You're like a drug to me. Like my own personal brand of heroine.



Igår såg jag Twilight. Och jag har liksom inte velat se den, med tanke på att alla som sett den har blivit helt besatta av filmen, böckerna .. och Robert Pattinson som spelar Edward Cullen. Och jag har retat mina kompisar grymt mycket för att dom tjatat om hur sjukt bra filmen är. Jag ville alltså inte se filmen för jag ville inte bli helt besatt av denna Edward. Men igår såg jag den. Gud. Jag förstår varför det är sån sjuk hysteri runt filmen. Redan i första scenen hade jag fallit för Edward Cullen, leendet, ögonen. Hela paketet. Sen var jag nog extra känslig igår med, grät i varenda kärleksscen tror jag. Och var tvungen att hålla Lydia i handen för att jag blev så kär.
Iaf. Kan iaf konstatera och erkänna att även jag har fallit för Edward Cullen, och vill att han ska vara min pojkvän. Typ. Det är pinsamt, men satan. Han är snygg.

.. haha och på tal om snygg. Innan bion, gick jag och Lovisa på stan. Och A6. Och jag skulle köpa lite böcker inne på Bokia. Där en av dom snyggaste människorna jag vet jobbar. Han hade kunnat ta hur mkt betalt som helst för böckerna, för jag tittade bara på honom. Hahah. Hett tips, kika in på Bokia på A6, och glo efter en mörkhårig kille med massa armband. De ni, där har ni nått ;)

Nog om det. Ville bara få ut det så jag kan gå vidare. Lägga mig i sängen en stund till innan jag fixar mig för kvällen

Försöker få tag på Bruno med, men jag tror att han vägrar svara. Jävla stil.

whatever words I say, I will always love you

Har haft fullt upp idag. Var ute hos mormor och morfar i Sund. Där hittade jag min morbror, moster och mitt blonda yrväder till kusin, Norea. Det är inga jag träffar varje dag, så det var himla kul. Käkade god lax, och fikade så jag kände att nu kommer jag fasen rulla fram sen. Men det var trevligt. Dock betydde ju visiten där att jag blev försenad till myset hos Emilia :) Så jag missade fikan, men det var väl kanske lika bra .. höhö. Kom iaf till Millan framåt sju, där hittade jag Lydia, Alma, Lovisa, Lina, Abbi och Anna! Och Emilia då såklart. Så mysigt att ha alla Aneby-tjejerna samlade, det blir så sällan nuförtiden. Vi tryckte ihop oss i soffan och tjötade i flera timmar. Det var så mysigt. En riktigt bra kväll blev det!
Sen fick jag ju min julklapp/nyårspresent av bästis sen .. nyårsklänningen jag letat efter som en galning! Åh.! Hon är bäst. Men nu har jag iaf två klänningar att välja mellan till nyåret, antingen en lila halterneck, eller en svart tajt med volang. Gillar ju båda. Åh. Ska köpa skor imorgon så får se vilken klänning dom passar bäst till helt enkelt!

Ska äntligen se Twilight imorgon tydligen. Alla hyllar ju denna film, och grabben i filmen så nu får det väl vara dags för mig med att se den. Nu får den fasen i mig vara så bra som alla säger alltså! ;)

Måste sova nu. Klockan är 00.46, och jag ska upp typ 07.30 imorgon. Good Luck Rebecca säger jag ju, för jag känner ju mig. Det kommer bli intressant.



puss

No need to wondering whats been on my mind, it's you, it's you, it's you

Jag vet inte varför jag jämt blir helt död när jag har festat? Igår var jag helt sjukt bakfull, och i vanlig ordning åkte jag ut till Emilia på bakismys. Numera till Eddie och Emilia, för nu är dom sambos, i världens mysigaste hus. Det var iaf välbehövligt, fika och sen mys framför "What happens in Vegas". Himla bra film, vi skrattade alla tre, och dom sa även bra saker i den filmen.  Iaf, idag är jag fan bakis också. Steg upp typ nyss, för en halvtimma sen kanske? Och det hade jag inte gjort om jag inte skulle jobba ikväll, för det gör jag. 16.30 - 22.00. Om jag hade vart ledig skulle jag inte rört mig ur fläcken, skulle legat som en död i sängen, har seriöst ingen ork.

