MORE THAN YOU COULD KNOW, I NEED YOU TO NEVER EVER LET ME GO

Nu är jag hemma igen. Det har jag inte varit sen i tisdags då jag tog mitt arsle och begav mig mot Österbymo. Därifrån kom jag hem imorse då jag gick till Sandra på morgonkaffe och sen drog vi oss vidare till Linköping för att ha lite föreläsningar. Förövrigt två helt värdelösa föreläsningar, hela föreläsning nummer 2 satt jag och petade på Sandra med min penna. Vi bestämde också att den 12/2 kommer Malin, Lisa och Klara till Tranås för att festa till det i Parken när Black Jack ska dit! Det ska bli roligt att ha med mina brewds dit! Så då blir det fest hos Sandra och sen bugga järnet på Parkens golv.

Sen smet jag och Sandra hem i pausen på föreläsning 2, och som mamma skulle sagt "somliga straffar Gud med det samma", för när vi kom till stationen och hoppades på att få åka hem 14.30 så är tåget försenat.. till 14.56! Härligt! Så vi stod mest och trampade lite i väntan på att få komma hem.. Sen var jag hemma, betalade lite räkningar och sen pulsade jag tillbaka till Sandra för att vi skulle leka frisörer och färga varandras hår! Så nu är jag überblond och hon übermörk i huvet ;)

Men nu är det läggdags! Jag började visst tjata här och glömde bort att min säng väntar på mig.. den har nog saknat mig i 2 nätter..

Puss

ALIS VOLAT PROPRIIS

Jag fattar inte hur jag kan frysa så jävla dant hela tiden? Jag sitter seriöst och skakar av kyla jämt, trots att jag är inomhus och har på mig lager med kläder, mystofflor och hela baletten! Jag vill ha värme nu! Hatar att frysa!
Idag har jag förövrigt tatuerat mig (har ju alla sett på facebook dock) och jag är sjukt nöjd! Hade en bild i huvudet när jag kom dit och gick därifrån med denhär. Mycket bättre än jag trodde, dom kan sina grejer dom där tatuerarna! Lovisa var med och lät mig krama sönder hennes händer när han var i ryggraden och ristade, och Oskar satt bredvid och kikade och uppdaterade Erik via sms om hur det gick!


Jag redigerade den för jag tänkte att det kanske skulle bli lättare att se texten, för den syns inte så bra med mobilkameran, men det gick ju sådär! Här är den iallafall! Min tatuering! Jag blev förövrigt asaglad när en Nationateatern-låt började spelas på Jeremys spotifylista, det är barndomsminnen för mig. 



Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen ordentligt och sova som ett litet barn! Är sjukt trött! Gick ju upp 05.45 imorse och det lär ju bli nått liknande imorgon! Eller kanske inte riktigt, 7.30 kanske. Illa nog! Då är det skola, sen ska jag till Erik så han får smörja min rygg och sova med mig.
Puss på er.

MISSING YOU GETS EASIER EVERYDAY BECAUSE EVEN THOUGH IT'S ONE DAY FURTHER FROM THE LAST TIME YOU SAW EACH OTHER IT'S ONE DAY CLOSER TO THE NEXT TIME YOU WILL

Usch, jag är så larvig. Jag sov hos Lydia inatt, åkte hem några timmar mitt på dagen och sen åkte jag till henne igen för att säga hejdå. Och började storgrina så fort jag såg henne, som tur var grät hon också så jag slapp vara ensam om det. Det är så sjukt att inte kunna bara dra hem och säga "Hej då ses imorgon, hörs sen!" typ.. idag sågs vi för sista gången på 2 månader.. och det är ändå bara 2 månader, det kommer ju gå skitsnabbt!! (Hoppas jag!) Jag går iallafall omkring här hemma och smågråter lite för mig själv. Jag älskar dig bästis. Nåde dig om du inte kommer hem precis i precis likadant skick som du åker i!



I KNOW YOUR FAVOURITE SONGS, AND YOU TELL ME 'BOUT YOUR DREAMS. THINK I'LL KNOW WHERE YOU BELONG, THINK I KNOW IT'S WITH ME

Idag är en sånandär kväll jag saknar en viss pojke jättemycket. Trots hejdå-puss imorse så saknar jag han lite och vill ha en kram eller fem eller ännu fler. För att jag är nervös inför att tatuera mig, jag tvivlar starkt på att jag kommer få godkänt på tentan (det är jag dock inte ensam om vad jag förstår), jag är arg på folk som inte uppför sig när dom är bjudna på fest, jag är hungrig, jag är irriterad på csn och deras regler som innebär att jag inte kommer få pengar på en vecka, och så har jag ont i magen. Och så vill jag gråta över att min bästa vän åker iväg på måndag och är borta i två månader. Det finns ingen som förjänar att åka iväg så mycket som henne, men vad jag kommer sakna henne. Då är hon liksom inte ens i samma land längre. Hon är PÅ ANDRA SIDAN JORDEN!




