ONE STEP TO FAR IS NOT FAR ENOUGH AWAY FROM HERE



Gift dig med mig. Kan man få något bättre än en norrlänning som kan sjunga som en gud och spela gitarr? I dont think so. M m mm m mm m.
Under Så ska det låta igår satt jag och Lydia och smsade om hur man skulle ta och skaffa sig en buss med tonade rutor och sedan följa efter honom i smyg, men sen på något sätt snärja honom och gifta sig med honom.
Planen behöver lite finjustering.


Det pirrar i min mage idag. Jag är nog glad och förväntansfull.. som ett litet barn innan julafton.

AND EVERYTHING WAS ALWAYS ABOUT BEING COOL. BUT NOW I'VE COME TO REALISE THERES NOTHING COOL ABOUT YOU AT ALL

För alla hjärtan som slår För alla hjältarna från igår För min mamma och för min far För alla år och alla dar För staden som jag en gång blev förälskad i För pojken som bodde i huset bredvid För hunden som skällde För tanten som svor För pojken som spottade snus och ville bli stor För mannen med gitarren som fann orden som blev en vacker sång För dom ljusa nätterna och för längtan och hopp om en solnedgång För de vilda, vackra änglarna För dom hjärtan som brann en gång Jag skrev en sång, en sång för dom För min syster och för min bror För han som aldrig hann bli stor För varje liten småsak och varje liten grej För dig och mig För byn som jag en gång växte upp i För skogarna och vidderna där jag kände mig fri För hunden skom skällde För tanten som svor För pojken som spottade snus och ville bli stor För mannen med gitarren som fann orden som blev en vacker sång För dom ljusa nätterna och för längtan och hopp om en solnedgång För de vilda, vackra änglarna För de hjärtan som brann en gång Jag skrev en sång, en sång för dom Jag skrev en sång, en sång för dom

I WILL BE ALL THAT YOU WANT AND GET MYSELF TOGETHER 'CAUSE YOU KEEP ME FROM FALLING APART



Idag hade jag några timmar då jag bara låg med hörlurar i öronen och lyssnade på musik och lät tiden ticka iväg.
Det finns så många kloka människor som skriver så bra texter att jag blir helt stum. Jag är fascinerad över hur man kan sätta ord på känslor. Fascinerad.

Sen har jobbet ringt idag. Så jag ska jobba både imorgon och på söndag, bara några timmar, men jag börjar vid 08.00 båda dagarna. Inte så lyckat, med tanke på hur förkyld jag är, men jag måste verkligen ha pengarna.
Sen ringde min chef och sa att hon hoppas jag vet att när jag jobbar där i sommar så kommer jag få ett mycket större ansvar än innan eftersom jag nu är en "gammal veteran" inom rehab. Jag anses inte längre som bara en timmis. Jag ska få köra med dom nya timmisarna i sommar alltså. Bara dom inte är lame så ska det nog vara fina fisken.

Nu måste jag sova snart. Klockan ringer vid 07.00 imorgon. Jeez. Och jag som tyckte det var jobbigt att stiga upp vid 09.00 imorse. Det ska bli intressant. 

JAG ÄR FÖDD I EN LITEN BY I ETT AV VÄRLDENS HÖRN. VID EN LANDSVÄG DÄR ALLT TAR SLUT.




Häromdagen var jag ute i snöet och lekte med min lilla fina syster. Vi åkte pulka i Fransson-backen. Där har man åkt en och annan pulka och snowrajser i sina dagar. Har också stukat en handled där i ett mindre genomtänkt försök i att åka 2 tjejer på en snowrajser över ett "gupp" de stora grabbarna byggt i backen. Det slutade med att vi flög. Jag landade först, och fick en kompis och en snowrajser över mig. Det var roligt. Nu alltså, det var inte lika kul då kan jag tro.

ROMEO TAKE ME SOMEWHERE WE CAN BE ALONE, I'LL BE WAITING; ALL THERE'S LEFT TO DO IS RUN. IT'S A LOVE STORY, BABY JUST SAY YES

Vi syns nog inte en mi casa ikväll. Om ni inte vill bli nersnorade.
Festen är pretty much inställd, för jag kan inte festa idag. Har vart och handlat på apoteket idag, världens bästa ställe. Så nu ska jag bli frisk, så att vi kan festa i April istället. För det är då Alexandra är ledig igen. Haha. Är det inte typiskt? Bli sjuk när man har planerat något i över en månad? I think it is.


