NO ONE EVER REALLY WINS IN HEARTBREAK WARFARE




Idag glider vi med bara. Jag känner hur huvudvärken börjar smyga sig in i huvudet sakta men säkert, det borde man ju räkna med eftersom jag drack som en liten svamp igår. Jag tror jag ska ta några alvedon, dricka kaffe med mamma och kramas med syster idag bara. Inte göra något ansträngande alls. När dom har åkt hem ska jag titta på The Ugly Truth som vi hyrde i fredags. Den borde ju vara rätt lättsam att kika på en söndag som denna! Jag är jävligt glad idag faktiskt. Trött, men glad. Jag ska få kramas med min syster och mamma.

Puss


NATURLIGT, VI ÄR DET BABY, DET ÄR VI MOT VÄRLDEN BABY

Jävlar i havet vad vi klackade i taket igår! Började hemma hos Klara med fajitas och massa vin, sen drog vi vidare till Antons förfest! Fast när vi kom dit hittade vi bara X antal grabbar som tittade på fotboll! Whattahekk tänkte vi då och kände att det var våran uppgift att dra igång festen och locka bort uppmärksamheten från tvn! Det lyckades till slut! Med lite Mayhem i högtalarna och gott i glasen hade vi en jäkligt rolig förfest! Det haglade roliga kommentarer, och grabbarna var grymt sköna allihopa! Sen drog vi vidare till hg's och dansade som fasen, shottade och drack en jävla massa fuskchampagne som någon i gänget bjöd på! Sen när vi skulle gå hem gick vi vilse i jävla Ryd! Det är seriöst en labyrint det där stället, man tror man är på rätt spår hela tiden men sen visar det sig likförbannat att man är fel ute! Haha. Fast vi hade kul i våran vandring!

 
Kvällens outfit gick i svart/guld hela vägen!

  
Rebecca, Klara och Lisa

 
Outfitsbilder som spårade ut i fula poser istället!



Haha jag och Klara hängde en jäkla massa inne på tjejtoan när vi ville nyktra till lita och sjöng lärarsången och bondade med massa tjejer som kom in.

Tack alla som var med igår kväll, ni gjorde kvällen så jävla värd!


Nu ska jag äta en macka och vänta på mamma och lillasyster som ska komma hit och mysa lite!
Puss

I'M ONLY GONNA BREAK BREAK YOUR BREAK BREAK YOUR HEART



Nu är jag snart redo för dagen i Linköpings affärer med Bodini/Bergqvist! Dock känner jag mig sjukt sliten av någon konstig anledning? Jag sov jätteoroligt inatt, och det syns idag kan jag lova! Ringar under ögonen som är mörkare än svart. Snyggt! Så jag hoppas lite smink, kaffe och frisk luft ute på stan hjälper mot de så att jag är snygg ikväll sen! JAG MÅSTE VERKLIGEN HITTA NÅGON SNYGG KLÄNNING IDAG! Okej? Jag har liksom en liten bild i huvudet  om hur jag vill se ut ikväll så måste hitta något som passar min lilla bild i huvudet..

Nu måste jag dricka mitt kaffe och fixa och trixa lite! Ses i dimman ikväll mina kära!


puss

INNAN DU GLÖMMER MIG, KAN VI TA EN PROMENAD

Vi har haft så jäkla roligt ikväll. Jag Emilia och Aldijana som fyllde 21 idag! Vi börjar bli gamla nu... (eller inte jag för jag fyller inte förrän i oktober, men alla ni andra menar jag) Vi åt mat, hyrde film och köpte godis och sen så tittade vi ju på filmen såklart. 500 days of Summer blev det. Bra film. Fin och sådär.
Ska nog krypa ner framför en film själv nu och somna lite. Imorgon blir det ännu en bra dag med käraste Lisa och Klara.

Puss

JAG KOMMER ÅNGRA ATT JAG ALDRIG RIKTIGT TOG MIG MOD TILL ATT SÄGA ATT JAG FAKTISKT ÄLSKAR DIG

     

Dressed for mongolisk buffé @ Golden Thai med Emilia och Aldijana. Svart från topp till tå med en mörklila paljettväst som spexar till det hela! Jag har laddat magen hela dagen för buffé ikväll! Ska äta tills det rinner mongolisk mat ur öronen på mig!

Hittade förövrigt inga kläder på min stadsvandring idag. Bara en jeansklänning som var asafin och som jättegärna ville flytta in i min garderob. Men eftersom att XS var för stor i kroppen men plattade till mina redan obefintliga bröst gav jag upp. Snacka om oproportionelig kropp. Suck. Däremot kom jag hem med en hålslagare, nya köksredskap, plåster, nya tandborstar och en stor flaska Listerine. Bra shopping! Höh!

Nu ska jag invänta tjejerna.

