GO GET YOUR SHOVEL, WE'LL DIG YOU A DEEP HOLE

Åhhhhhh idag har allt gått fel, är helt stört irriterad! Egentligen bara småsaker, men när man vaknar på fel sida så blir allt smått skitstort! Toppen kom när jag skulle locka håret och märkte att alla mina hårspray var slut! Då kände jag nästan för att slå sönder något! Så nu ska jag snart gå till Ninni och spraya håret för jag är tydligen  utslängd från min lägenhet ikväll! Men jag är inte klaaaar för jag är ju för fasen inte nöjd med mig själv idag! Såna dagar är INTE OKEJ. Åh jag är irriterad, yes. Hungrig som en jävla varg också, har bara käkat frulle idag, så måste nog våldta Ninnis kylskåp lite när jag kommer dit!

Nej, nu ska jag vända humöret med lite Paramore-Brick by boring brick (för 1800-ende gången idag), dricka en öl och ha en jävligt kul kväll.

Gott nytt år på er alla snoppar.

:*

I'M LEAVING ON A JETPLANE, DON'T KNOW WHEN I'LL BE BACK AGAIN

Är det bara jag som är jätteotaggad för nyår? (Förlåt Malin, men jag taggar nog till snart!) Jag är inte sugen för fem öre! Men det kommer väl säkert sen när jag börjar fixa mig och sånt! Hoppas jag. Nu känner jag bara att det är en massa jag måste fixa, måste städa lite här hemma så att gänget som lånar min lägenhet slipper bada i barr från julgranen hela kvällen! Måste ut och gå en sväng också, känner mig som en heffaklump efter pizzan jag och Lydia klämde i oss igår också! Och så är det lite småsaker som ska fixas med! Sen åker jag och Ninni mot Linköping för att festa till det, och det kommer säkert bli skitkul, måste bara få upp humöret lite!

:*

BABY SAVE UP ALL YOUR TEARS 'CAUSE YOU'LL BE CRYING OVER ME




Snart så kommer tre godingar hit! Vi ska fika och snacka lite skit och bara umgås! Sen så ska jag och Lydia ha en mysdag bara vi två! Under tiden jag väntar ska jag nog spela lite the sims 2 och strunta i att jag måste diska för det är skittråkigt!

:*

IT SHOULD HAVE ME AND YOU. IT COULD HAVE BEEN YOU AND ME

Nu ska jag äntligen uppdatera här lite! Har inte skrivit på säkert två veckor ju, så vet inte riktigt vad jag ska börja med.. Vi hade julmiddag den 18/12! Jag och Lydia rullade köttbullar och kokade ägg och tog en himla massa kort på oss själva! Because thats what we do best!



Har vart hemma i Aneby och firat jul med min familj.. och det var ju trevligt som alltid. Fick lite paket av tomten såklart för jag har vart så snäller i år!




Andreas, Christian, Jag, Carolina, Marcus, Tomten och Astrid. Världens största och bästa syskonskara :)

Sen firade vi ju in juldagen också, i mitt place här på Götgatan! Med Ömopojkar och Anebytjejer! Det var roligt, äntligen så hörde vi musiken under en fest också, det har vart lite dåligt med det på mina fester eftersom mitt ljud i datorn inte är såååå himla bra. Nu hade jag lite extrahögtalare iallafall! Bilderna däriftån ligger på Eriks facebook, dom är så stora så orkar inte lägga in dem här!

Jaa.. Helgen spenderade jag sovandes (lördagen iallafall) för det var ju bakis-dagen efter juldagen. Erik och jag käkade thaimat, sov i soffan och var allmänt slöa! Söndagen blev lugn, var hos Sandra och tittade på film och tittade på när hon städade! Alltid lika kul att se andra människor arbeta! haha.. Sen gick vi till Emanuel och hans barn för att han lagade till lite älg åt oss, men jag hann visst åka iväg innan maten var klar! Erik och Oskar kom i monstertrucken för att vi skulle åka till Millan och hänga lite! Där åt vi lite, tittade på film och hockey och bara mös! I går åkte vi till Linköping, jag och grabbarna greeews! Dom shoppade upp alla reastånden, medans jag fick hålla i pengarna! Men det kändes lika bra det! Jag hatar mellandagsrea för hela Sveriges befolkning kryper ju upp från under sina stenar för att shoppa! Jag får lite panikkänslor av trängsel. Men vi hade kul iallafall, speciellt åt Erik som frös om sina fötter! Andras olycka är roligt. Höhö. Sen åkte vi hem och jag tittade på tv med Inga och Erik tränade.
Idag så har jag fikat med Ninni! Vi har inte setts på år och dar, så det var trevligt, sen kom grabbarna och gjorde oss sällskap. Sen sprang vi förbi Willys och köpte mjölk och nu sitter jag här!

