13.30 ska jag träffa Ninni och Luna och fika lite! Sen kommer min baby efter jobbet! Jag saknar honom. Så det ska bli gosigt!

Känns skönt förresten att jag och Erik bestämde att det blir en shoppingtur till Linköping på lördag, för jag har verkligen inga kläder. Seriöst, vill bara byta ut allting! Så då ska det uppdateras en aning i gabberoben!

Annars då .. Lydia och Lina var här igår! Vi stekte pannkakor och myste lite! Lina träffar man inte alltför ofta längre!
Nu orkar jag inte skriva mer, jag har verkligen ingen fantasi idag.. Ska nog ställa mig och platta håret en stund!

PUSS

RSS 2.0