YOU GOT A PIECE OF ME, AND HONESTLY. MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU


Emilia var sugen på lite Becca idag sa hon. Så hon köpte ett paket kakor och kom hit och drack kaffe, och vi åt ett helt kakpaket själva. Det var gott, och jag blir alltid lite friskare av att snacka skit med Millan.

Nu sitter jag och snorar, snyter mig, och hoppas att jag mår bättre imorgon. För vet ni vart förkröket ska hålla hus?
THATS RIGHT! En mi casa. Ses vi här? I think we do.

ALDRIG NÖJD, JAG BLIR ALDRIG NÖJD. INGEN KAN VARA PERFEKT DET KAN JAG FÖRSTÅ, MEN HERREGUD JAG KAN FÅ BÄTTRE ÄN SÅ


Jag är sjuk.
Ringde mamma nyss och bad henne köpa hem godis, cocacola och en tidning åt hennes stackars äldsta dotter som ligger och ser ljuset komma närmre och närmre.
Så jag hoppas att när ni alla ber eran godnatt-bön ikväll slänger in en bedjan om att jag ska tillfriskna mirakulöst tills imorgon för då jävlar ska det festas. Sjuk eller inte.

JAG HAR SLITIT UT SÅ MÅNGA SKOR I EN STAD DÄR INGEN LÄNGRE BOR




Nu åker vi och fikar. Jag har skrapat ihop det sista av mina småpengar, man är fattig såhär 2 dagar innan löning. Så jag kommer betala mitt fika med enkronor och femmor. Nästan. Men jag bjuder på den idag.


YOU KNOW THAT I CAN USE SOMEBODY LIKE YOU

Livet som arbetslös är rätt skönt. Klockan är 14.09 och här sitter jag nästan som jag föddes, halvnaken och osminkad och tillsammans med en syster. Vi har roligt med camen som kanske syns? Astrid ser på Brandy och herr Morris, och jag ska gå och klä på mig nu faktiskt.
Föresten! Jag har blivit förkyld. Jätteont i halsen och täppt och sånt. Inte värt alls.




ALLT JAG SER, ALLT JAG HÖR, ÄR DIN RÖST DIN BLICK DITT SKRATT. DU HAR ÖGON SOM BERUSAR EN NATT. SÅ JAG VÄNTAR, JA JAG VÄNTAR. OM TIDEN VILL IFATT





Såhär kul kan man ha en tisdagskväll när man ser på Big Brother och latjar i Picasa. Roligt värre.
Sen blir jag lite ledsen när jag ser att One Tree Hill s06e17 inte släpps förrän den 17 mars, Man kan bli ledsen för mindre. Hahah.

JAG SKA SLÅSS I DINA KVARTER




Bloggning live - såhär sitter jag nu, mysflötet . Höhö

Igår kväll somnade jag runt 22-tiden .. vilket är ganska förvånande när det gäller mig. Sen vaknade jag runt 04.00 inatt, och sen somnade jag om och sov till 11 idag .. så jag har sovit 13 timmar inatt. Rätt sjukt. Förstår inte ens varför jag somnade så tidigt igår, måste varit helt slutkörd efter boxercisen .. eller något, inte en aning.

Drömde så sjuka drömmar inatt .. vet inte vart jag får allting ifrån. Blä.
Har ingenting att göra idag .. inte en endaste plan. Känns sådär. Går omkring i myskläder, osminkad och allmänt mysig. Nu fick jag ett sms, kul. Haha.

Ikväll ska jag se på Big Brother!! Dom har ju börjat köra repriserna på tv400 kl. 22.50. ROOOLIGT! Ikväll ska jag inte somna .. haha.

puss 

JAG SA VÄNTAR DU PÅ NÅN ELLER VILL DU BLI MIN, HAN SA VAD SVARAR MAN PÅ SÅNT, JAG SA MAN SVARAR NOG INGENTING

Idag har jag solat. Varje gång jag ligger i solariet vill jag bara krypa ihop i fosterställning och ligga kvar där i värmen. Är nog en kvarleva ifrån livmodern, för där inne är det väl varmt och skönt?
Sen gick jag till min bästa snorre som heter Lydia, för dom behövde hjälp med att äta upp SMÖRGÅSTÅRTAN! Då kom ju jag såklart! Fast okej inte bara för käket, jag kom ju för kaffet också. Höhö. Men okej, för Lydias skull med då, Okej. Sen lekte jag med henne ända tills klockan var nästan tolv, sen gick jag hem. Så gräsligt kallt så jag nästan dog var det.

