I WAS MADE FOR LOVING YOU BABY

Jag har inte skrivit på länge. Funderat på att lägga ner det här med bloggning.. men kan ju vara kul att ha ibland liksom, även om folket som läser bara är dom jag tvingar att läsa liksom. haha.
Var på körskolan idag, grejade några faser. Kändes lite bra sådär. Nästa onsdag är det riskutbildning och bokning av körlektion! Kunde ju inte boka idag eftersom jag inte fått mitt övningskörningstillstånd än .. eller vad det heter. Borde ha kommit till nästa vecka iaf, så då bokar jag. Känns bra att vara igång, att äntligen ta tag i något :)

Fick mitt sommarjobbsschema idag med! Kändes rätt nice faktiskt, hade många lediga helger! Så i sommar kör vi mina vänner! Hultsfredsveckan ledig med, sååå sjukt taggad och sugen för Hultsfred nu! Ska dra med mig Lydia imorgon och titta på våran husvagn! Spännande!

Sen blir det ju en rolig helg nu med! Imorgon har OSKAR THE PARTYPLANNER HANSSON fest i lägenheten! Hoppas på ett jäkla drag och en kanonkväll med en kalasfylla! Och sen på lördag blir det grillparty hos Baxi, jag ska öla med hennes pappa för det ville han! Han och jag är öl-buddies! Sen blir det nog utgång hoppas jag! HÄRLIG HELG! Hoppas bara på bra väder :) Har haft en jobbig vecka så hoppas att helgen flyter på bra utan problem!


Nu orkar jag inte skriva mer. Det här räcker för 2 veckor framöver typ ..  höhö.

Bilder från förra veckans Lund-resa hamnade visst här under. Det var 3 fina dagar!







Fest var det på lördagen. Ruuuligt.

puss :*



A HUNDRED MILLION SUNS ...

Förlåt för att jag inte alltid orkar vara glad.
Jag hatar att vara stark när jag egentligen vill vara liten och svag i en trygg famn.
Det är inte lätt att förakta någon jag för länge sen såg upp till.
Jag hatar att världen ser ut som den gör.
Jag tycker inte om när människor ger upp.
Jag vill be världen dra åt helvete ibland.

I DONT KNOW WHAT'S RIGHT AND WHATS REAL ANYMORE I DONT KNOW HOW I'M MEANT TO FEEL ANYMORE

Efter två soliga dagar tillsammans med Erik, och inslag av Oskar och lite andra ömo-pojkar så bestämde jag mig för att åka hem idag. Det var nog det sämsta beslutet jag kunde ta, nu är jag hemma. Jag skulle stannat och grillat ikväll igen, mått bra (bortsett från illamåendet jag alltid får när jag ätit, men det är ju ett mående man kan stå ut med) och bara varit. Åh. jag är sur så det här blir inget roligt inlägg. Ska gå och ringa en vän eller nått. Puss

RSS 2.0