DARLING, YOU ARE THE ONLY EXCEPTION

Vet du om att mitt humör kan ändras på bara en sekund beroende på vilken låt som spelas just den sekunden? Vet du att jag kommer ihåg första gången jag hörde en låt, att jag kommer ihåg lukten jag kände just då och vad jag gjorde?
Vet du att The River med Bruce Springsteen får mig att bli 7 år och tjuvlyssnandes på två föräldrar som dansar runt på vardagsrumsgolvet, fortfarande hela och lyckliga. The River får mig att känna doften av utbrunna stearinljus och vindimma varje gång jag hör den.
Vet du att jag blir illamående när jag hör de första sekunderna i Pink Floyd – The thin ice? Och att jag inte kan lyssna på munspelssolot i Ulf Lundell – Tre bröder utan att bryta ihop. Det var den första låten som pappa lyssnade på efter att hans tvillingbror dog. Jag satt med min lillebror i knät och stirrade in i köksluckorna och försökte förstå att min extrapappa inte levde längre. Nu var de inte längre tre bröder, nu var de två (det var ingenting särskilt med oss, mer än att vi var tre bröder).
Jag tror inte du vet att Blur – Song 2 får mig att vilja dansa fruktansvärt fånigt tillsammans med mina två bröder precis som vi gjorde när vi hörde den låten första gången hemma hos vår morbror.
Billy, When you say nothing at all och Ingen kan älska som vi får mig att tänka på tre olika pojkar som alla någon gång fått en liten bit av mitt hjärta. När jag hör Susanne Sundfor – The Brothel känns det som om hela min kropp krossas och jag slutar att andas. Första gången jag hörde den låten var jag ensam, klockan var inte ens sex på morgonen men jag kunde inte sova. Jag gör allt för att inte påminnas om den dagen, den olidliga smärtan jag hade i hjärtat och magen vill jag inte återuppleva. Men The Brothel får mig att känna exakt likadant som jag gjorde då. Den kom på min iPod när jag satt på tåget en eftermiddag, jag började gråta när hon sjöng första ordet. Nu lyssnar jag bara på den när jag är ensam.
Winnerbäck (kungenkungenkungen) med En svår och jobbig grej tar mig tillbaka till Öland 2004 tillsammans med Lydia och Emilia. (det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot).
Le Sport – Tell No one about tonight får mig att tänka på någon som tog mig med storm trots att jag envist kämpade emot. Kurt Nielsen – Never Easy hjälpte mig många gånger när jag var trött på honom som aldrig kunde bestämma sig (han som sjöng ingen kan älska som vi för mig). Jag sjunger högt när jag hör Broder Daniel – Underground (we don’t care what they say about us).
Jag kan fortsätta I evigheter.

 


MIN SÄNG ÄR SÅ TOM UTAN DIG.

Har haft två pluggdagar tillsammans med min Klarababy i Mayhemmet! Skrivit en jäkla fin rapport om barn och ungdomars språkutveckling! Förtjänar en riktig klapp på axeln efter vår insats! Vi borde alltid skriva våra rapporter tillsammans, det blir alltid bäst när man varvar plugg med humor!

Ikväll har Lydia och Bax (älskarälskarälskarer) varit här en sväng och druckit te och snackat lite skit! Det var mysigt! Imorgon ska jag hämta lillasyster på fritids så då blir det en sväng hem till Anebyen, kommer ju bli lite lek tillsammans med Lydia då också! Och säkert Baxy också!

På fredag blir det tjejfest här hos mig innan vi drar till Parken och svänger våra lurviga! Så jävla nice ska det bli! vill ha fredag nu ju .....

Nu ska jag hoppa ner i sängen och gosa lite!
Puss på er!

NO ONE MAKES ME FEEL LIKE YOU DO, BABY.





Tenta - check!
Tacobar - check!
Shopping - check!
Ont i fötterna - check!
Soffmys - pågår!