PUSS

DU KANSKE BORDE TÄNKT PÅ KONSEKVENSEN MER ÄN KICKEN IDIOT



Nu tar jag mig en svänga på stan och kikar på lite nytt som vill in i mina garderober! Ska köpa en hålslagare också, det har jag tänkt länge nu! Och så vill jag kolla bokrean. Jag ska helt enkelt kolla på det mesta samtidigt som jag fördriver tid i väntan på mina tjejer!

Puss

I KEEP DREAMING YOU'LL BE WITH ME AND YOU'LL NEVER GO



Ledig på en fredag-klädsel! Shorts och Muse konserttröja (som jag dock förstört när jag hade på mig den efter jag tatuerat mig och tatueringen fortfarande släppte färg, så den är alltså lite svartprickig på ryggen. lite synd kan jag tycka)

Jag sov himla länge idag, det var skönt! Sen gick jag upp, diskade massa äcklig disk, slängde igång lite kaffe och sjönk sen ner i soffan framför Efter 10. Betalade lite räkningar och det var sjukt skönt att det bara var hyran, internet och mobilen denna månaden! Har typ 5000 att leva på denna månaden och det är mer än det vart på länge! Därför ska jag unna mig shopping med brudarna imorgon! Måste ha något jävligt snyggt till morgondagens kväll!

Puss på er.

DU SA DU BEHÖVDE TID, DU HADE TID

Saker jag stör mig på:
- Människor som pratar finlandssvenska på bussar klockan 7.00 på morgonen
- Människor som pratar svenska på bussar klockan 7 på morgonen
- Människor som pratar överhuvudtaget på bussar samma tid på morgonen
- Människor som snyter sig högt och ljudligt och sen inspekterar sina utsöndringar
- Människor som INTE snyter sig utan istället sitter och drar in snoret högt och ljudligt
- Människor som sätter sig bredvid på bussen och som ska prata om vädret
- Människor som dissar platsen bredvid mig och sätter sig nånannanstans (då vill jag liksom skrika och fråga dom vafan som är fel på platsen brevid mig helt plötsligt!)
- Människor som går alldeles för sakta
- Människor som pratar med pedagogisk pch mesig röst
- Människor som pratar med överlägsen "jag är bäst och kan allt och ni är sämst"-attytyd

......
..
osv
.....

som ni kanske förstår är det svårt att göra mig nöjd ibland.

OCH ÄR JAG ENSAM PÅ EN SÖNDAG BLIR JAG DUM OCH MÖRKRÄDD MITT PÅ DAN, MÅSTE BORT FRÅN TYSTA RUM OCH ÄR DU HYFSAT LIKADAN KAN VI GÅ VILSE GENOM STAN

 


Nu är det helg! Så sjukt skönt, imorgon ska jag bara ta det så himla lugnt! Sova länge, fixa och softa här hemma och sen ska jag träffa Millan och förhoppningsvis Abbi och Lovisa för en sen lunch! Mina små räktjejer!

Förövrigt ska jag hälsa en sak till alla er i B! FYFAN VAD NI ÄR BRA! Ni är fan de skönaste människorna evaaah! Det går inte en enda gång som vi ses utan att jag skrattar mig tårögd och får lite ont i magen! Det är bara vi som kan kan få utröstningar, Tony Irving, gubbnävar, hora osv till världens sjukaste skämt!  Nästa vecka har vi klassfest (kommer en grupp på facebook om de såklart! det är där vi hänger)

På lördag blir det en hel dag med Klara, Lisa & Havana! Shoppa och luncha på stan, plugga lite smått, sen laga mat, fixa oss och sen dra vidare till Anton m.fl för att korka upp och sen vidare ut på hg's för att DANZAAAA! (Elina & co ska också ansluta sig någon gång under dagen) Så jävla bäst ska vi ha det!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan och bara njuta av lugnet! Föresten! Van 25 kr på triss idag! Det är en tradition som ska anammas för mig, Klara och Björn! Varje månad den 25:e festar vi till det med triss och hoppas på stormiljonen ;)

Puss på er

JAG VET HUR MAN DÖVAR ENSAMHETEN. JAG VET HUR MAN KASTAR ALLT MAN HAR. JAG VET HUR MAN FLYR FRÅN DEN HÄR PLANETEN, MEN INTE HUR MAN STANNAR KVAR.



Nu har jag pluggat. Pausat. Duschat. Pausat. Pluggat. Pluggat. Pausat. Pluggat. osv. Och nu har jag officiellt kastat in handduken. Nu jävlar får det räcka. Nu orkar jag inte mera. Nu ska jag sova. Hejdå.

