WHEN I CAN'T FIND MY WAY HOME ANYMORE, THATS WHEN I LOOK AT YOU



Jag har ingen inspiration att skriva något idag. Det är konstigt, vissa dagar går det att skriva milslånga texter, andra dagar går det inte alls. Jag ska iallafall jobba i helgen, så det blir inget valborgsfirande för min del. Men det gör mig ingenting, det ska bli skönt att jobba igen.

Puss.

OM VI FÖRLORAR VARANDRA I VIMLET, SÅ MINNS ATT JAG STÅR BAKOM DIG.



Det är mycket som belamrar mitt huvud nu. Det blir överbelastning ibland. En olycka kommer sällan ensam, har någon vis person uttryckt någon gång. Det är sjukdomar, brustna hjärtan, krossade livsdrömmar. Fortsätt vara den starka tjej jag känner så klarar du dig genom allt stod det i ett sms jag fick 21.53 igår kväll. Ett telefonsamtal 23.35 fick mig att gråta av skratt som en omväxling. Så lite gör så mycket. Jag dricker baljor av kaffe för att orka med dagarna. Jag sover dåligt, alla tankar slåss om utrymmet inuti mitt huvud och det slutar oftast i huvudvärk. Men det är inte jag som mår dåligt. Jag vet att tiden läker alla sår. Jag har haft tid på mig att bearbeta. Däremot önskar jag att jag skulle kunna ta över all smärta mina kära bär på. Mitt hjärta skär av vetskapen att världens vackraste människor gråter om kvällarna, tar ett glas för mycket eller går vilse för att de inte längre vet vägen hem. För jag vet hur ont de har. Jag vet hur den molande värken i magen känns. De är för bra för att må så. Jag vill bära er genom allt. Men jag kan bara älska er. Mer än allt.

 

Världens finaste sa en gång i augusti att min klänning var fin. Så jag har på mig den idag. Känner mig fin.


I'M YOUR SOLDIER AND WILL BE MARCHING HERE BY YOUR SIDE


I will always be your soldier
I'll be marching by your side
I'll be there for you
I will be strong for you, I will belong to you
Carry you, bleed for you
Run for miles






VAD JAG BRYR MIG OM ÄR ATT HÖRA DIG ANDAS, VETA ATT DU ÄR NÄRA




Slöklädd idag, väntar på att Lydia ska få fingrarna ur och komma hit. Jag ska köpa godis och kolla film hela kvällen. Imorgon börjar praktiken på Junkaremålsskolan och jag är inte taggad för fem öre.

Alldeles för slö idag alltså. Men det får man vara på en söndag :)

VI DRICKER FÖR KÄRLEKENS SKULL



Nya klänningen är på, och jag väntar in tre fina tjejer vid namn Lydia, Alexandra och Emilia som ska komma och förfesta. Senare blir det Parken för att bugga till Barbados och dansa dansa dansa (om klänningen håller sig på plats och inte ramlar ner av all dans, men det hoppas jag den gör) Jag har haft så tråkigt idag, dagarna är alltid så långa när man väntar.. har städat och pratat flera timmar i telefon med både kreti och pleti för att få timmarna att gå.. och ändå låg jag nog i sängen ända till klockan nästan var 12.

Hoppas på en kanontrevlig kväll, nu blir vi fulla för kärlekens skull som Eldkvarn skulle sagt.

Puss :*

NU KÄNNS DET SOM OM HELA VÄRLDEN SJUNGER; HAR DU KOMMIT NÅGONSTANS, HAR DU SUMPAT DIN SISTA CHANS?

Har haft en toppen-heldag tillsammans med Alexballexbax, vi lunchade/fikade, gick på stan och sen avslutade vi med en 25-minuters solning på Bruna Bönan. Jag har köpt en ny klänning, hade världens beslutsångest i provrummet eftersom min storlek fanns bara i den svarta modellen, men jag ville ha den blommiga, som var för stor. Men det slutade med att jag köpte en blommiga ändå.. Det går ju faktiskt att sy in den lite :)

Nu har jag färgat min utväxt också, och har faktiskt inga planer för resten av kvällen alls! Alla jobbar eller ska upp tidigt imorgon så jag har ingen att leka med, men kan ju faktiskt vara skönt att bara ta det lugna bananer ikväll.