Nu ska jag kanske spela lite Sims. Om jag orkar ta in den bärbara in på mitt rum och lägga mig i sängen och spela lite. Men det är klart jag orkar. såklart.

pussi

WE'LL BE FRIENDS NOW AND FOREVER, AND I SWEAR THAT I WILL BE THERE, COME WHAT MAY

Vad gör jag uppe såhär dags? Ja det kan man undra! Smsar med en festiz nere i skåne. Hon gör så att jag vill festa också! Jag blir sugen på att dansa loss i mina rosarutiga pyamasbyxor. Svinga mig i taklampor, breakdancea (hur stavar man det ordet?) och dansa på en bardisk. Ungefär. Men jag ska inte göra det. Jag ska borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket. Men! Den 4e åker jag till Skåne. Och då ska jag festa (men kanske inte nödvändigtvis i mina rosarutiga pyamasbyxor) Jag ska bo nere hos lillsnorren där några dagar. Det känns skönt, vill ha den 4:e mars NU! Är ju en hel vecka och 4 dagar kvar. Men tills dess har jag faktiskt en hel del att se fram emot. Denna veckan blir seg, men helgen blir säkerligen hur bra som helst. Wiiii.

ska sova nu tror jag


EN ELEGI FÖR ALLA VÄGAR SOM VI INTE VANDRAT ÄN, FÖR EN TID SOM BARA GÅR OCH ALDRIG KOMMER IGEN






Sthlm-resan i bilder
Vi var ju sällskap till Erik och Johan som skulle till Stockholm för att se på Ac/Dc igår. Jag, Lydia och Erik roade oss med att ta kort på vägen ner. Vi lekte även en lek där man ska tänka på ngn, och dom andra ska gissa vem man tänker på. Det är en rolig lek. Sen när Erik och Johan var på konserten som förövrigt fick bra kritik i aftonbladet, och av killarna också, så var jag, Lydia och Oskar på bio! Vi såg på Bedtime Stories, som faktiskt var mycket roligare än vad jag väntat mig, eftersom jag oftast tycker att såna filmer kan bli överdrivet jobbiga ibland. Men den var faktiskt rolig.
Sen åkte vi hemåt, blev ingen McDonken tyvärr, för dom hade stängt. Lite sugit. Kom hem 02.30 ungefär, och däckade som ett litet barn i sängen.

Idag har jag och mamma haft ett ryck och storstädat huset. Kändes skönt, så nu är det rent och snyggt.
Nu ska det ätas tacos, och spelas lite spel med min familj, eller delar av den. Alla är ju inte hemma en lördagskväll såhär.

puss*



ORKAR INTE KOMMA PÅ EN BRA RUBRIK, SÅ IDAG BLIR VI UTAN

Började dagen med en promenad, det var kallt kan jag lova. Mamma har ju sett till så att eftersom jag är arbetslös så ska jag gå med henne till barntimman varje fredag klockan 10.00 (med astrid alltså, inte mamma). Det tar emot att gå upp vid 9.00 faktiskt. Men det är skönt, man sover ju inte bort dagen då! Har spelat lite Sims 2 - livet i lägenhet nu, för att fördriva tiden. Vilket jag inte ens behöver, för jag har massa att hinna med ju. Lovade mamma att dammsuga huset idag, sen ska jag duscha, och fixa mig och så, för typ vid 13.30 så åker jag och Lydia till Tranås, och där byter vi bil för att åka på en roadtrip till Stockholm med Erik, Oskar och Johan! Det blir nog roligt, både att åka med dom och härja en del, och sen när Johan och Erik är på Ac/Dc så får vi sysselsätta oss med bio eller något, bio lär ju vara bättre än konserten dom är på? Eller? Haha! Kan säga att jag är nog lite avundsjuk, inte för att jag tycker att Ac/Dc är sådär JÄTTEBRA, men för att det är alltid en sån härlig stämning på konserter... och lär ju inte vara dåligt drag där tror jag inte!