Imorgon drar jag och Klara igång vårt KÖTTANDE av VFU-rapporten. Kan bli kul ... eeehhhheh.

Puss.

SO LET THE CRITICS LOOK UPON YOU WITH A THOUSAND EYES, AND LET THEIR TONGUES DO THEIR JUDGING AND CRITICIZE



Det är 5 dagar kvar till CSN rullar in. Vilket innebär att man får jobba lite ekonomiskt! Klara köper en 10-kronors coca-cola, jag snor två sugrör, sen är föreläsningen räddad! (i två minuter tills vi sörplat i oss allt)





DU HAR ETT HJÄRTA AV GULD.

Becca - För att ditt skratt och din positiva och glada attityd alltid gör mig på så gott humör! Så fort jag hör ditt skratt blir jag så glad, för din glädje smittar alltid av sig! Även om du är nere kan du alltid bjuda på ett leende. Våra msn-konversationer får mig alltid att skratta så högt att grabbarna tror att jag är sinnessjuk. Tack för din glädje! Jag älskar dig!    och för att du alltid tjatar om ditt kaffe!


Alltså hur jävla glad blir man inte när någon skriver så här om en? Klara du är fan bäst! Tack för DIN glädje, din styrka, din vänskap, hur du alltid får mig att skratta när jag är arg, din givmildhet, hur du alltid lyssnar, förstår, för att du alltid har kloka ord att säga. För att du är du och du är så jävla bra!
Läser det du skrev om mig ibland när jag har downs, och så börjar jag le, precis som du beskriver! Känns så sjukt bra att vi klickade så snabbt. Kunde prata med varandra om allting, bra som jobbigt, du är fantastisk! (och vi ska skriva en sjukt bra rapport ihop du och jag!) Jag älskar dig!


JAG BEHÖVER EN SMÄLL PÅ KÄFTEN FÖR ATT KOMMA I RÄTT BALANS




Man kanske skulle ta och bli lite full ikväll?

DET ÄR LÄTT ATT BLI BLÖDIG OCH NOSTALGISK FAST MAN BARA BYTT MILJÖ

Vilka är ni fegfezar som inte vågar erkänna att ni läser? Haha! Keep going!

Flera gånger de senaste dagarna har jag sett det absolut fulaste jag vet!! Något som stör mig nått f r u k t a n s v ä r t. Och det är människor som inte lägger i en tyngre växel på cykeln när de cyklar en raksträcka! Man ser en medelålders karl komma cyklandes i vad som ser ut som full fräs eftersom benen vevar runt som elvispar! Men icke! Jag skulle kunna krypa om honom och hans cykel så sakta som det går. LÄGG I EN HÖGRE VÄXEL. TACK! För det är så sjukt fult.

Såååå. Whats up homies? Jag har haft näsblod idag. Det stör mig också rätt bra, att jag får näsblod lite hej hå sådär.
Jag ska snart hem till mamma, hänga lite där imorgon och kanske på lördag också om jag känner för det! Ska ha lite fotosession tillsammans med Carolina igen är tanken!

Skulle behöva en massage också. Min rygg är totalt död. Nacken med. Gnäll gnäll gnäll. Haha


Puss på dig.


NOTHING TASTES AS GOOD AS SKINNY FEELS

Här sitter jag med min kaffekopp framför Efter Tio och softar! Har typ överenergi idag, känns rätt bra! Ringde Lydia och tjatade lite förut, kollade hur hon har det i Halmstad (tycker du ska komma hem nu fisen) :)

Måste plugga lite också, kanske är något jag borde göra nu innan jag åker? Annars kan det bli tight att hinna med att läsa en bok innan klockan 9.00 imorgon, när jag ska träffas med gruppen och planera lite redovisning!

Btw. Jag har en uppgift till er alla. Ni är inte många som läser min blogg, men ni är typ 20 stycken iallafall, så vet ni vad jag tycker? Skriv en kommentar om vem ni är! Spelar ingen roll om ni är trogna läsare eller om ni bara kikar in en gång om året, me want to know! Så go to town i mitt kommentarsfält! Puss ♥



Bjuder på en gammal bild på mig och fiskorven. Najs!