Idag är det 6 år sedan min farbror dog också.  Så jag ska sätta ljus på hans grav innan jobbet med.
Usch. Jag hatar döden, jag är livrädd för den. och för kyrkogårdar.
Fast idag är jag nog rädd för det mesta, troligtvis därför jag vill ligga i sängen hela dagen. Men det går ju inte.
Nu måste jag snabbduscha och klä på mig innan jobbet.

puss


this is a bump in the road

usch. Idag mår man verkligen inte hallontårta alltså. Hade sämsta fyllan på länge igår, spydde som en kalv vid 21 typ .. låg väl och spydde tills det var dags att åka till StrandZ, då skakade jag av mig fyllan och sen var väl det mesta okej när jag kom tt StrandZ. Tills huvudvärken kom. Hooly crap, tänk er världens mest hemska bakishuvudvärk. Den hade jag igår när jag fortfarande var full. Usch. Ingen bra festkväll alls om jag ska sammanfatta mig kort. Mamma kom och hämtade oss, mig och mina kompisar och min bror med kompis. Rätt fullt i bilen iaf. Har nog aldrig varit så skönt att lägga sig i sängen. Och idag är det sängläge som gäller. Baksmällor my ass. Sitter bara här för att jag skulle gå in på min internetbank,men så hittar jag inte den jävla dosan, så då kan man ju börja undra vad fan jag har gjort för att allt ska gå fel? Vill ju bara snabbt fylla på min mobil, sen kan skiten försvinna igen. Åh.

lyssnar sönder Erik Hassle förresten. bara så ni vet. jag gillar han

.. and nothing else matters

Nu var det kväller igen. 23.23 var klockan nu när jag tittade, någon tänker på mig. Woho. Lite mer än en halvtimme tills det är julafton då kan vi konstatera :) Det har vart full rulle för mig idag. Körde sista touchen på städningen imorse, dammsöget tog jag på mig och virvlade runt. Sen kom Lovisa och sen kom Bax och sen åkte vi till Jönköping :) Där vi shoppade, eller jag iaf .. En nyårsklänning jag inte alls är säker på .. alla sa att den var dunderfin, och jag älskar färgen .. men jag måste sy in den lite, eftersom det ALDRIG ska finnas klänningar i XS åt mig. Och sen vill jag sy upp kjolen lite. Den kändes för lång. Liksom strax över knäna-lång, och det är en tantlängd. Inte en 19-årig-tjej-som-vill-fira-nyår-längd. Men kan ju lämna tillbaks den på fredag om jag ångrar mig nått förskräckligt och vill ha en annan! Ska ändå in och köpa nyårsskor på fredag. Eller nått. Stilettklackar ska jag ha. Sassy! Hm. Vad köpte jag mer? Svarta stövlar, smink, lösögonfransar (nyår, sassy!)  sista julklapparna! Och lite sånt I guess :)

Nu ikväll har jag varvat ner. Skrikit lite, målat naglarna och spelat yatzy med mamma och söster. Jag vann. Stoort. Nästan 100 poäng mer än mamma som kom 2a ! hejja miiig. Tjo

Lyssnar på Erik Hassle- Nothing else matters. Han är bra. Inte mycket att se på, men bra är han iaf. Det är ju hans version av Metallicas låt alltså. Men jag gillar Erik's röst. Bra kille.

puss

Here's the season to be jolly .. falala lalala

Dan före dopparedagen. Världens fulaste uttryck, har aldrig förstått varför folk envisas med att räkna ner på det sättet. Dopparedagen. För att man kör dopp i grytan? Jag vet inte varför, men stör mig på det uttrycket.

Ska åka till staden jkpg med baxichulo och lovisa idag, lycka till till oss säger jag då.
Har ingen ork att skriva nått, letar fortfarande julstämning ...




.. you are still the one who makes my heart rate ,..