Puss

JUST BECAUSE I'M LOOSING DOESN'T MEAN I'M LOST



Nu ska jag strax ge mig ut på stan tillsammans med Alexandra för att fredagsluncha och köpa hem lite nödvändigheter! Är nyklippt och så jäkla nöjd med att vara fräsch i håret igen, nu ska bara utväxten färgas också sen är håret på topp igen.

Vad händer ikväll mina kära?

Puss

DÄR ÄR HIMLEN LITE NÄRMRE FÖR MIG, DÄR HAR TIDEN GJORT EN HÅLLPLATS FÖR OSS OCH ALLT SOM HÄNT. DIT KAN JAG GÅ OCH SAKNA DIG

(först och främst, ett litet förtydligande med tanke på gårdagens inlägg; jag är fortfarande totalt ointresserad av hockey, men har man vänner som följer skiten får man vara en social person och sitta bredvid i soffan och låtsastitta, men fördriva timmarna med sms:ande, facebook, nagelmålning osv)

Idag fikade jag, Lovisa och Alexandra, sen åkte vi hem till Millan och klippte mitt hår och åt wok&nudlar. Nu skriver jag kursuppgift och ska snart ut och motionera.

Puss

VI DANSAR MED VAPEN



Idag: Bra föreläsning, hem och duscha, somnar i soffan 2 timmar
Nu: Snart tåg till Aneby för att se på hockey med Lovisa
Imorgon: Skriva kursuppgift och fika med Alexandra

Puss

I MISS YOU




Dessa bilder är till min solstråle Lisa som ville se hur jag ser ut när jag powerwalkar och gör något så luffigt som pantar (men det måste man när det är två dagar kvar till csn, faktiskt)

Jävligt skönt att gå en långrunda var det iaf.

Plus att jag fick G på senaste tentan som jag var 100 % säker på att jag skulle kugga på.

Nästan så att den här dagen ska klassas som en bra dag.


I FOLLOW YOU INTO THE DARK



Redo för dagens seminarium 13-16 (redo är att överdriva, men uppe ur sängen, påklädd, kaffe&gröt i magen och det är viktig info att ta del av på seminariet)

Imorgon klockan 12.00 tar jag helg igen.

Puss

I'TS LIKE FORGETTING THE WORDS TO YOUR FAVOURITE SONG, YOU CAN'T BELIEVE IT, YOU WERE ALWAYS SINGING ALONG

Bloggen lider lika mycket som jag just nu. Jag har ingen lust att skriva, och bilder känns onödiga och överflödiga så det blir helt enkelt tomt istället.

Igår gick jag ut och dansade för att glömma. Glömma hålet i hjärtat, glömma den jobbiga processen som sätts igång i veckan, glömma att jag varken kan hjälpa mig själv eller andra. Glömma allt. Det hjälpte för stunden, men idag svider det igen. Men jag har heller ingen lust att ha sällskap, för jag har haft vänner omkring mig sen i onsdags, nu behövs ensamheten tror jag.

puss.

.. AND THE WORLD SPINS MADLY ON




Nu åker jag till Aneby för grill med flickorna. Och för att somna till bästis andetag. Och för att krama mamma.




Det är ett hål i mitt hjärta. Och i hålet sitter en liten liten varelse och slår mig inifrån så att det gör ont också.

den man älskar mest släpper man när tiden kräver det



IT IS EMPTY WITHOUT YOU.



När livet är tufft är det fint att ha världens underbaraste vänner. Lisa kommer snart och kramas med mig.


EVERYTHING IS GOING TO BE OKAY IN THE END. IF IT'S NOT OKAY, IT'S NOT THE END.

The days hurts
The nights hurts
The light hurts
My eyes hurts
The darks hurts
My heart hurts
It all hurts


PEOPLE WHO ARE MEANT TO BE ALWAYS FINDS THEIR WAY




Idag visar jag inte ansiktet, och egentligen är bilderna överflödiga också. Men att ta kort fick mig att fördriva 5 min.
Nu ringer Hannah.

Så. Nu kan jag skriva igen. Det här har varit den längsta dagen i mitt liv. I dubbel bemärkelse! Vaknade 05.30 och kunde inte somna om. Jag tror att jag sov runt 4 timmar inatt. Gick upp och satte mig vid tv:n, blockerade alla tankar och superkoncentrerade mig på nyhetsmorgon, vakna med the voice, efter tio. Pratade i telefon.
Nu är snart dagen slut. Inatt hoppas jag på mer sömn.

Puss :*


YOU WILL ALWAYS BE THE BIGGEST, SADEST PART OF ME.