JAG TOG EN KULA FÖR DIG ..

I fredags hade vi tjejkväll hemma hos Emilia. Jag, Alexandra och Lydia bunkrade upp med godis på Hemmakväll och handlade ingredienser till en fajitas-lasagne ala Mona! Sen väl hos Emilia åt vi tills vi nästan däckade i soffan och myste framför Idol! Bra kväll! Sen åkte jag hem till mamman min för att sova och sen göra Melodikrysset på lördagsmorgonen!
I lördags åkte jag, Lydia och Lovisa till Jönköping för att shoppa lite på A6! Jag brände sjukt mkt pengar, hittade en jäkla massa kläder som jag inte ville åka hem utan :) Sen på kvällen var det fest! Jag, Lydia, Emilia, Jojjo och Alexandra startade hemma hos mig, sen drog vi till Sandra där det var ännu mer tjej-fest! Skitkul hade vi, Tack Sandra :)
Sen drog vi vidare till Parken där Barbados spelade, och även där var det himla kul! Bra utgång!

Igår hade jag och Alexandra bakishäng, åt pizza på Shalom, sen la vi oss i min soffa och låg där resten av kvällen! Klämde i oss chips med dipp och var allmänt halvdöda!

Tack alla som var med i helgen, ni är bra! ♥

Idag har jag haft feber, kom från ingenstans, så idag har jag bara slöat. Har ont i nacken och ryggen, och är svullen i mina körtlar. Man ska väl kanske inte springa ute på nätterna i bara skinnjacka längre antar jag!

Puss :*

FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM

Jag börjar bli lite kluven kring det här med att blogga igen. För det som jag egentligen vill skriva om är alldeles för privat, och är saker som jag kanske inte vill att alla ska veta om. Och när jag skriver om vad jag gör på dagarna och vad jag åt på Gotteriet känns det så jäkla meningslöst.. För att det spelar ju liksom ingen roll egentligen.

Men jag grubblar för mycket, det är det som är mitt problem. Som jag får höra alltför ofta "inte konstigt att du har ständig huvudvärk så som du tänker, analyserar och vänder och vrider på saker och ting".
Jag är väl sån. Funderar för mycket.

Men jag ska skärpa mig lite. Fortsätta låta er få veta vad jag hittar på, även om det kanske blir lite sporadiskt. Jag vet ju att ni är några stycken som kikar in här varje dag i hopp om en uppdatering :)

 

Imorgon har jag sista dagen för den här gången på min VFU. Känns skittråkigt! Trivs så grymt bra tillsammans med min handledare och med eleverna! Men ska trösta mig med att det är myskväll med Lydia, Alexandra och Emilia imorgon. Like a lot ♥


WHEN YOU SMILE, THE WHOLE WORLD STOPS AND STARES FOR A WHILE

 

Himla bra helg! Igår åkte jag till Linköping, festade tillsammans med Lisa och Malin. Satt på 55ans uteservering i flera timmar och drack billig öl och pratade om allt som poppade upp! Mina finingar :)

Lisa och jag planerade våran flytt lite också, GUD vad vi längtar! Vill bara att de här 3 månaderna ska flyga förbi så att vi kan starta projekt kombo :D Första projektet blir att köpa en stor och skön soffa så att alla våra kompisar får plats att hänga hos oss ;) Haha!

Idag har mamma, Andreas, Carolina, Marcus, Astrid, mormor och morfar varit hos mig på födelsedagsfika! Jag hade 1 ½ timma på mig efter att jag kommit hem från Linköping på att fixa fika, städa, duscha av mig gårdagen och se pigg ut, så det var lite stressigt .. men det gick ;) och mysigt var det!

Nu ska jag soffhänga. Nice.

Puss :*


RSS 2.0