Det är så svårt att vara riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera



Hade en bra dag i Gbg igår, med Lydia, Alma och Abbi. Mycket mysig dag, även om jag och Alma var svintrötta första halvan av dagen .. ville bara sitta ner hela tiden. Men vi gick och kikade ändå :) Sen kom vi igång vi med, och tillslut åkte vi till Liseberg, myste på julmarknaden och åkte lite karuseller. Haha, någon liten båttur där man kunde kolla på kaniner, för småbarn, men vi var som barn igår, skrattade genom hela resan och underhöll alla med skönsång av alla världens julsånger. Sen åkte vi jukebox, jag och lydia åkte i gula blixten. Haha, hade glömt hur kul den är, skrattade så jag grät, och hela åkturen slutade med att Lydi smällde till mig på näsan, kommer inte ihåg hur hon lyckades, men armarna flög ju rätt mycket :P Lyckad dag, med 3 finfina tjejer.

Sämre idag, när jag skulle börja jobba 08.00. Vaknade 07.45. KÄMPIGT. Skrek till mamma att hon var tvungen att köra mig, sen såg jag nog fan ut som sju svåra år på jobbet. Men jag bjuder på den, man kan inte se ut som en Zupaztaaar jämt .

I'm sorry for whatever I did to make you leave, 'cause last night they had to carry me home

det suger att bli besviken. ville nog bara säga det.

people always leave
... and they always let you down

tjuvlyssnat

En pojke ~10 ska precis få sitt hår klippt.
Frisörskan: Hur vill du ha det?
Pojken funderar en lång stund.
Pojken: Ja, inte som Roger Pontare i alla fall!




HAHAH,. måste ju vara klockrenaste killen. Precis min humor, HAHA. Dethär gjorde min dag.

It's getting darker and I know this time wasn't meant for us , so won't you please please please come back to me

Nehepp. Det blev inget jobb för mig idag. C, en av sjuksköterskorna ringde mig 06.36 (när jag faktiskt precis hade börjat gå till jobbet, så jag var ju på gång alltså) och sa att farbrorn gått bort inatt. Men hon frågade om jag ville vaka hos en annan farbror som bor hemma fortfarande, men som ligger i slutet.. och det kunde jag ju göra, jag var ju ändå vaken, pigg och inställd på att jobba. Så jag gick dit, möttes med C, och så pratade vi lite med hans anhöriga, frun och sonen. Jättegulliga båda två, men särskilt frun ville väl helst sitta hos honom själv, och eftersom släktingar, hemtjänst och sjuksköterskan ändå skulle komma dit så kände hon att hag behövde inte vara där. Så nu sitter jag här, pigg som en mört efter kaffet jag hällde i mig i morse.
Hinner ju med en massa annat idag då iaf, massa tid att slå ijhäl, då klockan bara är 7.50. Funderar på att se på Ronja Rövardotter, var skitlänge sen ju .. haha, är lite rädd för den filmen, vildvittrorna är hur läskiga som helst. Och Mattis också. Och alla hans rövarvänner. Och Borka. Huue, jag ska nog inviga dagen med lite Ronja Rövardotter, bli lite rädd. haha!

puss


(är jätteförkyld fortfarande, pity me. )

I'm moving in reverse under your mighty curse, I hate myself for loving you. I turn my head away, but my heart will remain 'till the day I learn you're No Good for me

Usch, har dragit på mig världens förkylning nu .. Inte kul på några nivåer, usch! Men jag hoppas att det går över snabbt, har en lång och kämpig helg framför mig! Imorgon ska jag jobba 7-16. Ska sitta vak, det är ju lite läskigt alltså .. jag sitter hos en farbror som ligger för döden alltså, stackarn .. en av mina gamla favoritgubbar som bodde hos oss på rehab i somras, sen dess har det bara gått utför.. Ska bli lite hemskt att sitta hos honom och se han så dålig som han tydligen är nu. Ja. Sen på kvällen ska jag träffa Lydia en liten stund innan hon lämnar mig för sin pojkvän, sen blir det en myskväll med Lovisa som ÄNTLIGEN är hemma ifrån Skåne! Mys! Sen på lördag åker jag till Gbg, 7.35 ifrån Jönköping, så det blir ju en ruskigt tidig morgon där med. Men kommer bli en kalasdag tillsammans med Lydia, Alma och Abbi tror jag! Sen iaf, på söndag är det jobb igen, 8-16 ..  Kämpigt efter Gbg-dagen, men det fixar jag hoppas jag! Bara förkylningen inte blir värre, för man blir ju inte direkt piggare av en förkylning om man säger så.. Men jag ska köra hårt, har ju faktiskt vart ledig några dagar nu!