RÖR MINA HÄNDER DU MÅSTE FÖRSTÅ JAG ORKAR INTE FÖRKLARA FÖRSÖK ATT SE DET ÄNDÅ

Jag har insett att min senaste puss:

var fin. det var en hejdå-puss.
Jag lyssnar på: så himla blandad musik, just nu är jag i en Nine inch Nails / Winnerbäck-period.
Jag pratar: väldigt mycket och snabbt
Jag tycker om: att bli omhållen (är det ett ord?) och omtyckt och att bli tittad på med en såndär blick som verkligen SER mig.
Jag avskyr när folk: går alldeles för sakta framför mig och inte ger mig en chans att tränga mig förbi utan låter mig gå bakom dem och bli skogstokig
Den som vet mest om mig just nu: Hannah
När jag borstar tänderna: har jag jättedåligt tålamod och vill bara bli färdig
När jag lagar mat: är jag oftast jättehungrig och gör det som går fortast möjligast
Jag tänder på: blickar
Jag är rädd för: att inte räcka till
Den värsta känslan är: att känna sig misslyckad
Jag kommer alltid att vara: den som tänker alldeles för mycket
Det finaste som finns är: min mamma
Sist jag grät var: idag
När jag vaknar på morgonen: försöker jag tänka att det är en bra dag och att jag kommer lyckas med dagens uppgifter.
Innan jag går och lägger mig: borstar tänderna, skickar godnatt-sms och sen ligger jag och kan inte somna på 3-4 timmar
Just nu tänker jag på: att jag är fruktansvärt jobbig som inte gör klart plugget istället för att skriva en onödig lista
Bebisar är: något jag ska skaffa mig i framtiden
Idag har jag: vart i skolan, pluggat hemma och inte mycket mera
Ikväll ska jag: plugga, duscha och sen försöka sova
I morgon kommer jag: ha ett examinerande seminarium samtidigt som jag busar och spexar med mina fikonbär!
Jag vill verkligen: att allt ska lösa sig

JAG KÄNNER INTE RIKTIGT OCH JAG LEVER INTE RIKTIGT UNDER DAGARNA SOM INTE RIKTIGT FINNS. MEN SÅ KOMMER EN SÄSONG IGEN OCH STRÖMMEN GÅR IGÅNG IGEN OCH NÄTTERNA BLIR LJUSA OCH JAG KÄNNER OCH JAG LEVER OCH JAG MINNS



 

Idag är det såhär jag har luffat runt i skolan. I mössa, för att är man varm om huvudet är man varm om kroppen har jag hört! Det har varit en så himla fin dag idag. Solen har skinit så att jag blev sugen på att slänga på mig solglasögonen och knäppa upp jackan lite sådär som man gör på våren. Jag känner verkligen direkt att jag blir gladare när solen tittar fram, trots att snön fortfarande ligger kvar.

Idag har jag iallafall räddat en viss Oskar Hanssons liv (you sooooo owe me dude ;o, haha!) och så har jag spexat runt med världens bästa. Jag ville verkligen inte åka hem från skolan idag för jag visste hur mycket plugg som väntade här hemma. Men det är bara att bita ihop, för efter morgondagen är det helg!! Feels sooo goooood.



I HURT MYSELF TODAY. TO SEE IF I STILL FEEL.

Tisdag 23/2-10

Hur mycket ser människor utomhus in genom fönster när det är ljust ute? För om man ser in väldigt bra har jag idag visat mig naken inför mina grannar när jag drog upp persiennerna.

Har även kommit på att migrän i kombination med mensvärk resulterar i en Rebecca som börjar fundera på potentiella metoder man kan dö av.

Min chef har en röst som gör att man liksom inte vill sluta prata i telefon med henne, typ världens mjukaste och behagligaste.



JAG ÄR EN AV ALLA DOM SOM SKRIVIT NER SIN HEMLIGHET FÖR MÅNGA GÅNGER, MINST HUNDRA GÅNGER OM.




Jag tycker inte om kvällar. Inte den här årstiden. Det är mörkt och deprimerande och jag hatar dom. Att veta att jag ska sova ensam utan andetag att andas i takt med. Jag saknar glada sommarkvällar, solnedgångar med dom bästa på en klippa vid en sjö. Att grilla, att skratta, att gå långa kvällspromenader och prata med Lydia, Hannah och Lovisa. Saknar sommarkvällar på min eller vännernas altaner. Jag vill ha sommar. Midsommar. Ljusa och varma kvällar. Glädje. Livslust.

Jag blir alltid lite smått förstörd om vintrarna. Känner en väldigt stor lust att ligga kvar under täcket på morgnarna tills mörkret har övergått till ljusa vårdagar. Den här vintern är värre än vanligt, den har inget slut känns det som. Snön öser ner och ligger i drivor i vitt överallt, det är 20 minusgrader utomhus och väderleksrapporten rapporterar bara om mer snö. Jag har prestationsångest över det mesta, jag vill räcka till för alla så att jag räcker till slut inte till för mig själv. Det är svårt att vara positiv, men jag försöker mitt bästa. Jag försöker vara glad över saker som går bra, över att jag gör något jag tycker om, att jag har världens bästa vänner, syskon och mamma. Jag är positiv och glad egentligen, det är bara svårt att hitta glädjen i mörker. Men det går, bara man försöker. Vi går mot ljusare tider, det vet vi allihopa. Jag tror att livet ordnas upp med tiden.