Nu har jag bloggat om vad som hänt under 2 veckor så nu räcker det! Haha! Nu ska jag duscha!

PUSS




ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU



Jag är såå stolt över min lillasyster! Hon gjorde något jag är alldeles för scenrädd för att göra, hon ställde sig ensam på scen och sjöng solo! THATS MY GIRL! Tydligen var hon svinbra, vilket jag inte tvivlar alls på för hon sjunger grymt! Jag är lite ledsen för att jag missade det, men jag får säga åt henne att sjunga för mig när jag kommer hem! Snygg var (är) hon också! Min snutteplutta :) ♥

Nu ska jag snart iväg jobba hela natten!

PUSS

DET HAR TIDVIS GÅTT BRA, TIDVIS HAR SKAKANDET LAGT SIG



Uppdaterar lite här på begäran! Det har hänt lite sen sist, i lördags åkte vi till Örebro för att gå på Lasses konsert. Jag bullade på mig tjockaste halsduken för att kunna stå i kö i kylan utan att bli sjuk igen!





Johan Persson, Anna Stadling och Lars Winnerbäck. Vi fick förövrigt träffa Lasse innan konserten och säga några ord, få en autograf och ta ett kort. Det kortet ska jag rama in när Lydia skickat det till mig. Jag var lite starstruck när han stod 50 cm framför mig och pratade med oss måste jag erkänna..




Och idag var det tillbaka till skolan! Vi hade en jättetråkig föreläsning så jag och Lisa satt mest och målade lite. Vi somnade nästan och så var vi jättehungriga också. Inte okej.

Nu är det iallafall bara 4 dagar kvar tills jag får jullov! Är ledig på torsdag också så det är ju bara 3 skoldagar. SÅ JÄKLA SKÖNT! Fy vad jag ska ha ett skönt jullov minsann. Sova och inte tänka alls! Men jag känner ju att jag kommer sakna linkanfolket massor!
Jaaa och nu sitter jag och väntar på att Sandra troligtvis ska komma hit och hänga med mig.. och nu orkar jag inte skriva mer, hörs kanske sen, eller nått.

:*

ANOTHER HEART CALLS

Sms-konversation mellan mig och Sandra nu på eftermiddagen;

Sandra skickar:
Jag hatar töntar som ställer sig framför mig och börjar puttas. Idiot snorungar!

Jag svarar:
Fan putta tillbaks och ner med  dom på spåret! Visa vart skåpet ska stå!

Sandras svar:
Jaa jag stirrade på dom. Argt.


Jag vet inte riktigt om det har samma effekt på bråkiga ungar att antingen putta ner dom på spåret eller att ge dom en arg blick? Iallafall så har vi ju konstaterat att jag är mer hårdhänt i uppfostrandet av dagens ungdomar.



Sitter förövrigt hemma hos Mamma. Kände mig en aning piggare ifrån sjukan igårkväll och imorse, men nu känns det kasst igen. Måste dock åka till skolan imorgon även om jag så skulle ligga på min dödsbädd, för imorgon har jag en examinerande redovisning. Och innan dess måste jag skriva en reflektionsuppgift som ska skickas in till världens sämsta tutor. Och så har jag lovat att kika på lillasysters lucia-tåg nu om en timma. Gosh. Jag undrar då hur detta kommer gå

JAG TROR ATT JAG ÄR MERA KÄR I KÄRLEKEN I SIG ÄN I DIG, FÖRLÅT



Idag hade vi en kort men tidig dag i skolan. Vi började 8.15 och slutade 10.00, och sen satt våran grupp kvar i Key en stund och responsade lite! Fast jag, Lisa och Havana lekte med kamerorna istället!
Nu är jag hemma, jag är svinhungrig så jag slängde igång lite matlagning! Ska orka plugga hela eftermiddagen så då är det bäst att ladda upp med en ordentlig middag!

JUST TELL YOURSELF; YOU CAN DO IT

Sådär! Min vita helg gick i stöpet, sitter här med ett glas vin och väntar på att Lydia och Millan ska komma och plocka upp mig! Vi ska till Rickard och Kalles muckfest! Nu har dom lumpat i 10 månader (tror jag det var va?), och muckade igår så det firar dom med fest! Jag tänkte ju faktiskt komma dit och vara nykter, eftersom jag bestämt mig för en vit helg, och för att Lydia och Millan ska vara nyktra ikväll.. men jag blev sugen på vin och en liten fylla så jag kör väl all-in ikväll då! Ikväll är det lite rock-chic-outfit och svartsotade ögon som gäller!
Var hemma imorse och hämtade mina cheap monday jeans min syster fick ärva av mig för ett halvår sen för att dom var för små.. idag märkte jag att dom är för stora! Det har dom aldrig varit, redan när jag köpte dom kände jag att jag behövde gå ner ett antal kilo för att dom skulle sitta bekvämt men det gjorde jag aldrig! Men nu så är dom sagt för stora i midjan! Känns lite knasigt, det märks på kläderna att jag har gått ner flera kilo men det är ju inte så att jag ser det när jag tittar i spegeln.. men men, whatever! Skönt var det iallafall!