Men det är väl dags att tänka vidare på refrängen nu, tidig morgon imorgon. Sov gott bebisar.

puss

Light me up, put me on top, lets falalala lalala





Waa. Vill ha juldagen och nyår NU. Och en såndär jäkla kanonfylla som ni ser på bilden ovan. Lika härlig, men jag vill nog komma ihåg mer än vad jag gör ifrån den kvällen. Har rejäla minnesluckor fortfarande, men vad jag kommer ihåg hade jag snorigt kul. Lova mig att juldagen och nyår blir lika bra. Okej kompisar? Bra.

I don't know where I'll sleep tonight, You say that you can do without me, Go ahead now try and live without me

Det är helt sjuukt kallt i mitt hus idag. Jag tror att jag snart fryser ijhäl. Förut låg jag nerbäddad i min säng under ett fluffigt täcke, men där kan jag ju inte ligga hela dagen. Så jag satte mig här istället, trotsar kylan liksom. Fattar inte ens varför det är kallt, mitt rum brukar annars ligga på typ 23 grader. Kanske är så att jag är lättfrösen, så nu när det är nere på 20 så fryser jag skitmkt. Har iaf stängt dörren här om min systers rum, så ska försöka fixa fram lite värme här inne iaf.
På tal om kyla, har funderat ända sen jag vaknade på att gå upp till ICA, är godissugen så det är helt sjukt.. men det är ju svinkallt ute, och det är långt till ICA, och jag orkar inte. Egentligen ska jag ju inte ens äta godis. Kanske är det som hindrar mig litegrann också. mitt undermedvetna, höhö.  Jag får se helt enkelt. Lakritsal lockar riktigt mycket, gee mig . Cravings big time.


Kaffe vill jag ha med. Alltså, det får bli ett ICA-besök nu. Give me godis, lite kaffe och ngt bra på tv så överlever jag den 17/12. Stekers.

I can't let you go, I am to atached

Hörm, vad är dagens planer? Jag vet inte riktigt än. Ska ta en lång varm dusch, smörja in mig med bodylotion så jag blir mjuk och len, platta håret. Ungefär så långt har jag kommit i min planering. Har dock bara varit vaken i en timma drygt nu, vaknade när mamma kom hem på sin lunchrast. Då känner man sig faktiskt lite dum, som ligger och gris-sover när hon har jobbat i flera timmar. Men det är ju inte första dagen det händer.  Åh, Sen ska jag ju städa datarummet idag med. Åh.

Har dåligt med inspiration idag känner jag. Snön har smällt bort, hur värdelöst är inte det? Det är 7 dagar kvar till julafton, det är ju nu snön ska komma? Jävla väder.

you make me fly, you get me high, you turn my world to such a better place

Egentligen så sitter jag och tittar på Titanic, som nog alla andra verkar göra också, men behövde en paus kände jag. Den är bra, men jäkligt långdragen egentligen .. Så jag lyssnar på Breathing your love, akustisk version som Johanni tipsade mig om. Kalasers bra version, man blir lite kär måste jag erkänna. Så ska lyssna klart, sen ska jag återgå till tvn tänkte jag.
Är ruskigt sugen på ostbågar, och annat onyttigt. Är pms'en som kommer smygande I guess. Då är jag sugen på onyttigheter så det är helt sjukt. Men vi har nog inte ngt smarrigt alls hemma, glass tror jag är det onyttigaste jag kan hitta.. Får gå lite bärsärkargång i köket tror jag.

nu drar jag igen, får se om vi ses på msn efter Titanic's undergång.

puss


... herregud. spelar ingen roll hur många gånger jag ser Titanic, blir lika förstörd varje gång. Gråter som ett barn. Usch. Men nu är det över, nu ska jag sova snart. Godnatt :)

the world slows down, but my heart beats fast right now, I know this is the parts where the end starts

Synonymer till ordet bökig: besvärlig, obekväm, jobbig, rörig.