Förlåt för ett sånthär inlägg, men ibland är det bara skönt att skriva av sig lite.
Jag ska duscha nu, sen ska jag sova. Och imorgon är det en bra dag.

P
U
S
S

(förövrigt har bilden ingenting med inlägget att göra. det är bara en bild jag tog idag när jag fördrev min tid och tyckte att det är en bra sak att mobilkameran bestämt sig för att fungera igen)

(SÅ NÄRA FÅR INGEN GÅ)

Okej, eftersom det var jävligt dåligt med folk på föreläsningen imorse (som inte ens var imorse för klockan 10.00 är faktiskt förmiddag ;p) eftersom att alla tittade på hockey inatt eller inte kunde komma för mer acceptabla anledningar så har jag kommit på en deal! Ni kan få skriva av mina anteckningar för en tjuga! Jag lovar ni MÅSTE verkligen ha anteckningarna från denhär föreläsningen, superviktiga! Och samtidigt tjänar jag feta pengar när ni alla måste betala för mina anteckningar.

...............


Haha. Nej jag skojar faktiskt. Ni får dom gratis. Sen tror jag inte ens skiten är viktig om ingen tänker ha med historian kring kartor i sin rapport. Men man vet aldrig med er.

Puss

Nananannana







En söndag som denna spenderas hemma hos Sandra där vi äter kladdkaka och dricker kaffe! Jag glor runt lite i hennes dator med och hittade dom här bilderna ifrån Jul-sittningen! Ego-bilder på mig själv och en pose-bild på mig och Ölin! Härlig förfest men mindre rolig sittning sen faktiskt! Dock slutade kvällen roligt för mig och Sandra! Vi hann med tåget hem med en millisekund, hade skitkul på tåget. Fast jag kommer inte ihåg varför, men kul hade vi!

Nu ska jag uttnyttja Sandras nagellack.
Puss


THERE'S NO SHOULDER HERE TO LEAN ON, I'M WALKING ALL ON MY OWN.

Heeeiii Heeiiii

Då var man insnöad då också. Eller tja, insnöad är väl en överdrift för jag kan ju faktiskt komma ut, men det är ju inte så himla kul att gå ut och traska i typ en halvmeter snö! Usch vad jag inte tycker om snö! Jag vill ha värme och sommar!
Igår satt vi på Babar i 4 timmar och åt tacobuffe och sen bara satt vi och pratade och hade allmänt roligt. Speciellt när det där urkassa bandet som skulle spela kom, dom hade vi riktigt roligt åt. Speciellt själva sångaren i bandet, han var rolig. Haha.

Så. Vad ska jag hitta på idag då? Inte en jävla aning faktiskt. Kanske ska vara lite pysslig och fortsätta klistra in bilder i album och sånt, det är väl sånt man ska sysselsätta sig med i sånthär väder? Annars hade jag faktiskt gärna velat vara ute hos mormor och morfar med mamma och mina två yngsta syskon och åkt pulka och sånt.. men dit kommer jag ju inte heller direkt. Så jag får sysselsätta mig bäst jag kan här hemma!

Puss


GRANT MY LAST REQUEST AND LET ME HOLD YOU

Idag ringde jag till försäkringskassan för att se hur det gick med behandlingen av min bostadsbidragsansökan, och dom svarar att dom inte fått någon ansökan ifrån mig. VAFAN tänkte jag då, igen?! Jag skickade ju en i höstas jag aldrig fick svar på och skickade då in en på nytt för 2 veckor sen. MEN sen tänkte jag en gång till och ringde upp min mamma som fått i uppdrag att lägga på brevet på brevlådan. HON HADE GLÖMT DET. ÅH. Jag älskar min mamma, över allt annat på jorden, men då blev jag lite less. Började nästan gråta för jag är så trött på allt just nu och behöver verkligen inte fler motgångar. Men hon lovade att göra det nu iaf innan hon glömmer igen.
Sen pratade vi om lite annat som är jobbigt och dant och hon påminde mig om vad som är inristat på min rygg: "hon flyger med egna vingar". Hon sa att jag inte fick glömma att jag gör det. Så jag ska rycka upp mig.

Så nu ska jag skaka av mig allt som går och gå och äta tacobuffé på Babar med Sandra och gänget. Det kan nog lätta upp min sinnesstämning lite!


BABY LETS GET CLOSER TONIGHT

Sure I can accept that we're going nowhere,
But one last time let's go there,
Lay down beside me




Världens finaste låt akustiskt.

HON FÅR DIG ATT LOVA VAD DU LOVAT ATT ALDRIG RISKERA. HON ÄR ÖVERALLT DÄR DU STANNAR, DIT DU FLYR.