"Det kommer en tid när vi vänder oss om,
vänder o ler åt de misstag vi gjorde.
Det kommer en dag när natten känns lång,
det stiger en sol där allt börjar om"

I'LL DO IT ALL, I'LL DO WHATEVER YOU SAY, GOD HAS LEFT ME ANYWAY

Det är lite konstigt hur något kan kännas så fel och så rätt på samma gång.


Lyssna på Susanne Sundfor - The Brothel på spotify. Eller lyssna på allt. Men speciellt på The Brothel.

THAT WAS NOTHING BUT A BROKEN HEART TALKING BABY


Nu har Lydia åkt hem. Nu blev det helt plötsligt helt tomt och ensamt här hemma, hon har ju varit här sen i fredags och livat upp tillvaron! En grymt bra helg har vi haft iallafall, hon och jag! Idag har solen skinit så varmt så vi gick en sväng på stan och tänkte ta en kaffe, men det blev visst en glass istället!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen och kvällen.. är ju ledig imorgon så det är ju fortfarande helg för mig!

Puss :*

NEVER ONCE THOUGHT I'D BE IN PIECES LEFT BEHIND




En toppendag med mitt Ludd igår, utgången var inte så rolig dock men det är ju ungefär vad man får förvänta sig av att gå ut i Tranås these days :) Det är inte så himla kul, men vi hade en rolig förfest, och bra sällskap! Vi drog hem från Babar typ 00.30, gick och käkade mat och sen gick vi hem och myste!

Idag är planeringen att hänga mest lite löst, kanske städa lite om vi får lust! Kanske gå en promenad i solen.. vi lever spontant idag också helt enkelt!

:*

I COULD'NT HAVE MADE IT THROUGH TODAY OR A COUPLE OF OTHER DAYS WITHOUT YOU



Lydia: Det luktar bränt
Rebecca: AAAH
(sen var min toffel lite bränd i ljuset, hehe)

Sååå idag har jag och Lydia småeldat upp mina tofflor, kollat på kort, ätit kycklingurrygryta, varit på stan och sen spontabowlade vi tillsammans med 5 bowlingsugna grabbar! Lydia vann nästan och jag förlorade, men jag är bäst på annat faktiskt!
Nu ska vi spexa vidare med våran spontandag, vi gör vad som faller oss in helt enkelt!

Puss :*

I AM COLORBLIND, COFFEE BLACK AND EGG WHITE



Dunderfrukost ala Lydia&Rebecca! Igår körde vi på tacobuffé på Babar tillsammans med Sandra och Sara, sen köpte vi ett kilo godis, hyrde filmen Äntligen Midsommar och gick hem och gosade i soffan tillsammans med Millan! Idag har vi ätit en dunderfrukost som sagt och nu ska vi snart hitta på något med även denna dagen, fast först ska vi mysa klart i våra rosarutiga pyamasbyxor :)

Puss :*

HE LEFT YOU ALONE IN THIS COLD-HEARTED WORLD, SO REMEMBER, THAT HE'S NOTHING WITHOUT YOU

Kom hem ifrån Gotteriet för ungefär en timma sen, och för att fördriva lite tid bestämde jag mig för att måla fransk manikyr. Det tar ju sin lilla stund, och det var längesen jag tog mig tiden till att anstränga mig med naglarna och inte bara varva mellan svarta naglar eller rosa! Så nu är jag snygg om naglarna, bara ett lager kvar att måla på!




Snart så kommer Lydia också! Det blir mat, godis, Så ska det låta och film för oss ikväll! Vi ska inte röra oss många meter.

Puss :*


YOU'RE USING YOUR HEADPHONES TO DROWN OUT YOUR MIND



Ser ut som ett troll i håret för stunden, självtorkat hår är grejen! Höhö. Om en timma ungefär ska jag träffa Ninni för en kaffe på Gotteriet och fika en liten stund! Sen i eftermiddag kommer Lydia! Vi ska bara ta det lugnt ikväll, inte alls taggade för att svänga dom lurviga faktiskt! Men ändrar vi oss så är ju [hg's] i linköping stället vi drar till med allt mitt folk i linkan ;)

Nehepp, kanske borde gå och göra något åt trollhåret innan det är dags att kila!