Vem fan använder ordet bökig? Förutom min mormor kanske... och så jag då. När jag dammsög tv-rummet igår, och flyttade tv-bänken, fotöljerna osv gick jag och muttrade surt för mig själv att det var väl själva fan att allt ska vara så bökigt.
Är nog född ett millenium försent. Skulle vart född 1889 istället, då ingen skulle tänka på att jag använde ordet bökig. Då skulle jag nog vara den som uppfann ordet istället för den sista i världen som använder det.

.. cause my heart can't make a single beat without you

..  på tal om ingenting så har ju faktiskt Darin växt till sig en hel del. Och Breathing your love är ju vinterns absoluta favorit-party-dänga. Darin har blivit rätt snygg med faktiskt. Han var ju inte mycket att hänga i granen under sin Idol-tid. Sjöng bra gjorde han ju såklart, men tandställningen var inte så mycket för mig. Sen var han rätt tanig med har jag för mig. Nu är han lite mer att se på. Han har ryckt upp sig killen.

Sen gillar jag Idol-medleyt med. Det med några av dom gamla idolerna, som var med i Idol-finalen i fredags. En härlig blandning. Så nu vet ni.

.. maybe next time he'll think before he cheats

Haha, jag sitter och laddar inför nyår. Är så jäkla taggad! Nyår är överskattat, helt klart, men jag hoppas på en riktigt bra nyårsafton i år.. Förfest hos Baxichuloo, fetaste nyårsmiddagen med trerätters. Åh. Sen troligtvis in till Tranås, där det förmodligen blir att stå på torget och skrika in det nya året, som vi gjort några år i rad nu. Tappa bort min bästis i vimlet och spendera hela kvällen med att leta efter henne, och hon gör likadant. Haha, så har vi gjort i 3 år nu, är som en tradition. Pratade med henne nyss, om nyårsklänningar. Är så taggad på att va riktigt nyårsfin, glittrig och glammig :) Fick nässblod mitt under telefonsamtalet med henne med! Blir så jäkla trött, fattar inte varför jag ska få det jämt och ständigt, när hon aldrig haft det? Jobbigt är det iaf. Man kan ju tro att jag har någon jäkla sjukdom.

Jordbävning var det inatt med. Lovisa vaknade imorse av att sängen skakade, och typ allt skakade. Sjukt, jag tänker aldrig på att även vi kan få jordbävningar, man känner sig rätt trygg här uppe i sveariket. Läskigt iaf, men Lovisa, du vet vart man ska ställa sig under jordbävningar va? I dörrhålet eller under ett bord, kom ihåg det ;)

Jag har kommit på en sak om mig själv. Eller jag kom på det för länge sen egentligen, men blev påmind när jag var i kalmar typ. När jag dricker kaffe eller thé, så lämnar jag ALLTID typ en klunk kvar i koppen. Varför? Jag gör det utan att tänka på det, det bara är så att jag kan inte dricka det sista. Spelar ingen roll hur liten koppen är, jag lämnar alltid kvar. Rätt sjukt. Där var nått ni nog inte visste om mig. Men nu vet ni. Jag har nog lite såna omedvetna tvångstankar. Knäpp-Becca som tar över lite ibland.

Lyssnar på party-musik. Laddar inför juldagen och nyår. Synd att det är så långt kvar, jag vill festa nu, nu är jag för fan på topphumör. Är lite halvdan annars, förkyld och jävlig, men humöret är på topp. Och det kommer man långt med!