Här sitter jag och lyssnar på den bästa mannen i världen, saknar min bästa tjej och tänker på hur mycket det pirrade i magen när vi fick ta det här kortet tillsammans med Lasse. Jag ville vara så jäkla stencool och tänkte liksom att han är en helt vanlig svennebanan och det är inte alls en sån big deal att han står FRIKKIN EN HALV METER IFRÅN MIG!!! Gud vad jag försökte förneka hur knäsvag jag var av att träffa honom. Han som har skrivit texterna som fått mig att känna att han skriver ju för guds skull om mig, om hur jag känner. Den här mannens fantastiska låtar har jag gråtit till otaliga gånger, jag har sett honom live gång på gång och lyssnat på i jag vet inte hur många år. Jag var totalt jävla starstruck av att prata med honom. Trots att jag försöker se stencool ut på bilden.

I WISH THAT I WAS LOOKING INTO YOUR EYES

18/2-10
Igår vart det en sjukt dålig dag ett tag där. Bara väntade på att mer grejer skulle gå fel, så egentligen skulle jag inte blivit förvånad över vad jag fick reda på där runt 12.00-tiden. Jag var så arg att jag inte ens visste hur jag skulle reagera, jag var i en alldeles egen värld där ett tag tror jag. Var ju tvungen att fråga Malin senare på kvällen vad jag hade sagt till henne då för att jag inte kunde komma ihåg. Haha!

Idag är det iallafall bättre. Jag är fortfarande rätt arg men det har lagt sig och det är bara att bita ihop, det är ju inte kört än :) Jag och världens bästa tjejer fixar det :)

GO SPIN ME AROUND UNDER THE FOLDING BRANCHES, NOW ITS NOT TOO LATE, HEAVEN CAN WAIT ANOTHER YEAR OR SO

Idag har det vart en bra dag. Jag och världens bästa Lisa, Elina och Havana skippade visst de sista 45 minuterna av en jättetråkig föreläsning där föreläsaren typ visade sina semesterbilder (!?) och åkte hem till Havana för att mysa istället. Vi drack kaffe, åt jättegod kladdkaka och mös! Världens bästa tjejer det där! Sen skulle jag träffa min fina mamma som var i Linköping på nått som jag inte kommer ihåg vad.. hon skulle iallafall bjuda mig på en liten matbit! Det blev en räkmacka minsann, ruskigt gott.
Sen kom jag hem, landade lite i soffan och värmde upp tårna innan jag gav mig ut på kvällens promenad! Det var skönt!

Nu ska jag msn-plugga lite med Lisafisa innan det är dags för min dusch och sen är det läggdags!

Pyss

HEY. I'M ABOUT TO SCREW YOU OVER BIG TIME

Måndag!
Nu  sitter jag här och dricker ett glas c-vitamin med jordgubbesmak! Skulle kunna leva på den drickan, frikkin gott är det. Jag har så sjukt ont i ryggen och nacken idag, fattar inte varför.. måste ha sovit konstigt inatt eller något för jag hade inte ont igår.. och jag gjorde nog inget igår som skulle få mig att få ont! Fryser som en tok gör jag också! Har på mig raggsockor och världens mysigaste stora tröja men ändå är det så kallt! Inte kul.

Annars då.. Jag har äntligen bokat tvätt-tid! Verkligen på tiden kan jag lova, det börjar sina lite i gabberoberna nu så nu var det dags. Så 15-22 har jag tvätt-tid idag, ska bli skönt att tömma tvättkorgen lite. Sen tänkte jag ge mig ut på en lång promenad i kväll också! Har inte rört på mig mycket alls nu när det har varit helg, så nu är det nya tag när det är ny vecka! Promenix vareviga kväll (om jag orkar när jag kommer hem runt 17-18 på kvällarna) men det ska nog fixas!

Anywaaay. Nu ska jag vila lite innan det är dags att tvätta.

Puss på er.

HEY. I'M ABOUT TO SCREW YOU OVER BIG TIME

Måndag!
Nu  sitter jag här och dricker ett glas c-vitamin med jordgubbesmak! Skulle kunna leva på den drickan, frikkin gott är det. Jag har så sjukt ont i ryggen och nacken idag, fattar inte varför.. måste ha sovit konstigt inatt eller något för jag hade inte ont igår.. och jag gjorde nog inget igår som skulle få mig att få ont! Fryser som en tok gör jag också! Har på mig raggsockor och världens mysigaste stora tröja men ändå är det så kallt! Inte kul.

Annars då.. Jag har äntligen bokat tvätt-tid! Verkligen på tiden kan jag lova, det börjar sina lite i gabberoberna nu så nu var det dags. Så 15-22 har jag tvätt-tid idag, ska bli skönt att tömma tvättkorgen lite. Sen tänkte jag ge mig ut på en lång promenad i kväll också! Har inte rört på mig mycket alls nu när det har varit helg, så nu är det nya tag när det är ny vecka! Promenix vareviga kväll (om jag orkar när jag kommer hem runt 17-18 på kvällarna) men det ska nog fixas!

Anywaaay. Nu ska jag vila lite innan det är dags att tvätta.

Puss på er.