BOUGHT A TICKET FOR A RUNAWAY TRAIN..

Jag sitter här hemma och för ett litet inre samtal med mig själv eftersom jag inte har någon annan att prata med. Just nu diskuterar vi om jag ska ge mig ut på en promenad för att få lite frisk luft och inte bara sitta här och bli trött. Men motargumentet är att isåfall måste jag ju bylta på mig en stor mängd kläder för att inte frysa. Vi överväger för och nackdelar för fullt här, så får se vart det slutar!

Jag är iallafall relativt klar med min tenta tror jag! Nu är det finslipet som är kvar, när jag ska fixa till för långa eller krångliga meningar, sitta med lupp och se så det inte finns stavfel, slänga in nån referens lite här och var och vara allmänt petnoga. Jag har inte en aning om hur det kommer gå, men nu har jag iallafall kämpat och går det inte vägen så är det inte mer med det! Då är det bara att ladda om inför omtenta, världen går inte under för det!

Förövrigt bara ramlar det in räkningar genom brevinkastet så nu hoppas jag innerligt att mina csnpengar kommer snarast. Jag behöver handla mat, betala räkningar, betala tatueringen.. jisses vad pengar som kommer försvinna.


HERE'S A LITTLE STORY I GOTTA TELL, ABOUT THIS BOY I KNOW SO WELL. BACK IN THE DAY WAS COOL AND ALL, WE FELL IN LOVE. (I FELL IN LOVE)

Inatt drömde jag väldigt mycket mardrömmar, det var längesen sist. Jag vaknade 05.00 och var helt vettskrämd och låg och skakade.. Jag kunde inte somna om sen heller. Då saknade jag armarna som brukar hålla om mig på nätterna.

Nu väntar jag iallafall på att Millan ska komma hit och umgås lite och passa på att klippa mitt hår lite! Det behövs verkligen fräschas upp, nu när jag äntligen fått lite längd på det måste jag toppa det så det växer ännu bättre! Jag vill ha mitt långa hår igen!

Förövrigt hoppas jag att umgänget med Millan ska få mig på bra humör, för tack vare natten är jag på lite halvtaskigt humör.. annars kommer jag nog igång framåt kvällen när det blir fest här hos mig!

Puss :*

WHAT DO YOU DO WHEN YOUR WORLD COMES CRASHING IN

My dad chased monsters from the dark
He checked underneath my bed
And he could lift me with one arm
Way up over top of his head
He could loosen rusty bolts
With a quick turn of his wrist
He pulled splinters from his hand
And never even flinched

Unsinkable ships sink
Unbreakable walls break
Sometimes the things you think could never happen
Happens just like that

THE ONLY MOVE FOR ME AND YOU IS TO GO OUT BLAZING

Idag har varit en intressant dag. Jag vaknade och var utvilad och pigg (för en gångs skull) vid 6.30, men när jag skulle ta 7.45 tåget var det ju självklart INSTÄLLT! Så jag fick vänta på nästa tåg som går 8.45. Sen så blev det frid och fröjd ett tag, jag sitter tillsammans med Fislisa, Blucher och Krestejn och filar på vårat grupparbete, och trots att vi alla snart kräks på arbetet gick det bra. Sen skulle jag ta tåget hem, och får höra när jag kommer till stationen att varenda jäkla pendeltåg mellan Norrköping-Tranås är inställda och ersätts utan ersättningsbussar. Toppenkul, fick springa till hållplatsen där bussarna väntade, sen byta buss igen i Mjölby av någon dum anledning. Så det tog alltså 1 ½ timma att komma hem idag, plus en timmas väntan på stationen i Linköping. Men så fort jag klev av i Tranås blev jag gladare! Erik hämtade mig så jag slapp gå i kylan och när jag kom hem hade han och Oskar svängt ihop en Lasagnete (stavas det så?) och bryggt kaffe. Så då blev jag glad igen!

Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska nog fixa lite med PowerPoint presentationen vi ska ha imorgon.. det är jag inte heller speciellt sugen på, måste ta 6.30 tåget till Linköping imorgon, alltså måste jag stiga upp någongång mellan 5.00-5.30.. så kommer nog att lägga mig tidigt ikväll!

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

VARNING FÖR ETT INLÄGG SKRIVET AV EN BECCA HIGH ON LIFE!!!!!!!!

DEN 25/1 SKA  JAG TATUERA MIG!!!!!!! JAG ÄR STÖRT NERVÖS REDAN.

puss och kram, nu ska jag diska lite för att bli lugn som en banan igen!

HOW CAN THEY LOOK INTO MY EYES AND STILL THEY DONT BELIEVE ME

Nu ska jag stax in till Linköping för att lämna tillbaka Eriks kavaj (är jag snällast in the world or what?), Malin hann inte träffas idag så det blir bara en snabb sväng till stan och sen hem igen. Så nu sitter jag väl mest och väntar ut tiden.. borde slänga på lite smink egentligen, men det gör jag sen.. precis innan jag åker!

