I'LL NEVER LET YOU GO IF YOU PROMISE NOT TO FADE AWAY. NEVER FADE AWAY.

Jag har bloggat så himla dåligt nu på senaste tiden känner jag! Men jag skyller lite på att jag försöker hålla mig ute i fint väder istället för att sitta inne vid datorn, och nu när Lydia är hemma igen spenderas nästan all tid tillsammans med henne! Har ju för sjutton två månader att ta igen!

Igår hade vi en heldag i Tranås, gick nog runt hela stan för att leta efter billiga tulpaner som Lydia ska ha till påskpynt! Haha! Slutade med att vi köpte tulpaner i Aneby istället för här var dom minsann billigast! Haha! Hade en riktig myskväll tillsammans med Lydias systerdöttrar igår, energiknippet Lova 2 ½ år och världens sötaste Alva på 6 veckor! Vill bara ta med mig lilla bebisen hem, så himla mysig! Idag har vi myst med barnen, fikat med Alexandra och min syster, och sen har vi gått på promenader i Aneby. Fördriver tiden helt enkelt, men kul har vi samtidigt :)

Nu går Luddet här och påskpyntar och jag skriver! Måste nog hem snart, för systers pojkvän kommer ikväll! Måste ju för sjuttsingen hem till mamma och godkänna pojkvaskern och fråga vad han har för intentioner med min sös!

Förövrigt. Känner sorg i hjärtat över att klassen har splittrats nu! Aldrig mer Tväs-B-klassen! SÅ JÄVLA TRÅKIGT! Meeen, vi kommer hålla ihop ändå kan jag lova, men kommer sakna våra seminarier tillsammans kan jag lova!

Nu ska jag socialisera med Luddulls.

PUSS :)



typ enda bilden som togs hemma hos mig i lördags! Lisa, Jag, Lovisa och Erik in the background!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0