 Jag har tråkigt.

puss

so let the critics look upon you with a thousand eyes, and let their tongues do their judging and criticize

Nu är strax måndagen den 15/12 avklarad.
Har faktiskt hunnit med en hel del idag. Städning, barnvaktning av sjuk liten syster, matlagning och ett ICA-besök. Träffade en gammal klasskamrat på ICA. 9 år i samma klass gick vi. Lekte flera gånger i veckan under lågstadie-tiden. Ni vet den tiden då alla fortfarande är likadana. Sen kommer man upp i mellanstadiet, och högstadiet. Och växer ifrån varandra. Bildar gäng. Eller vi gjorde iaf. Vi bildade gänget som ingen annan fick vara med i. När vi var 10, 11, 12. Vi var så stora, så coola. Självklart sa vi till lärarna, under alla de oändliga samtalen vi fick ha för att vi frös ut dom andra tjejerna, att dom fick visst vara med oss. Allt dom behövde var att fråga. Fast vi visste ju att dom vågade inte. För vi ville ju faktiskt inte vara med dom. Vi var ju så mycket häftigare. Sen kom högstadietiden. När vi började tjuvröka, stanna ute alldeles för sent på kvällarna, festa och klaga på livet. Dom andra valde inte alls den vägen.
Vem hade jag varit om jag inte valt den vägen jag valde? För jag lärde mig så mycket under mina trots-år. När dom var över hade jag växt en stor bit. Och har fortsatt växa. Jag lärde mig att mamma och pappa sätter gränser för mitt eget bästa. Dom har alltid mitt bästa främst. Det förstod jag inte då. Men främst lärde jag mig nog att älska mig själv. Att jag faktiskt har något som är så obegripligt stort. För att citera en av Kents bästa låtar.
Långt inlägg för att komma fram till dethär. Men det var väl lite för att säga att trots dagar när jag är sur och irriterad på allt, och känner mig helt värdelös, som idag, så vet jag att jag är mycket mer än så. Innerst inne.







Beccichulo säger nog godnatt.

puss

Bring him on home to me.

Sitter här och laddar för min storstädning. Tänkte börja lite smått idag. Men vet inte vart jag ska börja? Här i datarummet och jobba mig bortåt genom hallen, köket, tv-rummet osv? Eller tvärtom? Ska tänka lite till, håller på att bränna en skiva, så jag har en liten stund till att fundera innan det är dags att sätta igång. Köket är ju tråkigast att städa iaf. Just so you know.

Laddar hem typ alla Robin Bengtssons låtar. Min framtida make. Han är nog den enda idol-deltagaren genom tiderna som jag har haft en crush på tror jag. Eller, Erik Segerstedt var jag ju lite svag för också, men Robin alltså. Får jag honom inslagen i rött omslagspapper på julafton blir jag mer än nöjd. ( Får hoppas att tomten läser här helt enkelt. Eller någon som känner Robin och tänker att; Ja, det här är en tjej för Robin Oja) Me would like some Robin. Synd bara att han är ett år yngre än mig .. men ibland får man tänka bort sånt.



mami likes.



Baby save up all your tears, cause you'll be crying over me

Lyssnar på Cher - Save up all your tears idag. Typ 150 gånger i rad. Dels för att den är bra, och dels för att jag inte orkar byta låt. Eller jo, Pernilla Andersson och Dregen - Jag och min far har spelats många gånger med. Av samma anledningar.

Lalalaaa. Vad kan jag mer tipsa om? Min nybäddade säng. Fett fräsh. Ska inte bli dåligt skönt att mösa ner mig i den ska jag tala om för er gamla rävar. Jag är inte ett dugg förvånad över er avundsjuka.
Kom på ett roligt ord nyss. Sköka. Da det till min kompis Mange förut, hon sa att det var det fulaste ordet hon hört. Men jag tycker det lägger sig fint i munnen. Sköka. Haha. Skrattar bara när jag säger det. Det är verkligen fult.
Synonymer till sköka: hora, prostituerad, luder.

"En sköka är ett annat ord för hora eller prostituerad.
Många upprörde sig över att Jesus umgicks med skökor.
De hade svårt att smälta att han,
som var en rabbi, en vis man, en mästare, kunde dela bröd med horor.
Men Jesus valde alltid att stå på de små och utstöttas sida. "

Sedär, nu har ni lärt er något nytt om ordet sköka. Varsågoda, den ger jag er gratis.