<3



Bara för att Erik tycker att jag är så jäkla grym på Photoshop får han en alldeles egen bild tillägnad honom photoshopad. haha! (det här är alltså ironi, han tycker jag suger och det gör jag faktiskt)
Vi har iallafall umgåtts idag, lagat mat, ätit mat och bara möst. För den tredje 14:e Februarin i rad faktiskt. Det gillar jag litegranna.

Nu tittar jag på film; "Romy & Michelle - blondiner har roligare". Det var min favoritfilm för typ 10 år sen så jag tänkte titta om den fortfarande är rolig!
Sen är det läggdags minsann.

P
U
S
S


THOUGHT I KNEW YOU ONCE, DIDNT I?

det bästa
Den bästa musiken just nu samlad. Lyssna och njut.

Puss

THE TOUCH OF YOUR HAND SAYS YOU CATCH ME WHENEVER I FALL

Blää vad seg jag är idag! När jag blir bakis mår jag inte illa eller nått, jag blir bara fruktansvärt trött och seg! .. och huvudvärk dom allra värsta gångerna! :) Jag har iallafall intagit soffläge nu och tänker stanna här resten av kvällen. Skulle kunna somna närsomhelst känner jag, men än är det ju lite tidigt för det dock! Ska se om det går något som är värt att titta på ikväll (INTE melodifestivalen), annars drar jag väl igång en film jag sett 100 gånger redan men som går att se igen! Jag är lite sugen på min gamla favorit Notting Hill. För den är så himla fin. Jag gillar fina filmer..

Sandra och company skulle föresten påt ikväll igen och festa och jag gav det en liten funderare faktiskt, men kände att jag faktiskt behöver en väldigt lugn kväll nu. Jag ska ladda för en skolvecka med långa, jobbiga dagar. Blä. Tur att man har himla kul i skolan, annars skulle jag ju inte pallat vara borta 10 timmar om dagen.

P
U
S
S

OCH DU UNDRAR VEM SOM KYSSER HENNE NU, VEM OM INTE DU. OCH LÄPPARNA DU KALLAR DINA, DET GÖR ONT ATT VETA MEN LIKA ONT ATT UNDRA

Nu har jag fixat ny header på min blogg. Det är ett bra tidsfördriv att sitta och pilla i photoshop minsann, klockan bara flyger iväg märkte jag nu!

Igår vart det ju Black Jack i Parken! Vi var först hos Sandra på förkrök, sen skulle vi gå till Parken. Jag höll på att dö på vägen ner, det är inte jättesmart med 10 cm klackar på en snöig väg! Halkade baklänges och fick precis ner handen i backen innan ryggen och nacken skulle smällt i! Smidig tjej! Haha!
Idag ringde Sandra och undrade om jag var sugen på bakiskäk med henne och Kristine, så vi tog en sväng till Mjölby för att smälla i oss Donken-mat! Det satt fint, men nu är jag ju mätt i en vecka kan jag lova!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Det blir troligtvis lugnt, jag ska nog ha lugnt både ikväll och sen nästa helg också har jag planerat! Så inget roligt får planeras till nästa helg för då kommer jag ju inte kunna stå emot!

Jag förövrigt fått en liten Håkan Hellström-period i mitt liv. Lyssnar på För sent för Edelweiss och Kärlek är ett brev skickat tusen gånger om och om igen!

Puss

HAHA



Ingen jävel kommer fatta det roliga med det här förutom typ 5 pers eller nått.
Kul är det iallafall. Hahahah

DANCE LIKE NO ONE IS WATCHING

Nu har jag varit ute på en liten promenad! Behövde köpa en mjölk så passade på att gå en liten sväng samtidigt! Nu när jag kom hem kom jag på att jag ville ju ha godis också men det tänkte jag inte på när jag var på Coop för då hade jag fullt upp med att prata i telefon med min Hannahbaby :) Men det är väl lika bra kanske, jag ska inte äta för mycket godis! Hehe.

Jag sitter förresten och laddar hem en testversion av photoshop så att jag kan fixa en ny header till min blogg! Den jag har är stört gammal och jag vill ha lite uppdatering häromkring! Men det tar ju ett jäkla tag alltså.. kommer få vänta tills imorgon innan det är klart känns det som! Men sen ska jag photoshoppa minsann! 

Har inte så mycket mer att säga egentligen, har bara så lite att göra så det blev ett litet blogginlägg! Nu är det bara 40 minuter kvar tills halv åtta hos mig.. ska nog göra mig nått litet att äta sålänge! :)

PUSS

DON'T WAKE ME 'CAUSE I'M DREAMING OF ANGELS ON THE MOON. WHERE EVERYONE YOU KNOWS NEVER LEAVES TOO SOON

Nu ligger jag här och läser blogg efter blogg (snart kan jag alla utantill) och tittar på gamla OTH-avsnitt (som jag faktiskt redan KAN utantill!) Vaknade med feber idag, helt kallsvettig och bestämde mig för att stanna hemma. Det är  viktigare att orka till skolan imorgon än idag. Det cirkulerar lite feber i våran grupp faktiskt, Anton och Klara har redan känt på't och nu var det nog min tur! Jag är bara glad att det är feber och inte dendära jäkla magsjukan som cirkulerar den också!
Imorgon är det ju fredag och vi ska festa! (även till detta är det viktigt att vara feberfri!) Malin, Agge och Lisa kommer från Linkan, Millan, Lovisa och Jojjo från Aneby och resten är Tranåsbor! Jag hoppas på en förjääkla kul kväll alltså!