Nehe. Vad ska jag göra nu? Dammsuga? Vill inte, hatar våran dammsugare. Ska skriva med skitstora bokstäver på kylskåpet att vi måste köpa en ny innan jag faktiskt tar sönder skiten ordentligt, och då kan vi ju inte dammsuga, så då kommer det ju bli jätteskitigt. Kanske är en bra plan förresten .. för då MÅSTE vi ju köpa en ny .. hmm .. tål att tänkas på. Jag vill ha en Ultra Silencer, gillar att dom är tysta.


THIS IS THE CLOSEST THING TO CRAZY I HAVE EVER BEEN

Sådärja. Nu är jag tillbaka i mitt gamla jag igen. Surheten har gått över! Den går alltid över med lite hjälp av Lydia, Lovisa och boxercise. Igår var boxercisen helt sjukt jobbig. Men satan vad skönt det var efteråt, händerna darrade och resten av kroppen var helt bortdomnad. Men det märks liksom inte medans man boxas, det är så roligt, så att även att man håller på att dö så kämpar man på och har roooligt. Kände igår att jag har saknat våra två boxercise i veckan som jag och Lydia alltid gick på innan! Får dra igång igen nu!
Imorse drog vi till gymmet, jag Lydia och Lisa! Kan ju säga att det var lite kämpigt efter gårdagen .. men det är bara att bita ihop. Imorgon skippar vi ju 06.00-spinningen vi faktiskt tänkte gå på. Haha.
Har jobbat ikväll med. Det var trevligt, jag saknar verkligen att jobba när jag väl är där .. Tråkigt bara att dom inte har några vikarietider åt mig. Blä på att vara arbetslös.

Nu ska jag väl krypa till sängs strax .. lana några Vänner-avsnitt, och sen sova , för imorgon ska jag dra med mig Lovisa ut till Österbymo. Jag ska lära henne att åka skridskor. Haha. Fan vilken syn, får nog inte glömma kameran. (Nu menar jag inte att du Lovisa kommer bli en syn, menar mest helheten. Jag kan knappt gå av träningsvärk, och ska åka skridskor. Och du kan inte säger du. Fast det trorjag du kan ändå. Blabla, lång parentes blev det nu. Slut på parentes)

Sen på fredag ska vi ju vara "chafförer" åt Erik och Johan när dom ska till Sthlm och kika lite på AC/DC. Kan nog bli kul. Jag ska dock inte vara chafför, jag ska bara åka med som ett ruskigt bra sällskap. Kanske ska komma på massa roliga bil-lekar? Haha. Nej. Kommer bli roligt iaf. Alltså, det är Oskar som ska köra alltså. Kanske ska nämnas. Lydia blir min partner i att vara ruskigt bra sällskap. Kan det bli bättre? Kunde Erik och Johan få bättre kamrater i bilen? Nej. Tror inte det. höhö. 

Sådärja. Läggdags? Mjo. Ska bara lyssna på lite musik först. Vilket säkert kommer innebära påfyllnad på msn, sen kommer jag aldrig komma här i från. Fram med järnviljan Rebecca!

puss och guutnatt


jag ville skjuta mig själv redan på tunnelbanan hem för hur svag jag har varit och hur fel jag haft

Måndag. En ny dag. En ny vecka. 
Jag hade en bra helg. Tills söndagen kom. Inspirationen till att skriva en blogg med vardagliga sysslor och händelser försvann, och istället låg en tjej med rufsigt blondt hår nerbäddad i en säng, omgiven av tända ljus och fyllde sida efter sida i ett kollegieblock med förbjudna ord.

Men nu är det måndag. Idag ska tjejen med rufsigt blondt hår jobba och sen träna. Och hon kan bara hoppas att dagen ska bli bättre alltmedans timmarna går.

it sucks without you

Jag skrev nyss ett långt inlägg. som jag inte publicerade.

Jag tänker för mycket mitt i natten, när tystnaden, ensamheten och mörkret är mitt enda sällskap.