Puss :*

I DONT CARE IF IT HURTS, I WANT TO HAVE CONTROL. I WANT A PERFECT BODY, I WANT A PERFECT SOUL




Idag hade vi första "riktiga" seminariet med PA2-klassen, satt i diskussionsgrupper och pratade om våra älskade gubbar Piaget, Vygotskij och Skinner! Även Säljö fick vara med på ett hörn! Lugn dag var det iallafall, och kul hade vi!
När jag kom hem tog jag en sväng förbi Ninni och hälsade på! Kände på bebismagen och pratade bebis och en massa annat, det var mysigt. Vi promenerade hem i regnet, eller jag gjorde, och Ninni följde mig när hon var ute och gick med hunden :)

Nu ska jag såsa resten av kvällen, tänkte gå ut en liten promenad, men då får det sluta regna! Ingen lust att gå i blötan.

Puss :*


LIFE DOESNT HAVE TO BE SUCH A STRUGGLE. BEAT YOU TO SLEEP AWAKE YOU WITH ANGER.

Jag vill nog ha live.laugh.love inristat på min kropp också. Det är så sant som alla säger, har man väl börjat med tatueringar vill man bara ha fler! Jag har hur många fina textrader som helst som jag vill ha på min kropp. Fint.

Så har jag en ny favoritlåt också: Mando Diao - Nothing without you. Underbart.

:*

I WILL ALWAYS BE YOUR KEYS WHEN WE ARE LOST IN THE TECHNICOLOR PHASE

Jag har verkligen ingen ork i kroppen idag, eller kroppen har nog ork, det är huvudet som inte riktigt orkar engagera sig idag. Så därför drog jag på mig ett par gamla mysbyxor och linne och luffade ihop totalt när jag kom innanför dörren här hemma. Snyggt, verkligen. Men så får det vara ibland! Jag väntar in Halv Åtta hos mig nu, bara 24 minuter kvar.. så jag kryper nog ihop i soffan sålänge och säger puss. :*




I'M DANCING WITH TEARS IN MY EYES, JUST FIGHTING TO GET THROUGH THE NIGHT



Så jävla trött imorse. Och sådär arglipig att jag typ började gråta över att det var hål på strumpan och liknande värdsliga problem. Men jag drog mitt arsle till skolan ändå och det var väl bra det. Hade bara en föreläsning på 2 timmar och sen hem igen, såå. Väldigt seg föreläsare, men han tog iallafall upp viktiga begrepp och teoretiker som tydligen ska vara bra att kunna till nästa tenta, så det var väl bra :)

Imorgon börjar vi inte förrän 13.00. Skönt med sovmorgon, men hela dagen blir ju förstörd av att börja så sent och sen inte komma hem förrän typ 17.30.. Då är det ju nästan redan läggdags.
Nu ska jag iallafall dansa lite av glädje över alla pengar jag får tillbaka av skatteåterbäringen. Det var ett femsiffrigt belopp. SÅ JÄVLA GOTT SKA DET BLI!

:*

WHO AM I TO TELL YOU, THAT I WOULD NEVER LET YOU DOWN?

 

Nu så fick jag inte ha kameran längre, men lagom till dess började min mobilkamera fungera igen! (det var visst bara att stänga av telefonen och sen på igen.. ). Nu har PA2 börjat iallafall. Pju, kursen känns tung alltså! Grymt mycket att göra, som en gammal elev hade skrivit i sin utvärdering "i denna kursen känns det verkligen som att man faktiskt läser på heltid".. så woho! är väl inte direkt min spontana reaktion idag. Men det blir nog kul!

 

Haha en rolig grej idag (som iofs bara vi som var med fattar det roliga i, men ändå) Elinpiaden-människorna sprang omkring med megafon i Key-huset och ropade att "alla ska med" och massa sånt om att alla ska med och tävla i elinpiaden, och sen såg dom att jag, Sandra och Malin åt kebabrulle och killen med megafonen utbrast "Kebabrulle, GOTT" i megafonen. Haha. Det gjorde min dag litegrann, jag är lättroad. Så himla spontan reaktion.

 

Puss


NO ONE ELSE COULD LOVE YOU HALF AS MUCH AS I DO NOW

 

Jag är vaken på övertid. Ska kliva upp vid 7.00 imorgon och börja skolan igen, men ändå är jag hur vaken som helst, och klockan är snart midnatt. Och jag som vet hur väl jag behöver sömnen för att fungera om dagarna.. Lyssnar på musik som skär lite i hjärtat och vill skriva hur mycket som helst för att få det ur mitt system. Men då skulle jag behöva ett helt eget språk att skriva på så att ingen förstod.

 

Jag säger nog godnatt nu. Pussar er alla fina godnatt genom tanken.