Den här bilden är ifrån min och Baxiis lilla spontanfylla förra fredagen. Vi drack öl, åt chips, lyssnade på bra musik och snackade bajs! Sen hälsade vi på Babar en sväng :)
Ska förresten tjata på Sandra att hon skickar bilderna ifrån lördagens fest.. dock vet jag inte hur gärna jag vill se de bilderna, har för mig att jag gjorde mindre snygga miner på de flesta.. haha!

Puss. :*

HE'S A BAD BOY 'CAUSE HE DON'T EVEN MISS HER. HE'S A BAD BOY FOR BREAKING HER HEART



Saknar bästavän så det värker i magen.



I'M GONNA FIND A WAY TO MAKE IT WITHOUT YOU

Åh jag blev idiot på min blogg igår! Det tog 100 år att ens få igång sidan och ladda upp bilder, och sen när väl det lyckats och jag skulle  publicera så dampar blogg.se igen! Helt totalt jävla dö-ovärt!



Igår på den segaste föreläsningen ever! Daz görlz (alltså jag, Malin, Klara och Lisa) roade oss med att skriva upp USA's alla delstater och Sveriges landskap! Vi kommer bli sjukt allmänbildade.





- annars då?

Idag har vi haft en till totalt ovärd föreläsning, grupparbete med Klara, Elina och Debbie och sen haft examinerande diskussion. Sen fick jag springa som en jävla idiot till bussen för att L.A inte håller tiderna på seminarierna. Men hann med gjorde jag iaf, och nu är jag i Martinas lägenhet, väntar på att Sandra ska komma hem så att vi kan laga mat! Sen ska jag bege mig hem till mitt och sen bege mig ut på en lång lång promenad med ipoden i örona! Det behöver jag känner jag..

Puss



HAVE YOU EVER TRIED SLEEPING WITH A BROKEN HEART? YOU CAN TRY SLEEPING IN MY BED.

Idag var vi i skola 10-13 ungefär, en lugn dag med bara grupparbete med grymmaste gruppen! Dock blir det väldigt mycket skratt istället för jobb ibland, men det gör ju bara skolan väldigt mycket roligare! Om jag hade fattat hur man lägger in filmer här på bloggen hade jag slängt in en film på mig, Debbie, Klara och Anton. Anton skämmer ut mig inför en grupp okänt folk och sen börjar vi diskutera hur vi borde göra en skräckfilm med en av våra handledare som huvudperson, "skelettet" kallas hon av oss. "Vem fan är L.... A......?" Skulle den heta  (jag skriver inte namnet för det kan ju faktiskt vara nån som känner henne här. haha)

Sen lurade jag och Klara omkring i skolans katakomber!! Det är lite läskigt och vi vet inte riktigt hur tillåtet det är egentligen så vi säger att det är hemligt att vi var det! (Katakomberna är alltså gångarna UNDER hela campus, det är som en jäkla labyrint där nere som sträcker sig under de typ 5 kilometrarna campus täcker) Asaläskigt!

Nu kommer snart mamsen och syster hit en sväng, sen tar jag mitt pick och pack och flyttar ihop med Sandra i några dagar! Gött. Jag ska köpa med mig en påse godis till henne som vi kan kalasa lite på och ha värsta sova-över partyt som man hade när man var liten! Hehe. ..


PUSS


I COULD TRAVEL TO THE RAINBOW END BUT NEVER FIND A BETTER FRIEND

Nu kom jag precis hem igen från söndagens powerwalk! Idag var det inte ens kallt ute så jag svettades hur mycket som helst i alla mina tröjor! Men det var himla skönt ändå, mötte knappt en enda människa på hela rundan. Den timman fördrevs snabbt iallafall, nu är det One tree hill på tv som gäller igen, lanar säsong 4 nu för typ hundrade gången!

Igår blev det impulsfest igen, vi festade hos Kristine med gamla godingar i stereon och hade sjukt roligt. Sen var det "scendrag" på Babar så där blev det dans i flera timmar. Haha Sandra och Kristine fick vara mina sköldar hela kvällen, jag hade några sjukt störiga killar omkring mig hela tiden som skulle dansa med mig och som försökte ragga. Det hjälpte inte ens när jag körde med bortförklaringen "Jag har pojkvän" för då fick jag svaret "Var är han? Inte här iaf!". Såna killar är lite störisch kan jag tycka. Så så fort dom kom nära flög Sandra emellan och dansade iväg med mig, haha. Sjukt tydligt.