DONT WANNA TAKE BREATH WITHOUT MY BABY, I DONT WANNA PLAY THAT PART

Idag har jag nog slagit rekord i att dricka många glas samarin. Det var allt godis och chipsen som gled ner i magen igår natt (och även till frukost imorse, men det kan vi tala med små bokstäver om) som gjorde att jag fick halsbrännan från helvetet. Dör ju här. Dricker ett glas samarin, och sen äter jag något som gör att jag får halsbränna igen, så i stort sett måste jag dricka ett glas samarin efter allt jag stoppar i mig. Sååå jag har nog överdoserat samarin idag kan vi konstatera! Kan även konstatera att jag skrivit ordet samarin alldeles för många gånger i denna texten. Nu har jag iaf nämnt det för sista gången! Sådääär.
Hade skitkul med mysgrottsbyggandet, även om det mest blev mysflöt på madrasser på golvet istället. Såg filmen "Mirrors" .. den var läskig. Men det vägde vi upp med massa Scrubs och Big Brother.. Haaaaaah skrattar bara jag tänker på när Danne får bollen på näsan.. hahahah.
 Puss



AT FIFTEEN, WHEN ALL YOU WANTED WAS TO BE WANTED. WISH YOU COULD GO BACK AND TELL YOURSELF WHAT YOU KNOW NOW

Nu är det onsdag. Klev upp 9.45 för att jag skulle kunna hinna sitta ner och äta en lugn och skön frulle och ha en stressfri morgon innan Lydia skulle komma och tuta utanför! 11.00 rullade bilen av färgen röd och registreringsnumret BEE fram utanför mitt hus och vi bönade upp til gymmet. Nya morgonrutinen nu när vi båda är arbetslösa är träningen på morgonen typ. Skönt, då har man hela dagen ledig sen! :)
Sen åkte vi hemåt för att duscha och kränga på oss myskläderna, för snaart bär det av till Österbymo. Där ska vi ha mys-dag/kväll/natt med ErikZ och Ozkar och bygga en stor mysgrotta av Ozkars lägenhet, mysa, se på film och ha roligt! :) Laga mat och äta saker som är onyttiga ska vi också göra. Höhö :)
Jag gillar mina kompisar!


Nu väntar jag nog mest på Lydia, har säkert en massa jag ska hinna med innan vi ska åka, men jag kommer jämt på det i sista sekunden, som vanligt. Ni vet ju hur jag är :)
Nu åker mina två yngsta syskon med farmor till bion för att se på BOLT. Den vill jag också se! Verkar ju rätt rolig. Jag kanske ska äta ngt innan jag beger mig? Eller? Hmm......... nu skriver jag mest svammel för att jag inte kommer på ngt vettigt att skriva. JO. Kan skriva grattis till min lilla lovisafis som äntligen hittat ett studentrum. GRATZ BEBIZ. Du är grym.

Nä. Puss hej.

jag saknar dig.



Cuz when youre fifteen and somebody tell you they love you
You’re gonna believe them
When you’re fifteen and your first kiss makes your head spin round
but in your life you’ll do greater than dating the boy on the football team
But I didn’t know it at fifteen



Taylor Swift - Fifteen

BUT BABY, I WON'T BE THERE TO CATCH YOU WHEN YOU FALL. I BET YOU'RE IN A BAR, 'CAUSE I'M ALWAYS YOUR LAST CALL







Tre bilder som beskriver min kväll lite lätt sådär.
Rebecca
Lydia och Alexandra
Hockey TAIF - Mölndal 7-3


Godnatt

JAG KUNDE SÄGA JAG ÖNSKAR HAN FÖRSTOD MEN DET ÄR INTE DET JAG VILL NOG BARA ÄNDRA SANNINGEN

Till skillnad från andra så vaknade jag faktiskt inte glad och med ett leende på läpparna idag. Det hade jag ju faktiskt planerat. Men igår kunde jag inte sova, hittade ingen bra film att se så det slutade med att jag låg och läste "Tusen strålande solar" och då blev det ju så att jag inte kunde lägga från mig boken. Så jag släckte väl lampan runt 03.00 kanske. Sen idag, vaknade på dåligt humör, blev på bra humör efter frullen, och gick upp till gymmet där Lydia väntade. Hade roligt på gymmet, var bara en till typ där, så vi härjade runt fritt. Det är skönt när det är så.
Men sen kom jag hem .. och vet inte vad som hände, helt plötsligt var jag sur igen. Duschade och sen la jag mig i sängen, läste klart Tusen strålande solar (som btw var en ruskigt bra bok) sen somnade jag. Sov till 16.36 tror jag ungefär.

och nu sitter jag här. Ska snart fixa mig lite, och se på hockey ikväll med Lydia och Alexandra. Vet inte riktigt varför jag hänger med, brukar ju oftast vara ganska ointresserad om vad som händer på planen. Men det är väl för sällskapet. Det är ju ett ruskigt bra sällskap :)

och var fan är min mamma?  hon slutade jobba för en timma sen. KOM HEM. jag behöver min mamsi!