Igår städade och tvättade jag, och på eftermiddagen kom Erik och Oskar för att hälsa på en "snabbis", det slutade med att dom stannade till midnatt någongång.. det var en mysig kväll, grabbarna lagade chili con carne och vi såg på Vänner, Scrubs och tittade på lite gamla bilder och skrattade. Mycket mys.

Nu har jag ju egentligen inget annat att skriva.. det sög ju lite.. såååå puss


LOVE IS NOT AN EASY GAME WHEN YOU'RE GAMBLING WITH YOUR HEART AT STAKE

Nu så vart det måndag igen! Sista veckan av lov! Egentligen vill jag väl njuta mesta möjliga av att vara ledig, men jag måste faktiskt skriva tenta så det glöder om fingrarna.. Så det är vad jag ska roa mig med denna veckan. Plus en del annat iofs, imorgon ska jag till Linköping och träffa Malin och lämna tillbaka Eriks kavaj, på onsdag ska jag till Ömoskogarna och träffa släkt hos mormor och morfar, och på fredag så ska jag äntligen till Kalmar! Jag och mamsen ska ta en tripp ner för att fira Kristinas födelsedag och träffa våra godingar! Så pluggningen får jag klämma in mellan varven helt enkelt :)

Nu har jag äntligen bokat tvättid iallafall, så idag mellan 15-22 kommer jag tvätta typ allt jag äger känns det som! Ska nog städa lite också, det behövs dammas på hyllan under tv-bänken ser jag härifrån.. höhö.



:*

RELEASE ME NOW CAUSE I DID MY TIME OF THIS COLD CASE LOVE

Nu är söndagskvällen snart slut! Tänkte alldeles strax gå och lägga mig, för jag försöker ju vända tillbaka dygnet något sånär nu iaf! Imorse lyckades jag och Lydia stiga upp runt 9.45 iallafall, vilket var en stor skillnad mot igår då jag steg upp runt 12.30.. Så nu ställer jag klockan på 9.00 och sen så får jag se! Erik åkte precis hem, han och jag har lekit ikväll, och det tycker jag om! Vi käkade köttfärssåss a.la Becca (svingod) och halvtittade på typ 100 Scrubsavsnitt!

Imorgon blir det en lugn dag, och sen på tisdag så ska jag in till Linköping för att träffas med min Malin! Det blir alldeles för länge att vänta tills skolan börjar igen så vi måste leka lite känner vi!
Nehe .. som sagt, imorgon har jag inget att göra så då är det bara att ringa! Iofs måste jag tentaplugga, men det kan jag ju skjuta på. (Eller egentligen inte, jag borde verkligen göra den nu. SKÄRPNING BECCA!)

Nehe. Om man skulle ta och gosa ner sig nu med lite fin musik i bakgrunden. Japp. Godnatt!

:*

LYCKA I VARDAGEN



hahah såna här grejer är ju lycka i vardagen! hon svarade på frågorna;
1. Vad är dina favoriter på julbordet?
2. Väljer du bort fet mat?
Svar nummer 2 är ju klockrent! Sån ska jag också vara när jag är 57 och livsnjutare!

I WAS THERE WHEN YOU SAID FOREVER AND ALWAYS

Gårdagen blev en rolig kväll till slut ändå! Det var riktigt struligt innan vi kom iväg till Linköping och jag var sjukt sur där en stund, men när Malin ringde så löste allting sig ändå! Och det var himla kul hos Malin och Nicke, massa nytt folk och alla var himla trevliga! Vid tolvslaget kramades vi och tittade på fyrverkerierna, sen tog vi tåget hem! Väl i Tranås hittade vi kreti och pleti och snackade lite här och där, käkade lite pommes på City Grillen och larvade lite.. Sen hittade jag Pierre som skulle sova på min soffa tillsammans med 3 andra grabbs och vi började traska hemåt! Gick och sjöng Vamos ala playa och andra sommarlåtar för att försöka förtränga kylan.. Hemma hittade vi Erik, Sebban och Oskar som satt och efterfestade lite.. Det var en ganska händelselös nyårsafton, men trevlig och rolig! Sen sov jag ju bredvid min favorit och då kan man ju inte vara annat än nöjd :)


Nu tittar jag på Barnen i Bullerbyn och dricker kaffe! Funderar på att gå ut och gå för att få bort huvudvärken lite, den sitter som ett smäck trots huvudvärkstablett och kaffe! Kanske ska våldgästa Sandra lite, hon gillar när jag sover i hennes soffa! Hon har ju ny TV nu med så den måste jag ju faktiskt kika på! Höhö... men först ska jag kika klart på Bullerbybarnen och kanske sova lite till!

:*

RSS 2.0