Nu tror jag Lydia och Millan kommer, hör bildörrar slå igen nere på gatan! Så kan ju hoppas det är dom så jag kan festa till det och inte sitta här och glutta! JAA nu smällde de i porten.. wi det är dom!







IF I WEAR A MASK I CAN FOOL THE WORLD, BUT I CAN NOT FOOL MY HEART

De blev tyvärr inget Aneby ikväll .. mamma kunde inte skjutsa hem mig ikväll eftersom hon skulle upp så tidigt imorgon, så jag fick stanna hemma. Jag kunde ju inte sova hemma heller eftersom jag har så mycket att fixa imorgon på morgonen innan jag åker till skolan! Vi har ju julmiddag imorgon efter skolan! Sitter och går igenom med Sandra vad vi ska ha med oss så vi inte glömmer något! 

Var nyss och skulle panikhandla toapapper, känns alltid lika bra när man handlar toapapper, typ som att man verkligen verkligen verkligen måste på toa men kommer på att man inte har nått papper så man springer och köper i panik. Haha. Så jag var tvungen att slänga med en liten godispåse också, men det är väl ännu värre när man tänker efter.. som att kassörskan tänker "jaha, här har vi en toanödiig godissugen tjej" höhö. Men jag hade faktiskt en rulle kvar, men känns alltid lite bättre att va förberedd liksom ..

Nä, nu ska jag sova! Har två långa dagar framför mig, Linköping hela morgondagen och hela fredagen, för på fredag har vi ju fadder-tack-fest ju! Sen får vi se om de råkar bli fest på lördag med eller om det blir en välbehövd lugn kväll ....


:*

REMEMBER TIMES WHEN YOU PUT ME ON YOUR SHOULDERS. HOW I WISH IT WAS FOREVER YOU WOULD HOLD US.



På torsdag ska vi ha julmiddag/finsittning i skolan, och klädkoden är juligt/kavaj.. så jag tänkte köra på min London-klänning jag köpte till förra årets jul men som aldrig användes tyvärr! För fin är den tycker jag! Den är väl lite julig?

Ikväll har jag varit hos Sandra som vanligt, vi drack kaffe (som vanligt) och skrattade åt en massa helt störda låtar vi hittade på spotify! Sen skulle jag gå hem, och hemvägen som annars brukar ta 15 minuter att gå tog bara 8 minuter idag! Helt stört snabbt gick jag, en blandning av kylan och att det var lite läskiga människor ute, speciellt utanför Boheme.. där sprang jag nästan förbi, så snabbt gick jag!
Nu ska jag nog sova lite, har en sjuk huvudvärk som kom från ingenstans, den vill jag sova bort! Imorgon ska jag plugga, sen ska jag hem till mina älsklingar i Aneby och baka pepparkakor! Mysigt!


Jag funderar på att önska mig en kamera i julklapp. Jag saknar att ta "riktiga" kort på allt onödigt som händer!

Nej, nu ska jag sova! Puss

:*

I DONT WANNA MAKE THE SAME MISTAKES I DID, I DON'T WANT TO FALL BACK ON MY FACE AGAIN

Mitt pluggande går bajs, jag vill inte skriva tre texter! Det ska vara en argumenterande, en instruerande och en skönlitterär. Det går ju verkligen skitbra när jag inte har någon fantasi överhuvudtaget idag! Huvudet är verkligen helt jäkla tomt.. Har vart ute i kylan för att försöka rensa lite och få inspiration men det gick inte alls! Blää. Idag är verkligen inte en pluggdag! Men jag ska verkligen försöka få lite skrivet ändå!
Sen mår jag så äckligt illa också, åt en kycklingwrap förut, och nu bara vänder det sig i magen på mig.. den vill bara upp igen.

Jag vill inte sova ensam inatt. Jag hatar det.

JUST PULL THE TRIGGER



Nu ligger jag här och ska plugga för fulla muggar. Det har redan slunkit ner två koppar kafffe och snart häller jag väl i mig den tredje! Lyssnar totalt sönder Rihanna - Russian Roulette också. Stört bra låt, grym text. Stört helt enkelt.


Half a chance, is this the thanks I get

RSS 2.0