I THINK I'M KINDA SCARED 'CAUSE I DON'T WANT TO LOOSE YOU IF YOU REALLY REALLY REALLY CARE THEN MAYBE YOU CAN HANG THROUGH I HOPE YOU UNDERSTAND IT'S NOTHING TO YOU

Jag är riktigt tråkig idag. Lite sur också. Det har jag varit lite av och till idag, är väl lite pms-varning på mig tror jag. Inte kul.
Har nog inte gjort något värt att nämna idag heller. Var ute och gick med Lydia ikväll eftersom det sket sig med boxercisen. Lite synd, hade vart skönt att slåss lite. Men det får bli nästa vecka, skööönt. Ska ladda hela veckan för det.

Har skrattat åt min bror idag. Det har vart roligt. Han har nackspärr. hahahahah. Jag är så elak. Men finns det något fulare än folk som inte kan vrida på huvudet utan måste vrida hela kroppen? Och när huvudet har fastnat lite på sniskan. hahahahha. skrattar bara jag tänker på hur det ser ut.

Nej. Ska nog ladda en film, så jag kan mösa ner mig och kika lite. Men frågan är, vilken film?

Lyssnar på bra musik faktiskt. Bl.a TLC-DAMAGED gammal och bra.

DET ÄR SÅ LÄTT ATT KASTA KÄRLEK DÄR DEN VACKERT TAS EMOT

Jag har skrivit riktigt dåligt här på sistone. Men jag har faktiskt inte haft lusten direkt .. och har faktiskt hållt mig sysselsatt både med det ena och det andra denhär veckan, så jag skyller på det!
Vad jag gjorde i veckan kan sammanfattas med Erik-Ozkar-sallad-fiamedknuff-trötthäng-nutrilette ungefär. En mysig vecka. Lördagsdagen spenderades i Linköping med Lydia med lite shopping, och umgänge med den fina tjejen. Sen åkte jag till Erik igen för att äta lite räkmacka och sen åka vidare till Jönköping för att se på bio! Benjamin Buttons otroliga liv blev det! Ozkar och Ezter var ju också med, men jag var den enda som grät som en liten flicka där i slutet.. Åh. Det var en sevärd film faktiskt, lite i längsta laget dock, men timmarna gick snabbt ändå!
Idag låg vi och tittade på Det bästa från Big Brother 2000, 2002 och 2003, sjuukt kul, måste nog också köpa den dvd'n, 10 kr lär det ju vara värt ;) haha! Sen gjorde vi inte mycket med våra liv.. mamma hämtade mig och vi åkte svängen förbi mormor och morfar för att äta lite bullar och dricka kaffe. Det var gott! Min mormor och morfar är bezt.

Nu ska jag snart kolla på film, borde ju gå ngn bra nu vid 21.00? Eller? Det brukar väl göra det på söndagar?




you don't know what you've got 'til it's gone

MEN TIDEN HAR SIN RÄTT ATT FÖRÄNDRAS DÄR DEN GÅR, OCH DEN ÄR HOS DIG NU, HOS DIG OCH DIN VÄN. JAG SKA ALDRIG MERA LÄGGA MIG MED HUVUDET MOT DITT HÅR OCH ALDRIG ÄLSKA DIG IGEN

Jag har inte bloggat på två dagar kom jag på ikväll. Kanske har haft en sån där blogg-paus som Blondinbella gjorde så populär? Jag bloggar så mycket och har ett så stressigt liv att jag gick in i väggen och behövde pausa bloggen ett tag. 2 dagar senare är jag frisk och kry igen. Jag är ironisk. Mitt liv är totalt stressfritt. Förutom imorse när jag vaknade 10.30 och skulle möta Lydia på gymmet 11.00. Jag kom försent. Men hon känner ju mig, och vet att jag är sen för det mesta. Hon med för det mesta ju. Det är vi att vara sena liksom.
Erik tyckte att jag skulle skriva ett inlägg om honom. Det gör jag nog inte, men däremot kan jag ju sväva in lite på våran tävling! Och för att lugna alla mina kompisar jag kommer inte få anorexia, jag lovar! Däremot har jag bara druckit 3 shakes idag. Lite dåligt faktiskt, men jag var så trött efter träningen och bristen på massa mat, så jag somnade vid 17.00 och sov till 20.30. Men imorgon åker jag till pojkarna i Ömo, för att äta en sallad och umgås lite. Då kommer jag ju att få i mig något annat än NUT som Erik så smidigt döpt Nutrilette-shaken till.