 

:*


NO ONE CAN EVER HURT YOU. OR SO THEY SAY.



Dagens:
  • gråtit av magont
  • gråtit till pearl harbor
  • haft x antal blodsockerfall
  • haft hjärtklappning
En inte helt okej dag. Imorgon blir det bättre, då ska jag kramas.

:*

I'M NOT BEGGING FOR RELEASE, I'M JUST BEGGING DARLING PLEASE. PLEASE.

 

Jag vill ha mitt motto som nästa tatuering tror jag.. Dance like no one is watching. Frågan är ju bara vilket textsnitt jag ska ha, och vart jag ska ha den! Tycker att det är grymt snyggt med text på insidan av överarmen, också lätt att dölja om man skulle behöva, typ som i jobb och sånt! Eller vid "kalsongmusklerna", precis vid byxlinningen, vid dom där benen man har där.. Eller på revbenen!

Det är iofs ett tag kvar tills jag tatuerar mig nästa gång tror jag, det får väl bli till hösten! Då kanske jag har ändrat mig igen, vem vet ;)

 

Puss :*




OCH VAD VET DU OM ATT INTE VILJA VAKNA LÄNGRE?




Jag tror att jag vaknade lite på fel sida idag. Vill bara gå och lägga mig igen! Usch och fy. Dricker iallafall mitt 11-kaffe och väntar på att Lydia ska fika klart så hon kan ringa mig. Vi hade tänkt att vi skulle ta premiärbadet för i år idag, men idag är ju vädret jättetråkigt.. inget man vill bada i! Vi skulle tagit det igår ju när solen sken så fint! Men det är lätt att vara efterklok! Istället blir det nog en lugn dag med en massa slö i soffan och film! Så alla som är slösugna är välkomna till min lya!

Puss :*

WHEN MY WORLD IS FALLING APART, WHEN THERE'S NO LIGHT TO BREAK UP THE DARK. THATS WHEN I LOOK AT YOU.



Nu har jag spenderat även denna söndag. Har gått en lång och skön promenad, det funkade lika bra även utan sällskap sen ändå! Kände att jag behövde gå lite efter morotskakan Lyddet bjöd på igår! Den var inte nådigt god kan jag lova, men idag fick den motioneras bort! Sen får man ju passa på att vara ute så mycket som möjligt i solskenet, hörde att det skulle vända till skitväder igen! (Hemskt vilket prat det har börjat bli om vädret här.. ) Sen kom jag hem igen och kikade igenom ett par avsnitt av Mauro & Pluras kök på tv8play! Störtskönt matlagningsprogram kan jag lova!

Sitter och fundilurar på en massa filmer som jag vill se.. Remember me, Dear John, The Last Song.. Jättekärleksfilmer, men dom verkar så himla fina och bra! Dom ska jag minsann se.


Puss:*

YOU CAN GO ANYWHERE YOU WISH CAUSE I'LL BE THERE WHEREVER YOU ARE MY DARLING

 

Nu är det söndag. Jag sitter här med mitt kaffe (som jag har mjölk i för jag inbillar mig att det borde vara lite lite bättre för min magkatarr än att bara dricka svart, för ingen chans att jag kan sluta dricka kaffe helt) och lyssnar på massa bra musik. Sjukt fint väder är det ute idag igen, var ute och gick en sväng förut, men idag var jag sugen på att gå tillsammans med någon och inte bara med musik, så det var inte så jättekul idag! Haha!

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om heller idag. Snart är det skola igen! Börjar PA2 på Tisdag! Det ska bli kanonkul, trodde aldrig jag skulle vara en sån som längtar till skoldagarna! Haha! Jag är fortfarande hon som gör allting i sista sekund och som hatar att plugga, men jävlarimig som jag trivs med min utbildning. Vi brudar har gått med i gruppen "I am gonna be one HOT teacher" på facebook. Haha! Ja jistanes.

Puss :*


AND THE WORLD AROUND US WONT STOP TURNING TONIGHT, I LIKE.






STAY WITH ME, STAY WITH ME TONIGHT





Jag åkte hem till Aneby igårkväll igen för att ha fredagsmys med Lyddet! Vi åt lite gröt och sen åkte vi in till Eksjö för att hämta hem Lovisa och stanna till hos Emma där det bjöds på filmtittande! Så vi roadtripade en del igårkväll, tills det var tack och godnatt och jag och Lydia däckade i hennes säng runt 01.30-tiden!
Så idag har vi spenderat mestadels av dagen i solen, sen åkte jag hem till mamma på påskmiddag och påskägg! Vi tog en liten promenad i solskenet innan jag åkte hem också, SÅ HIMLA SKÖNT! Jag blir ju tokglad av solen!

