YOU MAKE THE HAIRS ON THE BACK OF MY NECK STAND UP



Midsommar 2010 firades först i Viken med att åka skrinda, grilla, binda midsommarkransar och spela brännboll. Kvällen på klipporna vid Assjön med ännu mer grillning och mys. Lugnt och mysigt. Och bästa midsommarvädret på länge!

Puss :*

YOU ARE MY SUNSHINE, MY ONLY SUNSHINE.

En vacker dag tänker jag skaffa mig en kamera så att jag kan ta kort igen, för de senaste dagarna har varit fyllda av stunder som jag egentligen ville haft kort på.
Igår åkte jag och Erik ut till Hätte och solade, jag tog mitt första (!!) dopp för i år! Erik filmade nog det, eller iallafall min röv när jag går ner till vattnet ;) SVINKALLT kan jag säga att det var, Sommen är ju inte den varmaste sjön direkt. Sen käkade vi lunch på Gotteriet, åt glass och gled runt lite. Sen på kvällen blev det potatissallad och revben ner i magen för att sen halvt somna i soffan framför fotbolls-VM.
Idag låg vi i sängen alldeles för länge och bara mös. Sen blev det en vända på stan för att köpa dricka till midsommaraftonen och lite annat smått att fylla kylskåpet med.

Nu kommer snart min bästis hit, vi ska nog ut och traska lite i solen. Bara va :)

Puss :*

BABY WE WERE MADE OF GOLD



Jag och min Ludd har legat i Hätte hela dagen och stekt idag. Så grymt skönt! Har spelat hur många omgångar Yatzy som helst, vi tröttnar aldrig! Sen kom Lina och bjöd på baguetter med kycklingfyllning. Älskar dagar utan krav.
Det var nog bara det jag ville säga, Lydia har alla roliga bilder från idag på sin kamera så ni får nöja er med en på mig och en massa himmel. Höhö.

Puss

I HOPE YOU FIND IT, WHATEVER IT IS OUT THERE THAT YOU WERE MISSING HERE.

Kom och tänka på ett gammalt kort idag. Från den tiden när min pappa fortfarande var en pappa. Jag tror det är ifrån när lillebror fyller år och får en radiostyrd bil av pappa, något som vi tjatat om hur länge som helst.. Kortet är på mig, lillebror och pappa. Vi sitter i sängen och Andreas har precis öppnat paketet, Andreas är helt fascinerad av bilen, jag skrattar som världens lyckligaste unge och pappa ser på oss och man ser hur glad han är över att se oss så lyckliga.

Vad fan hände egentligen? Vart fan tog den pappan vägen? Och vem är han som endast öppnar munnen för att hälla i sig sprit och säga så elaka saker att världen fryser lite till is.

Vet inte ens om jag borde publicera det här. Men just nu orkar jag inte bry mig. Det avslöjar ju ändå inte ens hälften av hur dåligt det är.

DET KALLAS TVIVEL, DET DÄR SOM STÖR, JA DET KALLAS FÖR EN KLUMP I MAGEN OCH ETT KONSTIGT HUMÖR



I COULD USE A DREAM OR A GENIE OR A WISH TO GO BACK TO A PLACE MUCH SIMPLER THAN THIS

Can we pretend that airplanes
in the night sky
are like shooting stars?
I could really use a wish right now
.

LET'S DANCE, BUT TELL NO ONE ABOUT TONIGHT

Idag har jag upptäckt hur sjukt mycket underkläder jag faktiskt har. (Varsågod för infon). Så går det när man är en fina-underkläders-shopoholic och köper typ 4-6 par nya trosor i månaden. Jag har alltså tvättat lite ikväll, det är alltså därför jag gjort den här häpnadsväckande upptäckten!

Annars så har jag hängt med Bax idag, vi tog en skagenbaguette på Gotteriet, gick en sväng på stan, jag köpte ny bodylotion och nya nagellack.. Solen har stekt på så skönt idag så vi höll oss utomhus så mycket vi kunde innan hon drog sig hemåt igen!

Igår hade vi världens mysigaste kväll ute hos Hannah! Hon, jag, Emma och Ida bunkrade upp ordentligt med chips, popcorn, ringar, kaffe och chokladpudding... och tittade på Dear John! SÅ HIMLA FIN FILM. Grät en ordentlig skvätta.

(Märker ni att jag försöööker få igång bloggandet igen? Men på nått sätt känns det töntigt.. haha. Jag har ändå bloggat från och till i säkert 5-6 år.. kul att det börjar kännas lame nu ;p)

Puss.

I WAS MADE TO BELIEVE THAT OUR LOVE WOULD GROW OLD

Idag vaknade jag hos Lydia.

Åt frukost med Lovisa.

Åt lunch med mamma.

Köpte en ny tröja.

Drack kaffe med Erik.

Nu ska jag snart leka med Hannah.

Puss :*


SOMEWHERE IN YOUR MIND YOU SEE, A GIRL I'LL NEVER BE



Det är så SJUKT fint väder så man vill inte vara inomhus alls nu! Det har vart så fruktansvärt mycket tid i skolan den här veckan så jag har missat massa tid i solen, så nu när jag äntligen tagit helg håller jag mig ute! Nu ska jag möta mormor&morfar om ungefär en timma för att åka till Aneby! Vi ska titta på cabarén ikväll och få gåshud när lillasyster sjunger!

I onsdags firade vi älskade Lisa som fyllde 21! Det kommer snart ett bildregn därifrån, vi hade en riktigt mysig kväll med tårta och cider i kvällssolen på en filt i Ryd!

Puss

SHE LIFTS HER SKIRT UP TO HER KNEES, WALKS THROUGH THE GARDEN ROWS WITH HER BARE FEET, LAUGHING.



Nu är vi inne i slutspurten i skolan! Ska skriva grupparbete, det sista för terminen! 20 sidor ska vi pränta ihop, men det ska nog gå vägen! Vill verkligen ta sommarlov nu, men det är några dagar kvar.. den 10/6 närmare bestämt!
Nu ska jag strax ge mig ut och promenera lite, bränna lite kött!

Puss :*

RSS 2.0