Jag vet inte vad mer jag ska skriva? Inspirationen att skriva har nog försvunnit. Sitter och lyssnar på Helén Sjöholm. Det kan man ju också roa sig med. Jädrar vilken röst hon sitter inne med iaf. Den skulle man ju inte säga nej till.

Nu orkar jag inte sitta här och skriva meningslösa saker mer. Erik, tyvärr det blev inte så mycket till inlägg om dig, men du blev iallafall nämnd. Bättre lycka nästa gång. Du kanske får ett inlägg när jag får ett på din blogg. Haha. Give and take liksom.

Jag hoppas att jag får sova ensam inatt. 2 nätter i rad har min lillasyster sovit tillsammans med mig i min säng (hon som är 4 alltså) och ja ja, det är mysigt och så, men man skulle ju kunna tro att hon är en 100 kilos karl så jäkla mycket som hon brer ut sig. Hon puttar mig ur sängen. Ur min egen säng. Åh. Då har man ju hellre en nattkompis som inte sparkar ut mig ur sängen liksom.

Nej. Sluta skriva var det ju.

Puss

(lars winnerbäck ftw. rubrikens man. åh.)

Hon går och plockar och hittar sina gamla brev. Lite konstigt att läsa om gamla planer när hon vet hur det blev. Nu är det ingen som skriver längre. Det finns ingenting här som är värt att skriva upp

Sådär. Sista dagen med riktig mat är nu snart slut. Har två timmar kvar som jag "får" äta på men jag låter nog bli! Har druckit vatten och shake idag, och nu på kvällen blev det kycklingsallad hos Millan! Njöt riktigt ordentligt av den kan jag lova, kommer inte få fast föda på en vecka ju! haha! Lydia och Millan (och säkert många andra) säger att jag är jätteknäpp som ens tänker tanken att inte äta mat, och jag är väl lite knäpp. Men ändå, det är ju bara en vecka. .. till att börja med! :)

Det kommer att bli förmiddagsträning denna veckan, för Lydia jobbar eftermiddag! Så då blir de tidiga mornar, inga flötiga sovmorgnar minsann! Sen får jag väl ut o gå på kvällarna.. för Erik, jag ska bli en värdig motståndare! Även om du vinner, så ska jag fasen inte va långt efter! Haha!

Jag har funderat över mitt mobilbatteri föresten. Liksom VARENDA kväll börjar den varna för dåligt batteri, så jag har liksom tyckt att batteriet är skit helt enkelt. Men sen kom jag på, att jag pratar typ i telefon minst en timma om dagen med mobilen, och sms:ar typ resten av tiden, så är liksom inte så jättekonstigt att batteriet tar slut varje kväll. Men ändå. Det är nog dålig kvalle, för hela mobilen är ju lite uppfuckad. Funderar på o lämna in den så dom får fixa min mellanslagsknapp innan jag kastar telefonen i väggen.

Sådär  , där fick ni ett inlägg. Helt onödigt, men lite läsning kan ju alltid vara kul såhär en söndagskväll!

It ain't hard to see who you are underneath, I'm still in love with who I wish you were. And I wish you were here

Nuså. Nu kan man väl säga att operation-banta-och-vinna-över-erik-tävlingen får börja! Från och med imorgon får jag bara dricka nutrilette-shake och vatten. Och träning en gång om dagen. Vägde mig idag, för första gången på jag vet inte hur länge. Trodde jag låg på typ 60 kg, men vågen visade 58 kg (Så, nu har jag typ berättat för hela världen vad jag väger, trodde jag aldrig) så mitt mål är väl att gå ner till 54. 4 kg får väl bli målet till att börja med.
Tjuvstartar dock lite idag, kommer inte bli ngt flötigt idag minsann. Nu kör vi ;)

Förövrigt, idag så ska jag färga min utväxt hos Emilia .. där ute kan det ju vara svårt att stå emot godsakerna, men jag ska klara det. Becca fixar.




RSS 2.0