WHAT DO YOU DO WHEN YOUR WORLD COMES CRASHING IN?

Otaliga opublicerade blogginlägg. En klump i magen. Tårar som bränner bakom ögonen. En känsla av maktlöshet. 5 års ilska skreks en torsdagsnatt mot ett ansikte utan reaktion. En torsdagsnatt som slutade i famnen på en bästavän tills tårarna tagit slut. En blond tjej som har svårt att öppna sig orkade inte hålla huvudet högt. En blond tjej behöver sina älsklingar nu mer än någonsin. Fast ni inte får veta varför.

I WOULDNT HAVE MADE IT THROUGH YESTERDAY, OR A COUPLE OF OTHER DAYS WITHOUT YOU.


HOPE THERE'S SOMEONE WHO WILL SET MY HEART FREE. NICE TO HOLD WHEN I'M TIRED

Jag har faktiskt tagit tag i mitt liv idag litegrann. Var hos min optiker och beställde synundersökning, så imorgon klockan 14.00 ska jag kolla ögonen.. Sen var jag på körskolan, bokade in mig på handledarkurs den 4/5 så att jag ÄNTLIGEN kan försöka ta tag i mitt körkort. Bara mamma kan den dagen med, men vafan, det får hon faktiskt se till att kunna. Det är ju faktiskt mitt körkort det gäller! Så den 4/5 sitter jag där mellan 17-20 och så skriver jag in mig samtidigt.. Så nu jäklar. Nu ska det bli ordning på torpet som man säger!

Hängde lite med Ninzen också, drack kaffe med henne och Hannah och Andreas .. sen tog jag och Ninni oss en promenad, åt en glass och umgicks lite. Nu är jag hemma igen, laddar om för att jobba 16.30-22.00 ikväll. Ska bli skönt att jobba lite och inte bara hänga löst i soffan som jag gör alldeles för ofta these days!



ANOTHER NIGHT GOES BY WITHOUT SLEEPING, 'CAUSE I KNOW I WONT WAKE UP NEXT TO YOU. BABY IT'S YOU.

I'm pleading before you for you to understand how much I adore you. I'll be there until the end. When everything falls down, will you hold my hand?




I wish I was your favorite girl, I wish you thought I was the reason you are in the world. I wish my smile was your favorite kind of smile I wish the way that I dressed was your favourite kind of style.
I wish that without me your heart would break, I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake. I wish that without me you couldn't eat, I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep.



Två av världens finaste låtar. Nu sätter jag mig i solen med iPoden i öronen, en kaffekopp i handen och bara existerar. :)

NÅN HAR SLAGIT UPP ETT HÅL OCH UTANFÖR STÅR ÄNGLARNA PÅ RAD. NÅN HAR SLAGIT UPP ETT HÅL. NU FALLER ALLA STJÄRNOR ÖVER STAN

Nu var det ett förjordans tag sen jag skrev sist! Har inget suuuug att skriva som man tydligen säger. Haha! Men nu är det nog dags. Idag har jag haft en hektisk dag känns det som. Kom hem ifrån Erik vid 16.15, vid 17.00 skulle jag spinna, så det var att möta Lydia, gå hem, byta om och sen gå till gymmet. Sen kollade vi på en lägenhet som mycket möjligt kan bli Lydias nästa lya! Jag gillade den skarpt, så slå till honey! Har ju hängt med Erik för att färga hans hår blondt igen .. efter 5 färgningar på 2 dagar är det gult. Snyggt. Jag har skitdåligt samvete över att det inte är blondt, men det tar ju tid att bli blond från att vara mörkbrun. Tyvärr. Men jag är lika otålig med hans hår som med mitt eget antar jag. Men det blir blondt, inte idag, men snart. Hoppas jag!

Imorgon ska vi grilla. Gott! Jag och Lydia tänkte på en sak, kan vi inte typ vara vid någon sjö och grilla? Vad sägs? Om det är fint väder är det ju bara att dra med sig lite extra kläder inför kvällen, och när mörkret lägger sig över oss åker vi typ hem till någon? Eller? Kunde vi vara hos Oskars päron? Jag vill ha lite directions liksom.




i've grabbed a spoon ...

YOU LOOK A LITTLE BIT UNHAPPY 'BOUT THE WAY THE WORLD IS TURNING. IS THERE ANYTHING I COULD DO TO TAKE YOUR MIND OFF YOUR TROUBLED HEARTED KIND

Dagen blev inte som planerat , men har inte vart något att klaga på ändå. Solade solarium idag igen, fett värt. Sen blev det kaffe på Hannahs altan tillsammans med hennes karl och Lovisa kom en sväng hon med, helt hög på ipren. Helt underbart väder, solen stekte så svetten rann mellan tuttarna .. hööh. Fräsh. Dock gick den i moln sen och då blev det kallt. Men då åkte jag ut till Millan istället för att äta kycklingsallad, fika och dricka kaffe IGEN och se lite hockey hann vi med.. Sen kom mamsen, och då blev det ännu mer kaffe tillsammans med våra mammor. Mysigt.

Nu ska jag lyssna lite på Dregen, sen kan det nog bli sängen. Är trött som en gnu, och ska försöka stiga upp innan 10.00 imorgon .. keep your fingers crossed.

SHE SCREAMS FOR MORE. MORE THAN JUST SOME BLUE EYED METAPHOR




VAR ALLTID HEMMA HOS MIG

I SHOULD BE UP ALL NIGHT WITH YOU

Tänkte hitta en skitgammal bild på mig och Lovisa dagen till ära, för idag ska vi hänga löst hon och jag! Men pallade inte leta sen, så ni får klara er ändå ..  Nu ska jag slänga på mig lite trasor till kläder och dra ut i solskenet, vi ska sola solarium och äta glass och kanske blondera hennes huvud ännu mer. Vi får se vad vi underhåller hos med denna vackra dag. Tar säkert ett och annat kort I guess. We'll see.. PUSS


Note to self:
Köp nässpray.

WE BELONG TOGETHER, FOREVER UNITED HERE SOMEHOW. YOU GOT A PIECE OF ME, AND HONESTLY MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU

Grymt länge sen jag skrev sist . Eller egentligen inte, har nog 4 stycken inlägg som jag inte publicerat, men det var längesen jag skrev något vettigt att publicera och visa för hela världen.. Har vart en del sen sist jag skrev. Men palla skriva det.

SOLEN SKINER JU! så fantasiskt skönt, man vill bara sitta i solen hela dagen och steka och hoppas på att den tar .. solbrännan lyser ju iallafall med sin frånvaro, jag är så blek att jag lätt skulle kunna kunna simma omkring i ett glas mjölk och ingen skulle se mig .. eehm. typ.
Har tillbringat den senaste dagen tillsammans med en av världens bästa människor. Låg och tittade på scrubs innan vi somnade vilket innebar att jag i sömnen gjorde en "high five"  ..  haha. Så jävla trög. Skrattar bara jag tänker på det, vem gör en high five i sömnen? Vi två tydligen. Haha. Kan skratta åt det hela dagen.


Nej. Nu ska jag ut i solskenet igen. På med solbrillorna och fyll era glas med iskall cocacola utan kolsyra sen har ni en utmärkt eftermiddag framför er!



RSS 2.0