Nu har jag duschat, diskat, dammsugit och lite sånt och är liksom klar.. så allt jag har att göra nu är att vänta in brudarna! Vi ska fika-vin-mysa lite här ikväll innan alla drar vidare till andra kvällsaktiviteter har Lydia bestämt, hon har någon slags överraskning som inte egentligen är så mycket överraskning har hon sagt.. haha! Hon är tookig! Höhö.

Jag kan ju dock inte dricka någon alkohol pga min mage, så jag ska ta det lugnt med en Erik-man som knäcker som fyllechaffis ikväll och inte heller ska festa!
Men nu vet jag inte vad jag ska göra .. kanske ska städa lite till. Roligt :)

PUSS :*

JAG HÅLLER HÅRT OCH JAG KRYPER TÄTT INTILL DIG

Har precis kommit hem från en lång promenad med musik på maxvolym i hörlurarna. Uppdaterade iPoden innan, rensade ut gammal musik jag aldrig riktigt fattat varför jag har, och fyllde på med nytt. Riktigt skönt var det, älskar att gå i vårväder!

Och jag är så irritert på att min kamera är sönder! Saknar att ta kort. Fyfan.

Puss :*

DID YOU MISS ME WHEN YOU WERE LOOKING FOR YOURSELF OUT THERE?

Jag var aldrig en elak storasyster och frågade pojkvaskern vad hans intentioner var, jag är snällare än så. Jag sa bara hej och hejdå till honom, han var nog nervös av min blotta närvaro. Haha! Är hemma i mitt hem igen nu, världens bästa mamma skjutsade hem mig förut!

Nu har jag en del funderingar kring vad som ska hända imorgon? Det är långfredag och jag har inte en enda plan ju! Kan ju kolla på fotboll vid 11.00 men det beror ju helt på vädret, är det soligt så är det ju skönt! Tänker iallafall inte festa, inget festsug alls ju.. det är lite konstigt, det är påskhelg och varenda typ ska ut och svänga på sina lurviga! Men jag är bara sugen på en jättelugn-mys-gos-helg. Jag är ju knasig jag. Så morgondagen är lite vag i sin planering, så har ni något på G, ring mig! (men som sagt, inte fest då) (haha, vilken kontaktannons det blev av det hela)

Nu måste jag sova, är sjukt trött!

Puss på er fina :*

I'LL NEVER LET YOU GO IF YOU PROMISE NOT TO FADE AWAY. NEVER FADE AWAY.

Jag har bloggat så himla dåligt nu på senaste tiden känner jag! Men jag skyller lite på att jag försöker hålla mig ute i fint väder istället för att sitta inne vid datorn, och nu när Lydia är hemma igen spenderas nästan all tid tillsammans med henne! Har ju för sjutton två månader att ta igen!

Igår hade vi en heldag i Tranås, gick nog runt hela stan för att leta efter billiga tulpaner som Lydia ska ha till påskpynt! Haha! Slutade med att vi köpte tulpaner i Aneby istället för här var dom minsann billigast! Haha! Hade en riktig myskväll tillsammans med Lydias systerdöttrar igår, energiknippet Lova 2 ½ år och världens sötaste Alva på 6 veckor! Vill bara ta med mig lilla bebisen hem, så himla mysig! Idag har vi myst med barnen, fikat med Alexandra och min syster, och sen har vi gått på promenader i Aneby. Fördriver tiden helt enkelt, men kul har vi samtidigt :)

Nu går Luddet här och påskpyntar och jag skriver! Måste nog hem snart, för systers pojkvän kommer ikväll! Måste ju för sjuttsingen hem till mamma och godkänna pojkvaskern och fråga vad han har för intentioner med min sös!

Förövrigt. Känner sorg i hjärtat över att klassen har splittrats nu! Aldrig mer Tväs-B-klassen! SÅ JÄVLA TRÅKIGT! Meeen, vi kommer hålla ihop ändå kan jag lova, men kommer sakna våra seminarier tillsammans kan jag lova!

Nu ska jag socialisera med Luddulls.

PUSS :)



typ enda bilden som togs hemma hos mig i lördags! Lisa, Jag, Lovisa och Erik in the background!

RSS 2.0