Jag och Sandra ska vara sambos i veckan! Men inte i varken hennes eller min lägenhet, utan i Martinas! Vi ska åka med 6.27 tåget typ hela veckan, och det är lättare att stiga upp på morgonen om man kan tvinga upp varandra! Samtidigt så slipper ju jag gå hela vägen från mig till stationen vid 6.00, så det ska bli skönt!

Nu ska jag svara på mitt fina mail från min fina bästis! Nu är det bara 6 veckor tills hon kommer hem igen, jag räknar ner noga, varje dag är en dag närmre tills vi ses igen!

 


I DONT CARE IF IT HURTS, I WANNA HAVE CONTROL, I WANT A PERFECT BODY, I WANT A PERFECT SOUL

Hallå!
Nu sitter jag här med min kaffekopp, 7e himlen på tv och mina rosarutiga pyamasbyxor på! Det är precis som det ska vara en ledig dag helt enkelt. Sitter och funderar lite på hur jag ska spendera den här helgen! Det enda jag har planerat för idag än sålänge är en dusch om en liten stund.. sen ska jag nog gå ut och dra en sväng på stan bara för att röra lite på mig! Det blev ingen promenad igårkväll när jag kom hem vid 19.00 så känns som att jag måste ta den idag istället!

Annars är min helg så himla oplanerad! Imorgon kan det vara så att det blir fest i Linköping hos Agge, men jag vet inte riktigt hur bra en fest klingar med min nyktra helg? Haha! Tänkte ju att detta skulle bli den 3:e nyktra helgen i rad, eftersom att det är fest nästa fredag den 12:e! Nästa helg är det förövrrigt Kravallentine sen på lördagen den 13:e och sen på söndagen är det ju Alla hjärtans dag. Det blir en späckad helg den!

Nehe, nu ska jag nog hoppa in i duschen! Men först ska jag dricka mitt coffeee!

Puss :*

I HAD THE BEST DAY WITH YOU

Tjos!
Idag vart det en lång dag i skolan! Åkte med 06.27 tåget upp för att vara säker på att hinna fram i tid, och sen blev det 15.30 tåget hem.. fast det var ju såklart försenat så det gick inte förrän 15.50! Men hem kom jag ju iallafall! Skönt var det iallafal att träffa alla bäston i Linköping, mi lajki er så mycket. Skulle grupparbeta lite med Klara och Anton... det gick sådär, vi är himla bra på att prata om annat faktiskt! haha.. fast lite fick vi faktiskt gjort! Imorgon är det en ännu längre dag, då är det skola mellan 8.00-17.00 .. vilket innebär att jag åker till skolan 6.27 och hem 17.30 .. så det är 12 timmar hemifrån! Gotta love it! haha!

Nu funderar jag på om det är dags för kvällens promenad eller om jag ska vänta en stund.. har ju knappt värmt upp kroppen sen hemvägen från stationen! Sen blir det tidigt i säng ikväll om jag ska palla med att orka upp vid 05.00.. imorgon åker ju inte Sandra tillsammans med mig så det kommer ju suga stenhårt att åka så tidigt! Blä!

Förövrigt känner jag mig så himla puckad ibland. Kind of suger. Min hjärna behöver lite rehab!

Puss :*



THOSE TWO ARE MEANT TO END UP TOGHETER

Nu kom jag precis innanför dörren efter en lång promenad! Var ute och powerwalkade i ungefär en timma, sjukt skönt. Med tjock jacka, vantar och mössa fryser man inte ens trots att det inte är varmt ute direkt. Och musiken på högsta volym i örona gör att man kan gå hur länge som helst utan att tröttna! När jag kom in gjorde jag några situps också, bäst att passa på när jag ändå är i farten liksom! Så nu tänkte jag ta en dusch, en lång och varm, sen ska jag svepa in mig i täcket och kika lite på tv och plugga lite!

Fick äntligen mitt nya bankkort idag också! Tog bara en vecka för det att hitta hit! Känns skönt, nu slipper jag gå omkring med en hel förmögenhet i plånboken! (inte för att jag har en förmögenhet, men att ha typ 1000 kr i plånboken känns lite riskabelt när man heter Rebecca och är expert på att tappa bort/ta sönder saker).



En Rebecca på promenix bland snöiga träd!

Jaha, nehe. Duschen var det nu ja.

Puss :*

SHE WILL SING UNTIL EVERYTHING BURNS

Nu har jag kommit hem igen efter en lång och skön promenad i vintermörkret! Eller jag har ju varit hemma en stund nu, promenaden tog en timma ungefär! Hade fyllt iPoden med massa ny musik så det var hur skönt som helst att bara gå och gå! Dock blev jag stört varm efter ett tag för jag hade klätt på mig lite för mycket, det var ju bara runt 1-2 minusgrader ute.. jag väntade ju mig runt 20 minus.. Men det är ju skönt att det inte är så sjukligt kallt iaf!

Imorgon är det skola 10-12, vi ska jobba lite grupparbete! Nu ska jag titta på Halv åtta hos mig tänkte jag!

Puss på er


RSS 2.0