I drive all night just to see your face. The way you touch the way you taste. Even if only for a day, I'll come back to you someday

Sedär. Nu är mitt rum helt kliniskt rent. Det tog väl en 4-5 timmar att städa. Jag rensade ut en sån jäkla massa gammla papper och block som jag sparat för att ha att titta tillbaka på. Kände idag att nu ska det slängas. Jag är en sparare, tänker hela tiden att "detta ska sparas, dethär vill jag nog läsa nångång etc" men jag gör ju aldrig det. Blocken ligger liksom bara och samlar en jäkla massa damm. Not so very fresh. Men nu är det rent, dammat, dammsöget, nybäddat, gardinbytt och julpyntat. Så nu är det fresh.
Snart ska jag dricka varm choklad och äta ostmackor. Kind of en liten adventstradition in mi casa. Me gusta. Härlig blandning av språk jag fick till. Me like alot. Höhö.

Resten av kvällen vet jag inte riktigt hur jag ska spendera. Kanske skulle sova tidigt, eftersom jag lovat min mamichulo att städa huset. Dock har jag hela veckan på mig att städa ( jag behöver ju inte göra det själv såklart, men jag gillar att städa när jag är helt ensam, då om dagarna när alla jobbar och är i skolan, och vill liksom göra det på mitt sätt och i min takt, så stör mig ju bara när mina syskon är hemma och ska hjälpa till, så jag väljer faktiskt att städa hela huset själv, och säger åt alla andra att dom inte får hjälpa till, det är bara mamma som får, för vi har samma städteknik. Lång parentes det blev, men jag är lite svamlig idag tror jag) Det är nog allt kaffe jag hällt i mig som gör't.

Kom på att jag inte laddat upp några bilder än. Kan bero på att jag inte har några bilder på denhär datorn, för jag gillar den inte så mycket. Ska sluta tjata nu och dricka min choklad.

Hej

Who's gonna call on Sunday morning? Who's gonna drive you home? I just want one more chance, to put my arms in fragile hands

Sunday morning.

Det blev en lugn helg. Jobbade fredag kväll, och heldag igår. Natten därimellan sov jag typ 4 timmar. Så inte konstigt att jag försov mig i lördags morse, vaknadee 06.57, och börjar 07.30. Och det tar vanligtvis 25 minuter att gå till jobbet. Så enkel matte säger ju att jag hade 8 min på mig att se presentabel ut. Kan även tillägga att jag hade tvättat håret kvällen innan, så jag hade lockigt hår. Vi snackar riktigt lockigt alltså. Gjorde allt i en jäkla fart, hann snabbt fundera på om jag skulle väcka mamma och be henne skjutsa mig istället, för då hade det ju vart lugnt. Men snäll dotter som jag är, så lät jag henne sova, och straffade mig själv med att stressa. Men jag hann. 19 min exakt tog det att gå till jobbet den morgonen. På vägen blev jag ijhälskrämd av ett rådjur, och jag är livrädd för djur som inte är tama. Eller jag är rätt rädd för dom tama också oftast, men lixom rådjur, älgar och sånt där .. jag börjar nästan gråta lite för att jag är rädd för dom. Men nu kom jag iväg lite från ämnet.. blev iaf ijhälskrämd av ett rådjur som stod och tittade på mig när jag gick .. sen tror jag att jag såg ett spöke. Såg liksom min granne på håll tyckte jag, men sen tittade jag ner och sen upp igen, och då var han borta? Och när jag kom närmare tittade jag lite ordentligt efter honom, men han var ingenstans. Då gick jag ännu snabbare och var lite rädd ( det är ju jättemörkt ute på morgonen också faktiskt, och jag är lite mörkrädd ) och iochmed att jag gick snabbt halkade jag till typ 175 gånger. Tur att det inte är så många ute 7.15 en lördagsmorgon.

Lång story om min försovning. Varsågod. Igår kväll lekte jag iaf med Millan. Typ en av mina äldsta vänner. Hon blir sambo i veckan. Jag är så fascinerad av detta. Måste vara värt minst 10 vuxenpoäng. Det är ju ett fett hus dom blir sambo i med också. Skitballt. Och jag är lovad oboy och mackor av Eddie när dom flyttat in. Men jag lär ju vara där typ jämt. Men iaf, Millan och jag åt hemlagad pizza, drack julmust och åt godis, chips och dipp. och skrattade. så jag grät, en rolig kväll hade vi iaf :)

Idag blir det städning av mitt rum hade jag tänk, en rejäl storstädning, kanske en ommöblering också. Snyggt ska det bli.
Kanske ska ta en 3:dje kopp kaffe och sätta igång, då blir jag rejält speedad.

Tack för mig

Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.

Det blev igen anonym blogg. Har fixat och donat med min header nu i en timma, om inte mer. Och designat lite hit och dit, men är fortfarande inte nöjd.. Måste få bort den vita överskriften som förstör min header, och göra länkarna svarta. Lite sånt smått.
Jobbet ringde och väckte mig imorse, 09.07, och sa att det var nog bäst att jag kom och jobbar några timmar ikväll, så mellan 16-21 hänger jag på mitt jobb, och det är rätt mycket just nu. Det är straffet jag tydligen får för att jag har kunnat sitta ner 80 % av arbetstiden nu i snart 3 månader. Men det är ju inte mitt fel att vi har haft så lugnt.. men tydligen ska alla gamla komma in nu, samtidigt, så att det blir alldeles fullt hos oss och vi får fullt upp. Fast jag hade ju ändå inte några planer ikväll, eftersom att jag jobbar imorgon med. 7.30-16.00. Skulle egentligen få börjat vid 8.00, men som sagt, vi har så mycket nu att jag måste komma en halvtimma tidigare, iomed att vi bara är två på helgerna. Men jag klagar inte, jag tjänar massa pengar, och jag trivs ju som en smäck på mitt jobb! Intressant snack om mitt jobb, jag vet.

Ska nog försöka tvätta håret innan jag ska börja, det är ju 2 timmar kvar, lite drygt. Dock måste jag ju gå hela vägen idag, så man kan säga att egentligen är det bara 1½ timma kvar. Eftersom det lär ta en halvtimma att gå idag, snöstorm ute. Typ.  Men det är bara att slänga på sig raggisarna och börja traska. Så kanske ska satsa på att tvätta håret efter jobbet istället. För det tar ett tag. Tvätta, torka, platta, fixa och dona. Hm. Intressant, I know. Har inget att göra, så det blir att skriva ner sånahär värdelösa funderingar här.

Iaf. Fick höra att jag hade en intressant hårfärg idag. Har inte riktigt förstått hur jag ska tolka det.


You can't play on broken strings, you can't feel anything that your heart don't want to feel

Jag har skaffat en ny blogg. Har ännu inte bestämt om den ska vara lite anonym såhär, eller om jag ska slänga in mina bilder, fixa header och sånt. Släppa in.

Jag kan inte heller riktigt säga varför jag skaffade en ny blogg. För skriva av mig kan jag ju likagärna göra i alla mina block, som redan är nerklottrade med ord. Texter. Namn. Men det är något med att skriva offentligt, något jag inte kan sätta fingret på. För på ett sätt skriver jag privat. Ord som egentligen inte är menade för några andra ögon än mina egna. Men jag tror ändå att jag på ett sätt vill få ut orden. Känslor. För man måste nog det. Det går inte att hålla allt för sig själv. Det är säkrast, helt klart. För då kan ingen vrida och vända på mina ord, få dom till något annat än vad de var menade för från början.
Men jag vet inte.
Jag vet inte. Det är de tre orden jag använt alldeles för mycket de senaste dagarna. Jag vet inte. Det får mig att börja undra hur det egentligen står till med mig. När det går så långt att när man får frågan om hur jag mår, och man svarar med ett luddigt jag vet inte. För att jag är inte lycklig. Jag är inte olycklig. Jag är nånstansmittimellan. Jag är en vandrande vet inte.

Tackar nog för mig ikväll. Stänger igen butiken.
Sen märker vi hur det blir med dethär.

RSS 2.0